Man pavyko su knyga susideti nemokama siuntima
Krepselis
ir svoris virs 2 lbs, tik ta knyga jauciu i siuksline eis...
o dar ir su dhl siuntimas taip pat nemokamas pasidare!
Mano krepšelis. Teko Boiron Arnicare kremą ir 3 iherb tušinukus susidėti, kad būtų nemokamas siuntimas . Su lig kiekvienu tušinuko pridėjimu vis mažėjo siuntimo kaina.
Ups, netinka toks dėliojimas, nes prisijungiau ir pabrango tušinukai . Kol buvau neprisijungus 3 tušinukų kainą rodė 0.29, prisijungiau ir pabrango iki 5.58eu.
Ups, netinka toks dėliojimas, nes prisijungiau ir pabrango tušinukai . Kol buvau neprisijungus 3 tušinukų kainą rodė 0.29, prisijungiau ir pabrango iki 5.58eu.
QUOTE(ankata @ 2017 01 13, 09:35)
Man pavyko su knyga susideti nemokama siuntima
Krepselis
va, padariau atradima, kadangi su sita knyga gaunasi siuntimas su dhl nemokamas, tai tai galima krepseli krautis tikrai didelio svorio (iki 68 kg), tai taip iseina, kad uz siuntima (t.y. ta knyga) sumokam 3.80 ir siuntinio svoris neribojamas, bei siunciama per dhl! visai neblogai gaunasi
Krepselis
va, padariau atradima, kadangi su sita knyga gaunasi siuntimas su dhl nemokamas, tai tai galima krepseli krautis tikrai didelio svorio (iki 68 kg), tai taip iseina, kad uz siuntima (t.y. ta knyga) sumokam 3.80 ir siuntinio svoris neribojamas, bei siunciama per dhl! visai neblogai gaunasi
Tai tas pats išeitų ar už siuntimą butum sumokėjusi, ar ta knyga nereikalinga už >3 eur.
Su dienos preke dar siuntimas gerai gaunasi.
QUOTE(linamog @ 2017 01 13, 10:16)
Tai jus per cata rasykites, bus greiciau
Dabar per čatą susisiekiau, išsiunčiau dar karą` nuotraukas ir netyčia išjungiau puslapį, nors liepė palaukt . Ką daryt? Tikiuosi atsakys
Negi jūs dar neišpirkusios tų tušinukų ar kremų iš trialų, pas mane seniausiai nupirkti, todėl negaliu pigiai atsisiųst
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 13, 10:54)
Tai tas pats išeitų ar už siuntimą butum sumokėjusi, ar ta knyga nereikalinga už >3 eur.
nu su dienos preke (kurios man irgi realiai nereikia), siuntimo kaina gaunasi 6.66. Tai jau geriau moku 3.80 uz nereikalinga knyga negu kad 6.66+1.42=8.08 uz dienos preke su siuntimu. Be to dar ir su dhl atsiuncia.
Pypiec, prieš porą dienų siuntimas buvo virš 4 dolerių, dabar tos pačios prekės virš 10
sudėjus du šūdinus trialsus, kurių neriekia, siuntimas 7 su kapeikom eurai
Reikia gal dar laukti, negi pirktis ir palaikyti tokią nesąmoningą politiką
sudėjus du šūdinus trialsus, kurių neriekia, siuntimas 7 su kapeikom eurai
Reikia gal dar laukti, negi pirktis ir palaikyti tokią nesąmoningą politiką
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 13, 11:03)
Bet su knyga gaunasi tikrai daugiau nei 22 Eur subtotal. Ar neužkliūsite. Persidėjau visą Anakatos krepšelį pas save, man daugiau nei 22 Eur subtotal išeina.
ai, pas mane buvo 2.36 eur loyalty credits. Ten gaunasi, kad tos knygos verte yra 18.98, tai mums bereikia susikrauti krepseli uz daugiau nei 21.02 euru pries nuolaidas ir gaunasi siuntinio verte virs 40 euru, tai ir siuntimas todel nemokamas.