Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 11:17)
Naudojate ar platinate? Juk turite savo asmeninį Amway puslapį. Taip, taip. Žinau. Žmogus esu sunkus. Bet kitiems žmonėms į burną žodžių nekaišiokite ir konfliktų tolesnių neskatinkite, kaip darydavote nuo pat pradžių. Tema tam ir yra skirta, dalinimuisi patirtimi, nuolaidomis, nuolaidų kodais ir iherb prekėmis, kurias naudoji.

Na prie ko cia tas Amway? Turiu, savo asmeninem reikmem, be jo, negaleciau asmeniskai pati uzsisakineti. Yra ten keletas produktu, kuriems kol kas neradau dar alternatyvos kitur. O kad ir platinciau, prie ko cia??? Ir jus platinkite i sveikata. Ne viena is cia esanciu turi puslapius susikurusios su iherb produkcija, bet tokiu ikyriu reklameriu kaip jus, cia daugiau nepastebejau.
Tiek kiek jus cia kasdien po keleta prekiu prareklamuojat su savo kodais prikabintais, tai turbut fiziskai net butu neimanoma tiek isgerti.
Ir kai kas nors paklausia patarimo apie koki nors papilda, jus visada turite ka pasiulyti ir jusu atsiliepimai apie ta produkta patys nuostabiausi. o jie nera nuosirdus, jus tik suinteresuota, kad uzkibtu kitas zmogus ant jusu nuorodos. Jus cia tik tam kad zvejotumete sau pelna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 22 gegužės 2017 - 11:03
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 22, 12:02)
Na prie ko cia tas Amway? Turiu, savo asmeninem reikmem, be jo, negaleciau asmeniskai pati uzsisakineti. Yra ten keletas produktu, kuriems kol kas neradau dar alternatyvos kitur. O kad ir platinciau, prie ko cia??? Ir jus platinkite i sveikata. Ne viena is cia esanciu turi puslapius susikurusios su iherb produkcija, bet tokiu ikyriu reklameriu kaip jus, cia daugiau nepastebejau.
Tiek kiek jus cia kasdien po keleta prekiu prareklamuojat su savo kodais prikabintais, tai turbut fiziskai net butu neimanoma tiek isgerti.
Ir kai kas nors paklausia patarimo apie koki nors papilda, jus visada turite ka pasiulyti ir jusu atsiliepimai apie ta produkta patys nuostabiausi. o jie nera nuosirdus, jus tik suinteresuota, kad uzkibtu kitas zmogus ant jusu nuorodos. Jus cia tik tam kad zvejotumete sau pelna.

O iš kur jūs žinote, kad mano patarimai nėra nuoširdūs. Aš dalinuosi tai ką bandau pati. Dalinuosi ką užsakinėju, dalinuosi jei matau gerą kainą. Jei sužinau ką nors. O jums gaila? Aš perku 7 žmonėms. Mes geriame vitaminus, probiotikus, geriame daug ką. O jums ką, tikrai gaila? Dalinkitės kodais ir jūs. Gerkite ir jūs, pirkite savo močiutei, vaikams, tėvui, mamai, sesei. Ir jūs darykite tai į sveikatą. Ir tai tik trečdalis mano iherb spintelės; Esu tikrai daug ką pirkusi. Vaikai mano geria gerus papildus, kad ir dabar geria šituos, daržovių pagrindu superfood: https://www.iherb.co...0-Animals/16869 mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 gegužės 2017 - 12:01
Gal jus aiskinkites per az?

Jeigu dingtu registruotas siuntinys, pirktas su dpd all inclusive siuntimu, iherbas grazintu pinigus? Man jau rimtai ima siutas, eina kaip is Kinijos, o is iherbo puses vien tik pazadai, kad perduos aproppriate departmet'ui ir toliau tyla..
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2017 05 22, 12:33)
Gal jus aiskinkites per az?

Jeigu dingtu registruotas siuntinys, pirktas su dpd all inclusive siuntimu, iherbas grazintu pinigus? Man jau rimtai ima siutas, eina kaip is Kinijos, o is iherbo puses vien tik pazadai, kad perduos aproppriate departmet'ui ir toliau tyla..

Sutinku. Jau atsibodo.

Manau, kad tikrai grąžintų. Kadangi kontrolė ir siuntinio sekimas tokiu atveju, DPD siuntimu, yra tikrai griežtesnis nei Global mail. Nesibaiminkite. Jie atsako jums taip, kadangi, matyt, dar palaukti reikia. Ir jūs jį gausite. Arba blogesniu atveju tikrai pinigus grąžintų. Juk jie siūlo tokį metodą, tai naujas metodas. Jie yra už tai atsakingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 gegužės 2017 - 11:41
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 22, 11:00)

Amway labai prie to pačio. Na, prie jūsų. Jau kaip nevirškinu tų Amway konsultantų, raunasi į namus, siūlo tas kempines savo ir tą priemonę, kurią galima ir gerti, ir gėles laistyti, ir orkaites šveisti. Vieną kartą netyčia papuoliau į vienos kaimynės pinkles, tai turėjau ir ragožę visąšveičiančią įsigyti, ir paskaitą apie Amway naudą atklausyti. Ir valgyti padarė vėdarų iš kiaulės žarnos, kad tik dar neišeičiau. Dar kitą kaimynką atvarė, kuri iš neįgalumo pašalpos indų ploviklio įsigijo, nors vyras geria ir nedirba. Tai su pinigėliais striuka. O anoji norėjo kažkokį autobusą kitą dieną su daugiau prekių ir Amway komanda atvaryti. Tai dabar kaip maro vengiu. Jei vaikai eina pas juos į gimtadienį, kartu neinu. Vienus paleidžiu. Ir nesilankau kur man nepatinka. Patariu asmeniškai ir jums, Emilija.

O.K. galime sutarti. Mielai kviečiu skaityti. Tik Amway priemonių aš nepirksiu. Detektyvė truputį, tas taip. Labai patinka padetektyvauti, kartais. Labai nesunku. Todėl kartais stebina kaip žmonės nebijo ant kitų pulti, manydami, kad čia forumas ir jie yra nematomi. Matomi.

Ir kas čia buvo blink.gif pasiteisinimas, kad tipo ne aš čia nagliausiai kišu savo brukalus, yra ir naglesnių?
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2017 05 22, 12:34)
Jie šimtas metų ten pardavinėjami.

Nežinau kaip jūs tuos metus mokate skaičiuoti. Bet prie šių produktų yra parašyta kad ,,New arrival".
1. https://www.iherb.co...-Softgels/73999
2. https://www.iherb.co...-Softgels/74000
Ir dar kelių rūšių OMEGA.
Atsakyti
Šiandien gavau siuntinį, išsiųstą 05 11 su DPD all inclusive. Subtotal virš 22, ant dėžės jokios sumos nėra, pastrigęs irgi niekur nebuvo. Ir dabar tikrai net ir nedaug perkant su dpd tas pats gaunasi, kaip ir global mail, arba pigiau 🤔
Atsakyti
Gal kas esat pirke marula alieju? Ar patiko? Man jo kvapas kazkoks keistas, lyg riebalu... Nesuprantu, ar pasenes, ar toks turi buti.
Atsakyti
Šios dienos krepšelis https://iherb.co/5fouBTFs , reikia užsipirkti akcijinių šampūnų, siunčiuos per DPD-All Inclusive
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 17:10)
Nežinau kaip jūs tuos metus mokate skaičiuoti. Bet prie šių produktų  yra parašyta kad ,,New arrival".

Maža ką ten rašo, pakeičia etikėtę ir rašo. Gal jau nustokit tas niekines nuorodas dėlioti, juk visos atsidarę puslapį mato ir kokios tos naujos prekės ir kokia dienos prekė yra. Jau tikrai nusibodo tarp kelių puslapių šlamšto surast vertingą informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 22, 17:10)
Nežinau kaip jūs tuos metus mokate skaičiuoti. Bet prie šių produktų  yra parašyta kad ,,New arrival".
1.  https://www.iherb.co...-Softgels/73999
2. https://www.iherb.co...-Softgels/74000
  Ir dar kelių rūšių OMEGA.

Tai net nepasivarginot šių produktų išskirti, bendra nuoroda numetet, tipo, va, dalinuosi info smile.gif Kokia nauda iš jūsų nuorodos???! Kam to reikia? Kodams rinkti? Na, tai taip ir rašykit.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 22, 19:38)
Maža ką ten rašo, pakeičia etikėtę ir rašo. Gal jau nustokit tas niekines nuorodas dėlioti, juk visos atsidarę puslapį mato ir kokios tos naujos prekės ir kokia dienos prekė yra. Jau tikrai  nusibodo tarp kelių puslapių šlamšto surast vertingą informaciją.

Ne aš viena dedu tas nuorodas. Jei viena užkliūnu- ignoruokite.
Atsakyti