Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(puke0 @ 2017 05 18, 18:22)
jei kam idomu, tai siandien gavau siuntini per DPD, kuris buvo uzsakytas geguzes 5, issiustas geguzes 9 diena. Siuntinys po nuolaidu kainavo 125Eur, siuntimas ir mokesciai-21Eur. Papildomai nieko moketi nereikejo.

O kiek ant dezes parasyta?
Bet gudriai ten jie suskaiciuoja, pvz. jei susidedu krepsi su DPD siuntimu uz 8 eurus, ta 8 euru nuolaida pirmiausiai atima is subtotal sumos. Taigi galima pirkti net 8 eurais daugiau, nevirsyjant 22 euru, pvz. susidedu toki krepsi https://www.iherb.co...0218_NRX-00071 tai galutine suma tik keliais centais skiriasi, bet subtotal su global mail daug didesne, kai su DPD nevirsyja 22 eur.
Atsakyti
Dienos prekė Q 10. Kapsulių užteks visam mėnesiui. Atsiliepimų kol kas nėra, nes rašo kad nauja prekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 18 gegužės 2017 - 19:08
QUOTE(Jolė*** @ 2017 05 18, 19:26)
Laba,

Kas pagelbėtų nuo PMS? M ištveriu lengvai, no problem, nu bet tas prieš tai užp... - kaupiasi skysčiai, pilvas lyg nėštinis, nervai nelaiko, apetitas pakyla, ypač visokiom sladastėm. Vėlgi, norėčiau išgirsti nuomonę iš bandžiusių ir sulaukusių pagerėjimo, nes buteliukų ir info lapelių užrašus skaityt moku  biggrin.gif  Dėkoju, jei padėsit, gal ką nuo smurtinės mirties išgelbėsit  4u.gif

Nuo šito dalyko labai gerai yra šis vitex https://www.iherb.co...eggie-Caps/2053 jį imu gerti iki menstruacijų, iškarto po ovuliacijos. Paskui nebegeriu, iki kitos antrosios ciklo pusės. Padeda. Kitos geria visą ciklą, bet aš darau taip. Yra daug info kaip reikia gerti jį, daug kur žiūrėjau, tai visur skirtingai rašo. Tai aš geriu taip. Daug komentarų ir rusiškai ir angliškai po pačia preke.
Papildyta:
QUOTE(puke0 @ 2017 05 18, 18:22)
jei kam idomu, tai siandien gavau siuntini per DPD, kuris buvo uzsakytas geguzes 5, issiustas geguzes 9 diena. Siuntinys po nuolaidu kainavo 125Eur, siuntimas ir mokesciai-21Eur. Papildomai nieko moketi nereikejo.

Šaunu. Aš dar šiuo būdu nepirkau. Reiks galbūt bandyti. Bet aš dabar susidedu taip, kad siuntimas nieko nekainuoja ir senuoju būdu. O nauju matomai mokesčius sumoka ir sutvarko siuntų kompanija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 gegužės 2017 - 19:37
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 18, 19:32)
O kiek ant dezes parasyta?
Bet gudriai ten jie suskaiciuoja, pvz. jei susidedu krepsi su DPD siuntimu uz 8 eurus, ta  8 euru nuolaida pirmiausiai atima is subtotal sumos. Taigi galima pirkti net 8 eurais daugiau, nevirsyjant 22 euru, pvz. susidedu toki krepsi https://www.iherb.co...0218_NRX-00071 tai galutine suma tik keliais centais skiriasi, bet subtotal su global  mail daug didesne, kai su DPD nevirsyja  22 eur.

Deze ismeciau ir net nepaziurejau, kas ant dezes parasyta. Gal nebuvo jokios sumos. Man toks siuntimo budas tiko,nes siunciausi tai, ko man reikejo, o ne derinau, kad siuntimas butu nemokamas ir tada prisiperki visokiu nereikalingu prekiu, kur save bandai itikinti, kad jos kaip ir reikalingos smile.gif. Manau,kad DPD patys sutvarko mokescius, tik neaisku ar visada taip ir bus. Deze buvo gana nemaza.
Atsakyti
DPD All inclusive tuo fainas, kad praktiškai nemokamai gali parsisiųsti sunkiausius daiktus, nes siuntimo kainai duoda nuolaidą. Ir nereikia ieškot jokių shipping saver'ių.
Ir be jokių Tax prisikrauti prekių už maždaug 30 eur, nes subtotal vistiek iki 22 eur gaunasi thumbup.gif Tik neaišku, kiek ilgai taip bus, nes perdaug gerai visa tai atrodo biggrin.gif
Va, susikroviau net du dušo gelius po puslitrį, muilą, resveratolį ir siuntimas nieko nekainuoja, o subtotal nesiekia 22 eur. Svoris 1,8 kg. https://www.iherb.co...72762_PFH-72712
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 18 gegužės 2017 - 21:01
QUOTE(Jolancike @ 2017 05 18, 21:31)
Va, susikroviau net du dušo gelius po puslitrį, muilą, resveratolį ir siuntimas nieko nekainuoja, o subtotal nesiekia 22 eur. Svoris 1,8 kg.

Persidėjau jūsų krepšelį visą pas save, tai man rodo DPD siuntimu 9,13 EUR. Ne nemokamas. Jums nemokamą rodo? Gal žinote kodėl taip gali būti? Arba aš kažko nesuprantu, nes nesu pirkusi dar šituo siuntimu niekada.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 18, 22:24)
Persidėjau jūsų krepšelį visą pas save, tai man rodo DPD siuntimu 9,13 EUR. Ne nemokamas. Jums nemokamą rodo? Gal žinote kodėl taip gali būti? Arba aš kažko nesuprantu, nes nesu pirkusi dar šituo siuntimu niekada.

Siuntimas ir yra 9,13€, bet pritaiko nuolaidą Eu special discount 9,13€, tai kaip ir gaunasi nemokamas.
Turbūt dolerio kursas pasikeitė, nes subtotal man rodo virš 22 €.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 05 19, 08:08)
Siuntimas ir yra 9,13€, bet pritaiko nuolaidą Eu special discount 9,13€, tai kaip ir gaunasi nemokamas.
Turbūt dolerio kursas pasikeitė, nes subtotal man rodo virš 22 €.

Gal Loyalty Credit neturi? Man tai 21 su centais išeina. Labai gerai tai, kad EU Special nuolaidą prie Savings prideda. Išeina, kad nusiperki prekių už 30 eurų su nemokamu siuntimu bigsmile.gif Kas nenori rizikuoti viršyjant 22 ribą labai geras būdas pirkti ir taxsų nepriskaičiuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 19, 07:37)
Gal Loyalty Credit neturi? Man tai 21 su centais išeina. Labai gerai tai, kad EU Special nuolaidą prie Savings prideda. Išeina, kad nusiperki prekių už 30 eurų su nemokamu siuntimu bigsmile.gif Kas nenori rizikuoti viršyjant 22 ribą labai geras būdas pirkti ir taxsų nepriskaičiuoja smile.gif

Tikrai, neprisijungus susidėjau į krepšelį, tai loyalty creditų ir nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ,o uz kokia suma gali uzsakyneti is DPD ?
Nes mano krepselis dabartinis su siuntimu iseina 29eur
Atsakyti
Pagaliau puiki naujiena, nes pirkimas visokių nereikalingų prekių kad paskui kam nors padovanot, arba naudot jas po metų vien dėl pigesnio siuntimo man netiko. Ačiū moterys, kad dalinatės informacija wub.gif
Padariau užsakymą su DPD siuntimu, subtotal 20eur, nors prekių prisidėjau už 30 bigsmile.gif Gal kuri pamenat, 4 siuntiniai per mėnesį neapmokestinami? Reikia naudotis proga ir apsipirkt, nes galvoju kad gali nebelikt šio nuostabaus siuntimo greitai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 19 gegužės 2017 - 08:15
QUOTE(Jolė*** @ 2017 05 18, 19:26)
Laba,

Kas pagelbėtų nuo PMS? M ištveriu lengvai, no problem, nu bet tas prieš tai užp... - kaupiasi skysčiai, pilvas lyg nėštinis, nervai nelaiko, apetitas pakyla, ypač visokiom sladastėm. Vėlgi, norėčiau išgirsti nuomonę iš bandžiusių ir sulaukusių pagerėjimo, nes buteliukų ir info lapelių užrašus skaityt moku  biggrin.gif  Dėkoju, jei padėsit, gal ką nuo smurtinės mirties išgelbėsit  4u.gif

Man PMS simptomai apmažėjo pradėjus vartoti raudoną dobilą https://www.iherb.co...00-Capsules/773
dingo krūtinės tempimas, pilvo maudimas. Tai nežinau ar jums tiks nes kaip sakant, kiekvienai tai
labai individualu 4u.gif
Atsakyti