Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(micefee @ 2017 05 22, 18:32)
Gal kas esat pirke marula alieju? Ar patiko? Man jo kvapas kazkoks keistas, lyg riebalu... Nesuprantu, ar pasenes, ar toks turi buti.

Aš baigiu sunaudoti, bet mano praktiškai bekvapis, labai patinka. Gal tikrai tavo sugedęs?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 18:38)
Maža ką ten rašo, pakeičia etikėtę ir rašo. Gal jau nustokit tas niekines nuorodas dėlioti, juk visos atsidarę puslapį mato ir kokios tos naujos prekės ir kokia dienos prekė yra. Jau tikrai  nusibodo tarp kelių puslapių šlamšto surast vertingą informaciją.

Tiesiog dar viena kodu rinkeja ir tiek smile.gif Su juokingom nuorodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2017 05 22, 19:38)
Tai net nepasivarginot šių produktų išskirti,  bendra nuoroda numetet,  tipo,  va,  dalinuosi info smile.gif Kokia nauda iš jūsų nuorodos???!  Kam to reikia?  Kodams rinkti? Na,  tai taip ir rašykit.

Nenorėjau daug nuorodų dėti. Manau, kad bent kiek besigaudančiam Iherb nesunku buvo susirasti naujas to brend' o prekes.
Oho kiek čia šventuolių. Ir kuri čia jau nuorodų su kodais nededa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 22 gegužės 2017 - 17:53
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 18:39)
Ne aš viena dedu tas nuorodas. Jei viena užkliūnu- ignoruokite.

Bet jau Jūsų tai ypatingai užkliūna. Jei neturit ką pasakyti, tai geriau patylėkit.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 19:43)
Bet jau Jūsų tai ypatingai užkliūna. Jei neturit ką pasakyti, tai geriau patylėkit.

Netildykite manęs. Kai turėsite savo nuosavą temą, galėsite nurodinėti kam ką daryti. O dabar ignoruokite. Yra kam naudinga ir tos nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 18:42)
Nenorėjau daug nuorodų dėti. Manau, kad bent kiek besigaudančiam Iherb nesunku susirasti buvo susirasti naujas to brend' o prekes.
  Oho kiek čia šventuolių.

Kokia to prasmė? Bandėt tuos papildus, galit rekomenduoti? Besigaudantis pats susiras, o naujoką tik suklaidinsite, nes jis nesupras, kad nieko jūs ten nebandet, o tiesiog kodukus kasdien niekines nuorodas dedama renkant.
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2017 05 22, 19:47)
Kokia to prasmė?  Bandėt tuos papildus,  galit rekomenduoti? Besigaudantis pats susiras,  o naujoką tik suklaidinsite,  nes jis nesupras,  kad nieko jūs ten nebandet,  o tiesiog kodukus kasdien niekines nuorodas dedama renkant.

Įdėjau kad nauja prekė. Aš nerašiau kad išbandžiau. Ką išbandau ar kaip kas atrodo, taip ir parašau kad išbandyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 22 gegužės 2017 - 17:50
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 18:49)
Įdėjau kad nauja prekė. Aš nerašiau kad išbandžiau. Ką išbandau ar kaip kas atrodo, taip ir parašau kad išbandytą.

doh.gif jūs ką, neturit ką veikti? Negi apsimoka dėl kodu gaišti tiek laiko?
Atsakyti
Kas zinote, ar uztenka vien paspausti nuoroda, kad ten kazkokie pliusai rinktusi idejusiai nuoroda ar bonusa gauna tik tada, kai kas nors nuperka preke per ideta nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 18:46)
Netildykite manęs. Kai turėsite savo nuosavą temą, galėsite nurodinėti kam ką daryti. O dabar ignoruokite. Yra kam naudinga ir tos nuorodos.

Prisipažinkit, kuri iherb-e nemato viršuje įdėtos pirmos eilutės su

New Products
Best Sellers Daily & Weekly Specials
Try & Save

Bet rimtai trūksta žodžių , kai galvoja kad bet kokį spamą gali kaišioti visiems ir paskui skundžiasi, kad čia "naujokes" kažkas ignoruoja.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2017 05 22, 18:51)
Kas zinote, ar uztenka vien paspausti nuoroda, kad ten kazkokie pliusai rinktusi idejusiai nuoroda ar bonusa gauna tik tada, kai kas nors nuperka preke per ideta nuoroda?

Jei nuoroda su kodu, tai ji gauna 5 proc. nuo jūsų pirkinio, užtat taip ir stengiasi hihihi.gif Vien paspausti neužtenka, reikia dar apsipirkti su jos kodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 22 gegužės 2017 - 17:57
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 18:56)
Prisipažinkit, kuri  iherb-e nemato viršuje  įdėtos pirmos eilutės su

New Products
Try & Save

Bet rimtai trūksta žodžių , kai galvoja kad bet kokį spamą gali kaišioti visiems ir paskui skundžiasi, kad  čia "naujokes" kažkas ignoruoja.
Papildyta:

Jei nuoroda su kodu, tai ji gauna 5  proc. nuo jūsų pirkinio, užtat  taip ir stengiasi hihihi.gif

Aaa tada per nuorodas nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 19:53)
Prisipažinkit, kuri  iherb-e nemato viršuje  įdėtos pirmos eilutės su

New Products
Try & Save

Bet rimtai trūksta žodžių , kai galvoja kad bet kokį spamą gali kaišioti visiems ir paskui skundžiasi, kad  čia "naujokes" kažkas ignoruoja.

Ne nu bet tikrai ar nematėte anksčiau iki mano dėjimo pastoviai buvo tokios nuorodos dedamos. Bet dėjo ,,senos '' narės. Tada neužkliuvo. Bet ir dabar gi dedate pati tas akcijas su savo nuorodom. Tai gal nereikia vaidinti šventa. Ypač pažiūrėjus labai senas iherb temas. Ten pilna jūsų nuorodų. Bet tada patogiai tarpusavyje kalbėjotės. O dabar atsirado daugiau narių kurios jus erzina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 22 gegužės 2017 - 18:00