Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 19, 09:37)
Gal Loyalty Credit neturi? Man tai 21 su centais išeina. Labai gerai tai, kad EU Special nuolaidą prie Savings prideda. Išeina, kad nusiperki prekių už 30 eurų su nemokamu siuntimu bigsmile.gif Kas nenori rizikuoti viršyjant 22 ribą labai geras būdas pirkti ir taxsų nepriskaičiuoja smile.gif

Dabar supratau ką reiškia tas jų All duties, taxes and fees are prepaid!
EU Special Discount applied when selected.
Full tracking. Orders up to €145. Max 30 kg (66 lbs). No P.O. Box.
. Gi išvežant prekes iš JAV galima susigrąžinti mokesčius. Taip pat kaip ir įmonės eksportuoja iš ES į trečias šalis ir susigrąžina PVM. Matyt su DPD sudaryta sutartis, kad jie pristato iherbui dokumentus apie eksportuotas siuntas ir iherbas atgauna savo taxus.
Ar tu ar kuri kita rimta narė esi gavus kada nors siuntą per DPD (tom savo kodų kaišiotojom netikiu biggrin.gif ), ką rašo ant dėžutės. Susidėjau tokį gerą siuntinį su sunkiom šampūninėm prekėm, subtotal rašo 21,89, kažin ar ant dėžės be taxų rašysis ax.gif ,siuntimas gaunasi 8,87, o atima taxus 8,85, tai realiai už 2 ct atsiunčia.
Ir dar pastebėjau, mat jau senai bepirkau, gal kitos jau matėt, kad jei panaudoji kažkieno kodą, tai atsiminusuoja irgi 5 procentatus ir iš karto iš subtotal (ne taip kaip rewardsai). Tai ar tie 5 procentai ant dėžės matosi ar pridėti reikia kad neviršyt 22 eur ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2017 05 19, 08:59)
Sveikutes ,o uz kokia suma gali uzsakyneti is DPD ?
Nes mano krepselis dabartinis  su siuntimu iseina 29eur

kaip supratau bet už kiek, nes panos gavo neapmokestintą siuntinį, tik reikia žiūrėti kiek jie Duties & Taxes priskaičiuoja, t.y. ar verta už tokius mokesčius siųstis, nes pastebėjau kad jei kosmetikos krepšį prisidėsi, tai bus daug didesni Duties & Taxes , nei už tokią pat sumą papildų.
O visų saugiausia, kad subtotal suma neviršytų 22 eurų, tada ir Duties & Taxes bus 0.00, o atsisiųsi daugiau nei su Global.

Kuri gaus siuntinį su DPD prašome čia vaizdelį biggrin.gif 4u.gif 4u.gif kokia suma užrašyta, gal ten koks antspaudas yra, kad mokesčiai sumokėti ir pnš. Jei nėra jokios sumos tai irgi nieko gero, jei muitinė paprašys deklaruoti, tai ką pateikti? Kad mokesčiai sumokėti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 19, 09:31)
subtotal rašo 21,89, kažin ar ant dėžės be taxų rašysis ax.gif ,siuntimas gaunasi 8,87, o atima taxus 8,85, tai realiai už 2 ct atsiunčia.
Ir dar pastebėjau, mat jau senai bepirkau, gal kitos jau matėt, kad jei panaudoji kažkieno kodą, tai atsiminusuoja irgi 5 procentatus ir iš karto iš subtotal (ne taip kaip rewardsai). Tai ar tie 5 procentai ant dėžės matosi ar pridėti reikia kad neviršyt 22 eur ax.gif ?

Visada tik subtotal rašydavo, tai tikrai nepridės, nebent atskira eilute parodys.
Bet keista, kad tavo siuntiniui, nors subtotal neviršyja 22 eur. priskaičiavo Taxes rolleyes.gif gal kad prekės tokios smile.gif
Atsakyti
Prie didesnės užsakymų sumos temos:
Dar naujovė: iki gegužės 22 dienos 20 val. su kodu krepšeliui virš 60 eurų, duoda nuolaidą 5$ nuolaidą!
Galioja iki gegužės 22 dienos 20 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 19 gegužės 2017 - 09:11
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 18, 23:24)
Persidėjau jūsų krepšelį visą pas save, tai man rodo DPD siuntimu 9,13 EUR. Ne nemokamas. Jums nemokamą rodo? Gal žinote kodėl taip gali būti? Arba aš kažko nesuprantu, nes nesu pirkusi dar šituo siuntimu niekada.

Jums jau atsakė, siuntimo kainos nuolaidą duoda, EU Special discount pavadino biggrin.gif

QUOTE(LabaiTyli @ 2017 05 19, 09:13)
Pagaliau puiki naujiena, nes pirkimas visokių nereikalingų prekių kad paskui kam nors padovanot, arba naudot jas po metų vien dėl pigesnio siuntimo man netiko. Ačiū moterys, kad dalinatės informacija  wub.gif 
Padariau užsakymą su DPD siuntimu, subtotal 20eur, nors prekių prisidėjau už 30  bigsmile.gif  Gal kuri pamenat, 4 siuntiniai per mėnesį neapmokestinami? Reikia naudotis proga ir apsipirkt, nes galvoju kad gali nebelikt šio nuostabaus siuntimo greitai  mastau.gif

Siunčiausi tikrai daugiau nei keturis siuntinius per mėnesį, neapmokestino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 19 gegužės 2017 - 09:50
Mergaitės, ar kas bandėt ir EcoTools, ir Andalou konjac kempinėles ? Ar galite palyginti ?
https://www.iherb.co...ansing-1-Sponge
https://www.iherb.co...onge-Duo-2-Pack

EcoTools nusipirkau, naudoju, labai patinka man ji. Pabandė ją mano paauglė, irgi prašo kempinėlės. Andalou matau, kad pigesnis variantas. Bet yra atsiliepimų visokių: vieniems patinka, kitiems nepalyginsi su EcoTools, pastaroji nepalyginamai geresnė. Įdomi būtų supermamų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 19, 10:59)

Kuri gaus siuntinį su DPD prašome čia vaizdelį  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif kokia suma užrašyta, gal ten koks antspaudas yra, kad mokesčiai sumokėti ir pnš. Jei nėra jokios sumos tai irgi nieko gero, jei muitinė paprašys deklaruoti, tai ką pateikti? Kad mokesčiai sumokėti ax.gif
Papildyta:
Visada tik subtotal rašydavo, tai tikrai nepridės, nebent atskira eilute parodys.
Bet keista, kad tavo siuntiniui, nors subtotal neviršyja 22 eur. priskaičiavo  Taxes  rolleyes.gif  gal kad prekės tokios  smile.gif

Tai vat ir įdomu ar iš tikrųjų kas yra gavęs siuntinį su DPD. Kad paprastu siuntimu rašydavo subtotal tai aišku, bet kai taxus išminusuoja siunčiant dpd, gal sumą su taxais rašo ant dėžės ax.gif?
Kokias bededu, kad ir mažesnei sumai su dpd išminusuoja taxus, o kaip kitaip? Jei iherbas juos susigrąžina tai nuo bet kokių prekių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 05 19, 10:37)
Jums jau atsakė, siuntimo kainos nuolaidą duoda, EU Special discount pavadino biggrin.gif
Siunčiausi tikrai daugiau nei keturis siuntinius per mėnesį, neapmokestino  4u.gif

Dabar supratau. Manau reikės ir man kada bandyti, jei kažko labai reikės, ko negalėsiu į mažesnį krepšelį įsidėti. Susidėjus vaikams krepšelį su sunkiu skystu magnio papildu https://www.iherb.co...odes=LIF-40017 paprastu siuntimu nežinau ar pavyks atsisiųsti. Nes sunkų daiktų atveju DPD pigiau patį siuntimą rašo net negu Global mail. Galima su tuo siuntimu siųstis išskirtinai sunkius daiktus, šampūnus, miltų, kokių čia nėra, kažkada norėjau. O lengvojo, Global mail krepšelio variantą, pasilikti lengviems dalykams.
Eco tools kepinėlės geros. Aš pirkau Lietuvoje, tiesa, kitos rūšies. Jų dabar nėra. Šveisdavau veidą tada, kai nebuvau įsigijusi šepetėlio. Pažiūrėkite kiek Lietuvoje kainuoja: https://www.douglas....al-sponge-deep/
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 19, 10:22)
Dabar supratau. Manau reikės ir man kada bandyti, jei kažko labai reikės, ko negalėsiu į mažesnį krepšelį įsidėti.  Susidėjus vaikams krepšelį su sunkiu skystu magnio papildu  https://www.iherb.co...odes=LIF-40017 paprastu siuntimu nežinau ar pavyks atsisiųsti. Nes sunkų daiktų atveju DPD pigiau patį siuntimą rašo net negu Global mail. Galima su tuo siuntimu siųstis išskirtinai sunkius daiktus, šampūnus, miltų, kokių čia nėra, kažkada norėjau. O lengvojo, Global mail krepšelio variantą, pasilikti lengviems dalykams.
Eco tools kepinėlės geros. Aš pirkau Lietuvoje, tiesa, kitos rūšies. Jų dabar nėra. Šveisdavau veidą tada, kai nebuvau įsigijusi šepetėlio. Pažiūrėkite kiek Lietuvoje kainuoja: https://www.douglas....al-sponge-deep/

o kaip jus naudojat sita kempynele, dar prausikli naudojat ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 05 19, 11:27)
o kaip jus  naudojat  sita  kempynele,  dar  prausikli  naudojat ?

Kepinėlės jau nebenaudoju, ji susidėvėjo. Kai naudojaus, ja pašiūruodavau veidą prausimo metu. Dabar tą patį darau su sonic clean šepetėliu. Juo masažuoju veidą kai prausiuosi, jis gerai nušveičia negyvas daleles. Geriau paskui tepti kremą ar aliejų. Tą panašiai, tik švelniau, darė ir kempinėlė. Man būdavo pagalba prausiantis. Nes aš jaučiu kai ant veido atsiranda negyvų dalelių. Odos paviršius būna ne toks minkštas. Ir priemonės geriau įsigeria. Tam man padeda tokie dalykai. Taip pat suaktyvina kraujotaką, pamasažuoja. Naudoju ar prausiklį, ar muilą. Mano oda gana riebi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 19 gegužės 2017 - 10:49
QUOTE(Lyn @ 2017 05 19, 11:27)
o kaip jus  naudojat  sita  kempynele,  dar  prausikli  naudojat ?

Prausiklį naudojam, kempinėlė švelniai nušveičia, tikrai malonesnė prausimo procedūra nei tik rankomis.
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 19, 11:22)

Oho kokia kaina blink.gif Aš EcoTools būtent ir turiu, tikrai labai faina kempinėlė. Tik klausiau ar kas bandė dar ir Andalou konjac kempinėles, nes jų kaina 6 eur už dvi. Jei jos nėra prastesnės už EcoTools pirkčiau dukrai jas, nes pigiau išeina nei EcoTools. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus del ecotools, iki siol gulejo nenaudojama, nes vis nezinojau kaip naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 05 19, 09:04)
Prie didesnės užsakymų sumos temos:
Dar naujovė: iki gegužės 22 dienos 20 val.  su kodu krepšeliui virš 60 eurų, duoda nuolaidą 5$ nuolaidą!
Galioja iki gegužės 22 dienos 20 val.

Sveiki, o koks tas kodas?
Atsakyti