Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 12, 01:22)

Kada užsisakėt? smile.gif

Tik vakar ar užvakar išsiuntė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 12, 13:47)
Tik vakar ar užvakar išsiuntė smile.gif

Mano užsakymui rytoj bus dvi savaitės, išsiuntė tą pačią dieną, kur siuntinys, velnias žino, turbūt muitinėj, jeigu nuo praeitos savaitės penktadienio nepajudėjo, na bet jeigu visi mokesčiai "prepaid", nesuprantu, ko taip ilgai keliauja
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 12, 15:00)
Mano užsakymui rytoj bus dvi savaitės, išsiuntė tą pačią dieną, kur siuntinys, velnias žino, turbūt muitinėj, jeigu nuo praeitos savaitės penktadienio nepajudėjo, na bet jeigu visi mokesčiai "prepaid", nesuprantu, ko taip ilgai keliauja

Bet jūs juokingos, kaip gali būti jav sumokami mokesčiai į LT ar ES biudžetą . Tiek muitą tiek pvm mokesčius renka sava šalis. Gal kai kai kas prasmunka, bet manau tuoj pasibaigs tokių didelių siuntų parsisiuntimas be mokesčių. Tie mokesčiai , kuriuos jūs mokate gali būti jų vadinami taxsai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 12, 15:16)
Bet jūs juokingos, kaip gali būti jav sumokami mokesčiai į LT ar ES biudžetą . Tiek muitą tiek pvm mokesčius renka sava šalis. Gal kai kai kas prasmunka, bet manau tuoj pasibaigs tokių didelių siuntų parsisiuntimas be mokesčių. Tie mokesčiai , kuriuos jūs mokate gali būti jų vadinami taxsai.

Pati jūs juokinga doh.gif Tai tuomet kas čia? Jeigu iherbas teikia tokią paslaugą, vadinasi tai egzistuoja, klausimas buvo apie tai, ar kas siuntėsi tuo būdu, ar gavo, jeigu neturit ką pasakyti, išvis apeikit postą, o tai dabar karksit bele karksėt. Apie kokius "be mokesčių" jūs čia kalbat visiškai iš lempos, ar kas nors teigė, kad nenori tų mokesčių mokėti? Esmė tame, kad mokesčiai JAU SUMOKĖTI, jei jums įdomu "kaip taip gali būti" nu tai parašykit iherbui, gal jums paaiškins.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 12, 15:16)

Man atrodo, kad jūs pati juokinga rolleyes.gif Jums atrodo, kad patikima parduotuvė ims ir taip naglai meluos, siūlydama tokią paslaugą, kad tik tuos kelis euriukus papildomai uždirbtų? Be to, kuo paaiškinsite tai, kad būtent nuo 22 eur ima tuos mokesčius priskaičiuoti? Juk, jei čia būtų jų pačių tam tikro dydžio mokestis, jis skaičiuotųsi nuo pirmo euro ir būtų absoliučiai visada pridedamas, nepriklausomai, kokiu būdu siųstumėtės.
Atsakyti

Muitinė štai ką atsakė apie tą "išankstinį" mokesčių sumokėjimą:

Laba diena,

Nei Lietuvos muitinė, nei Lietuvos paštas nėra sudarę sutarties dėl  išankstinių mokesčių apmokėjimo su internetinėmis parduotuvėmis, taigi gaunant siuntas iš trečiųjų šalių jos yra apmokestinamos teisės aktais nustatyta tvarka.

Informaciją, kai apmokestinamos apie pašto siuntos galima pasižiūrėti  muitinės internetiniame puslapyjeadresu:www.lrmuitine.lt  rubrikoje "Verslui ir privatiems asmenims", "Pašto siuntos“ (pateikti atvejai, kai yra pirkimas ir, kai fizinis asmuo siunčia kitam fiziniam asmeniui be atlygio). Apskaičiuojant PVM mokestį jau įtraukiamos siuntimo ir tarpininkavimo paslaugos.  Kai siunčiama per skubių siuntų vežėjus taip pat taikomas nusistatytas siuntų deklaravimo muitinei mokestis.

Koks taikomas euro ir kitų užsienio valiutų santykis (įforminimo metu) galima rasti  Lietuvos muitinės tinklapyje, rubrikoje „Verslui ir privatiems asmenims“, „Prekių muitinis įvertinimas“.  

Primename, kad konsultacija neturi teisės akto galios. Tai apibendrintas ar individualaus pobūdžio Muitinės departamento paaiškinimas, kaip institucija supranta ir taiko Lietuvos Respublikos muitinės kompetencijai priskirtus muitų teisės aktus.

Atsakyti

Nezinau kaip butent su Iherb, bet siuntejas gali apmoket mokescius. Kartais perku is Italijos keliu parduotuviu i JAV, tai vienoj ju siuntimas nemokamas ir butent parduotuve apmoka visas pasto/muitines ir tt islaidas, jei ju yra. Tai manau ir I Lietuva siunciant tas variantas imanomas.

O man tai kita problema - jau koks menuo kai nepirkau Iherb ir niekaip neileidzia i account'a. Kai renkuos, kad su temporary code ileistu, tai koda atsiuncia, bet nei per telefona, nei kompe ji ivedus niekas nevyksta, t.y. nei atidaro mano account'a, nei isvis puslapiai vartos toliau. 

Atsakyti
Turbūt visos gavote iš iherbo emeilus:
Dear iHerb Customer,

We are happy to announce that we are now offering DPD as a shipping carrier to Lithuania.

Using this shipping method, you are able to prepay all your duties, taxes and fees for your order on iHerb’s checkout page, which means you will get your order a lot quicker with no surprising fees at the time of delivery. In addition, we are offering additional shopping cart discount for this shipping method. As a result for many orders over $20.00 USD, it is as inexpensive as postal airmail, while a lot faster and with tracking.

There is now one more reason to shop directly at iHerb and save on over 35,000 brand name natural products!

https://www.iherb.com/

Sincerely,

iHerb team.

Juo kaip suprantu jie garantuoja, kad papildomų mokesčių nereikės mokėti...
vakar užsakiau per juos siuntinuką https://iherb.co/4jNChPuz šiaip mane gelbėja tai kad bendra subtotal suma išėjo lygiai 20eur, bet svoris gavos virš 2kg. 4u.gif na žiūrėsim kuom čia pasibaigs..
Atsakyti
Nu jeigu 2 savaites + dar nežinia kiek laukt vadinasi "a lot quicker" tai ką žinau biggrin.gif Tą patį skaičiau iherb puslapyje, dėl to ir užsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 12 gegužės 2017 - 16:01
Na tai atsiprašau tada, bet kažkaip keista, kad JAV parduotuvė sumoka muitą ir PVM į LT biudžetą. Tokių dalykų paprastai nebūna, mokesčius visada moka tas kas atsiveža prekes į šalies teritoriją. Reiktų pasidomėti detaliau nusiuntus parduotuvės laišką ax.gif . Kažin ar mokesčių inspekcija ir muitinė gauna įplaukas iš iherbo ax.gif . Jei taip tai kokiu būdu ax.gif
Atsakyti
Man knieti parašyt iherbui ir paklaust, aš ne Lt, bet vistiek įdomu, kaip tie "prepaid" mokesčiai atkeliautų į Airiją pvz
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 05 12, 16:38)
O man tai kita problema - jau koks menuo kai nepirkau Iherb ir niekaip neileidzia i account'a. Kai renkuos, kad su temporary code ileistu, tai koda atsiuncia, bet nei per telefona, nei kompe ji ivedus niekas nevyksta, t.y. nei atidaro mano account'a, nei isvis puslapiai vartos toliau. </p>

Man tas pats, jei bandau prisijungti iš kito įrenginio. Taigi, galiu prisijungti tik iš vieno. Nežinau kas bus, jei tas suges
Atsakyti