QUOTE(kipitun @ 2017 05 11, 13:36)
Ačiū, kas pasisakėte apie Mizon produktus ir sudėtis.
Kažkaip atsipalaidavau paskutiniu metu, reiks vėl grįžti prie įdėmesnio sudėčių skaitymo.
Beje su aliejų naudojimu irgi buvau veido odą pasigadinusi. Čia kai tik atradau iherb, neįsigilinau gerai, kelis straipnius paskaičiau ir puoliau naturalų gėrį teptis. Dabar suprantu, kad su tais natūraliais dalykais reikia gerokai daugiau išmanymo. Man, neturinčiai specialių tos srities žinių, net ir netingint bei skiriant laiko internete rastos informacijos skaitymui, toli gražu nepavyko suvokti kada, ką, kaip ir su kuo reiktų naudoti.
Jei oda jautri, gali netikti eksperimentai ir tekti eiti pasimokyti kosmetikos ingredientų kompanavimo į kursus. Prie jūsų parašyta Vilnius, tai gyvenant didmiestyje kaip ir ne problema.
Man tai kol kas tinka eksperimentai. Aš žiemą eksperimentuoju visaip kaip skiesdama bazinius aliejus, priturtindama juos ten visaip, o vasaros naktimis naudoju alijošiaus gelį irgi visaip kaip priturtintą.
Mano mamai aliejai netinka dėl akinių nešiojimo, tai jai priturtinu bazinį, natūralų kremą. Ji patenkinta.