Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(gaikaSJ @ 2017 05 11, 15:40)
gal patartumete ka nors sąnariams, 2 laipsnio kelių sanario susidevėjimas..... tik nesakykite kad gerti želatinaą, labai jau bjauriai skamba biggrin.gif ir šaltienos nevalgau.....  (pas gydytojus einu, pas kinezeterapeutą užsirašius jau)

jei nenorite šlykštalų iš mėsų, tai yra iš dumblių https://www.iherb.co...26?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 16:25)
Jūs buvot teisi! Paskambinus į SEB atblokavo 2mėnesiams 4u.gif
Kitas klausimas: ar su shipingu all inclused nėra galimybės, kad uždės dar kažkokius mokesčius jei siunčiuos už nemažą sumą?

Man atrodo, mazai kas siuntesi tuo siuntimu, nelabai dar gales atsakyti, pati laukiu siuntinio, pirkau uz 110 euru, nuo praeitos savaites 5dienio jokio ziniu, laukiu
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 11, 17:21)
Man atrodo, mazai kas siuntesi tuo siuntimu, nelabai dar gales atsakyti, pati laukiu siuntinio, pirkau uz 110 euru, nuo praeitos savaites 5dienio jokio ziniu, laukiu

Ok, laukiam jūsų siuntinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 17:26)
Ok, laukiam jūsų siuntinio 4u.gif

Estimated buvo May 9, 2017 - May 16, 2017, jei negausiu iki kitos savaites, reikes krutint dpd ir iherba
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 15:00)
Jei atvirai, tai aš tikrai nežinojau, kad visos tos, kurios tiek rūpinasi tais visais SPF kiekvieną vasarą, tai daro tik dėl laisvųjų radikalų ir pigmentinių dėmių. Paprastai šiais laikais visur spaudoje mirga gąsdinimai būtent odos vėžiu. Tai todėl aš ir parašiau, kad labai gerai pagalvokite ką perkate, kokie ten toje kosmetikoje ingredientai ir ar jie padės su tuo kovoti ar greičiau jau jį paskatins.
O jūs iš mano posto išsigalvojote ten kaži ką. Tai tikiuosi, kad jau jums aiški dabar mano mintis.

Jei kalba apie veido kosmetika su SPF, tai tikrai ne odos vezio prevencijai mirksiukas.gif todel ir nuskambejo keistai jusu komentaras, paprasiau patikslinti, kas gali ten sukelti vezi.

O jus, kaip suprantu, naudojate veidui savo gamybos kosmetika, apsieinat visai be SPF? cia idomumo delei klausiu, nepriekabiauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 05 11, 18:40)
Jei kalba apie veido kosmetika su SPF, tai tikrai ne odos vezio prevencijai  mirksiukas.gif  todel ir nuskambejo keistai jusu komentaras, paprasiau patikslinti, kas gali ten sukelti vezi.

O jus, kaip suprantu, naudojate veidui savo gamybos kosmetika, apsieinat visai be SPF? cia idomumo delei klausiu, nepriekabiauju  biggrin.gif

taip, nakčiai pati gaminu, o dienai tik visiškai natūrali "smėliukinė" biri pudrytė ir nebijau jokių baubų smile.gif puikiai apsaugo, nardyti nemėgstu, tik jau ne Lietuvos ežeruose ar jūroje, todėl pudra išlieka, aš neprakaituoju kaži kaip. Įdegu kūną irgi natūraliai, po truputį, nedaleidžiu iki tokio lygio, kad pirmą kartą po žiemos gulėti visą dieną ir nusvilti. Be to, pas mane įdegio dar po žiemos būna kažkiek likę, tai niekada nebūnu visai balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 gegužės 2017 - 17:58
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 18:57)
taip, nakčiai pati gaminu, o dienai tik visiškai natūrali "smėliukinė" biri pudrytė ir nebijau jokių baubų smile.gif puikiai apsaugo, nardyti nemėgstu, tik jau ne Lietuvos ežeruose ar jūroje, todėl pudra išlieka, aš neprakaituoju kaži kaip. Įdegu kūną irgi natūraliai, po truputį, nedaleidžiu iki tokio lygio, kad pirmą kartą po žiemos gulėti visą dieną ir nusvilti. Be to, pas mane įdegio dar po žiemos būna kažkiek likę, tai niekada nebūnu visai balta.

man po nestumo atsirado pigmentiniu demiu, daug pastangu kainavo ju atsikratyti ir jei nesitepciau SPF visus metus, buciau kaip zirafa biggrin.gif Jums, matyt, labiau pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 05 11, 14:40)
bandėm, man tai jis vidutinis, nuo uodų vissiškai neapgynė, mano vaikai LABAI skanūs....
Papildyta:
gal patartumete ka nors sąnariams, 2 laipsnio kelių sanario susidevėjimas..... tik nesakykite kad gerti želatinaą, labai jau bjauriai skamba biggrin.gif ir šaltienos nevalgau.....  (pas gydytojus einu, pas kinezeterapeutą užsirašius jau)

Perkame sita https://www.iherb.co...0-Capsules/7021 ir msm( siera) atskirai https://www.iherb.co...-8-8-oz-250-g/5
Kai buna nuolaida sita kompleksa https://www.iherb.co...ie-Capsules/23?
Atsakyti
Kiek laiko paprastai siuntiniai uzsistovi muitinej?
Atsakyti
Dienos prekė - Žaliosios arbatos ekstraktas riebalų degintojas https://www.iherb.co...iquid-Soft-Gels biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 11, 20:53)
Kiek laiko paprastai siuntiniai uzsistovi muitinej?

Mano siuntinys pasiekė Vilnių gegužės 1d., nuo gegužės 3 d. iki 9 d. buvo muitinėje, vakar Klaipėdoje atsiėmiau. biggrin.gif Užtrunka ilgai, nes pranešimus apie sulaikytą siuntinį siunčia registruotu laišku, viskas būtų greičiau jei emailu siųstų, bet kur tau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 16:25)
Kitas klausimas: ar su shipingu all inclused nėra galimybės, kad uždės dar kažkokius mokesčius jei siunčiuos už nemažą sumą?

Ir aš laukiu siuntinio su tuo siuntimu, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti