Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

[quote=zibba,2017 05 12, 11:27]
Labai aciu uz rekomendacija, bandysiu uzsisakyt kita savaite.
O sutetis jo gera kaip suprantu? Ar ne visa sudetis surasyta? Kokia medziaga naudojama butent apsauganti nuo saules? Nieko neraso.... gal ant jusu turimo kremo yra surasyta? Nufotografuokit?
Papildyta:

Popierine pakuote ismeciau ir nepamenu kas buvo parasyta, o ant tubeles tik hieroglifai smile.gif Sudeties pakomentuot negaliu.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2017 05 12, 10:43)
Ogo pasiziurejau i kaina, tai atsosedau. Bet kai paskaiciavau kad uztenka 6men tai nusiraminau:)
Kodel butent Nordic renkates?

Aš ieškojau žuvų taukų iš laukinių žuvų. Nenoriu vaikams tų ,,ferminių'. Taip pat sudėtyje yra ir EPA ir DHA. Ir tai yra koncentruoti žuvų taukai. Taip, jie brangūs. Bet, kaip rašiau, jie labai tinka vaikams, kurie labai nemėgsta žuvų taukų ir sunku jiems įsiūlyti. Anksčiau gėrėm šituos https://www.iherb.co...-Softgels/71682. Jie taip pat brangūs, bet irgi iš laukinių žuvų.
Tai kai sugersim tuos žemuogių skonio žuvų taukus, tai nežinau kokius toliau pirksiu. Vis dėl to trims panoms brangiai išeina. Bet manau bandysim kitą brend'ą
Atsakyti
Savaitgalio akcija https://www.iherb.co...-krill-special?- 15% nuolaida

Savaitgalio prekė https://www.iherb.co...oz-117-g/73321? - dantų pasta iš žolelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 12 gegužės 2017 - 19:11
Krepselis sesei https://iherb.co/4LY1YUdU, siuntimas 0,00 eur.
1. Nuosavo kolageno aktyvatorius. Ji geria 10 lasu ryte, 5 lasus vakare.Jei kartoja, vadinasi patiko. Beje, jis nunulina arba labai sumazina siuntima, todel galima kombinuoti su bet kokiu sampunu ar arbata.
2. Juodas riesutas - naikina parazitus zarnyne. Turintiems namie gyvunu rekomenduojama profilaktiskai vartoti. Taip pat sis papildas mazina potrauki saldumynams.
3. Savaitgalio preke - dantu pasta. Kaina gera, bandysim.
Atsakyti
Mano krepšelis su DPD all inclusive siuntimu https://www.iherb.co...41092_NWY-15408.
Puiku, kad galiu susidėti daugiau prekių iki 22 eur subtotal. Siuntimas 8,12 eur, bet tai pačiai sumai nuolaida. Todėl susidėjus prekių virš 30 eur, subtotal vistiek 21,57. Mokesčių nulis. Be PVM mokesčių parsisiųsiu prekių už didesnę nei leistini 22 eur sumą. biggrin.gif
Q10 su d-Limonene - nauja prekė, išbandysim. Pau d'Arco peršalimo ligų profilaktikai ir cinko pastilės nuo gerklės skausmo daugelio perkamos, aš perku pirmą kartą, pasidėsiu į vaistinėlę.
Atsakyti
Tarp nuolaidų yra stabilizuotų probiotikų. Taip pat ir šiping seiveris. 15 procentų nuolaida. Gal ir verta bandyti. https://iherb.co/253sxDMX

Proprietary Blend 25 Billion CFU's †
Bifidobacterium lactis (HA-194), Bifidobacterium longum (HA-135), Lactobacillus acidophillus (HA-122), Lactobacillus paracasei (HA-196), Lactobacillus plantarum (HA-119), Lactobacillus rhamnosus (HA-111)
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2017 05 12, 09:11)
Gal parašytumėt kokios priemonės padėjo išnaikint pigmentines dėmes?
Man ta pati problema po nėštumo  ax.gif

daug kas jau atrase, ne busiu originali smile.gif visu pirma kaip i darba pas kosmetologe, ji naudojo ivairius pilingus (pieno rugsciu, glikolio gal ir dar kokius, neisigilinau, pasitikejau). Tada labai aukstas SPF (ir ziema ir vasara). Naudojau korejietiska kosmetika veidui, daug kas butent balinancio efekto. Dar del SPF, koks aukstas jis bebutu, reikia atnaujinti kas pora valandu, nes jis tiek ir veikia. Naudoju korejietiskus, japoniskus kremus su SPF. Paskutini karta kai buvau, kosmetologe paminejo, kad Guinot isleido naujove, kuri stabdo melanino issiskirima, reikia pasidometi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 12, 18:02)
Man knieti parašyt iherbui ir paklaust, aš ne Lt, bet vistiek įdomu, kaip tie "prepaid" mokesčiai atkeliautų į Airiją pvz

Išsiaiškinau. Jokių pavedimų užsienio parduotuvės nedaro iš anksto ir jokių mokesčių nemoka. Neaišku kaip tos siuntos praslysta muitinei pro akis. Siuntos virš 22 eurų turi būti deklaruojamos ir už jas mokami mokesčiai tada kai jos atvyksta į ES. Išankstiniai mokėjimai gali būti tik tarp įmonių, nei muitinė nei mokesčių inspekcija tokių išankstynių mokėjimų nepriima. Gali būti, kad DPD įsipareigoja iherbui, kad sumokės visus mokesčius kai atgabens prekes, bet kažkokiu būdu išvengia mokesčių tų mokesčių.
Jei ką jūs užsakinėkit, man tas pats, tik kad paskui piniginės nereiktų krapštyti. O kas čia savo nuorodas kaišioja pastoviai, joms tik geriau, kad daugiau užsakysit, jos daugiau rewards gaus, pačios kažin ar užsakinėja tokiu siuntimu. O rinktis jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 12, 22:40)
Išsiaiškinau. Jokių pavedimų užsienio parduotuvės nedaro iš anksto ir jokių mokesčių nemoka. Neaišku kaip tos siuntos praslysta muitinei pro akis. Siuntos virš 22 eurų turi būti deklaruojamos ir už jas mokami mokesčiai tada kai jos atvyksta į ES. Išankstiniai mokėjimai gali būti tik tarp įmonių,  nei muitinė nei mokesčių inspekcija tokių išankstynių mokėjimų nepriima. Gali būti, kad DPD įsipareigoja iherbui, kad sumokės visus mokesčius kai atgabens prekes, bet kažkokiu būdu išvengia mokesčių tų mokesčių.
Jei ką jūs užsakinėkit, man tas pats, tik kad paskui piniginės nereiktų krapštyti. O kas čia savo nuorodas kaišioja pastoviai, joms tik geriau, kad daugiau užsakysit, jos daugiau rewards gaus, pačios kažin ar užsakinėja tokiu siuntimu. O rinktis jums 4u.gif

Kaip išsiaiškinot, iš kur info? Na nežinau, ta dpd paslauga all inclusive atsirado neseniai, belieka sulaukti siuntinio ir bus matyti kaip kas. Ir niekas jokių mokesčių nevengia, viskas gi būna ant siuntinio juodu ant balto surašyta.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 13, 00:54)
Kaip išsiaiškinot, iš kur info? Na nežinau, ta dpd paslauga all inclusive atsirado neseniai, belieka sulaukti siuntinio ir bus matyti kaip kas. Ir niekas jokių mokesčių nevengia, viskas gi būna ant siuntinio juodu ant balto surašyta.

Iš to kas dirba panašų darbą. Aš ir nesakau, kad jūs vengiat, bet įspėju, kad nenustebtumėt jei ką. Aš nerizikuočiau. Visos žinom kokie mokesčiai pareina kai nors 1 ct būna virš 22 eur. Ir mokesčiai skaičiuojami pagal tos dienos, kai siuntinys ateina į LT, kursą, o čia iš anksto suskaičiuoja ax.gif . Reiktų iherbo paklausti kaip jie sumoka tuos mokesčius daugybei šalių biggrin.gif . Gi kiekvienoj savi mokesčiai, net ir skirtingose ES šalyse PVM skyriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 13, 00:12)
Iš to kas dirba panašų darbą. Aš ir nesakau, kad jūs vengiat, bet įspėju, kad nenustebtumėt jei ką. Aš nerizikuočiau. Visos žinom kokie mokesčiai pareina kai nors 1 ct būna virš 22 eur. Ir mokesčiai skaičiuojami pagal tos dienos, kai siuntinys ateina į LT, kursą, o čia iš anksto suskaičiuoja ax.gif . Reiktų iherbo paklausti kaip jie sumoka tuos mokesčius daugybei šalių biggrin.gif . Gi kiekvienoj savi mokesčiai, net ir skirtingose ES šalyse PVM skyriasi ax.gif

Kitam forume skaičiau, kad sakėsi su dpd all inclusive, gavo ir nereikėjo papildomai mokėt, kitas atvejis irgi sakėsi su dpd, bet atvežė dhl ir turėjo mokesčius susimokėt, atseit tai buvo iherbo klaida, o kai jiems parašė, jie pareiškė, kad niekuo padėt negali. Nu man dzin, jei reikės, tai ir susimokėsiu, bet kad siuntinys Olandijoj strigęs, įdomu kodėl ne Airijoj, jei čia gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 13, 00:19)
Kitam forume skaičiau, kad sakėsi su dpd all inclusive, gavo ir nereikėjo papildomai mokėt, kitas atvejis irgi sakėsi su dpd, bet atvežė dhl ir turėjo mokesčius susimokėt, atseit tai buvo iherbo klaida, o kai jiems parašė, jie pareiškė, kad niekuo padėt negali. Nu man dzin, jei reikės, tai ir susimokėsiu, bet kad siuntinys Olandijoj strigęs, įdomu kodėl ne Airijoj, jei čia gyvenu.

nežinau kaip to naujojo būdo sekimo numeris, bet senojo būdo dažnai grybauja. Kartais dar vis rodo, kad siuntinys Amerikoje, kai realiai jau pas mane
Atsakyti