Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Šiandien paėmiau du siuntinukus balandžio 26 ir 28 d. https://iherb.co/2kGu94xH ; https://iherb.co/5eXokjny. Tamanu aliejaus penktadalis išbėgęs, gerai, kad maišelyje buvo; padažas irgi, bet nedaug. Visa kita normoje smile.gif . Andalou Naturals valančio pienelio buteliukas violetinės spalvos, ne kaip parodyta, žalias.. Kol kas dar neišbandytas. EOS pearl lūpų balzamas labai gražiai įpakuotas į juodą dėžutę. Dovanai labai.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galit pasakyti kame probema, kad neina atsiskaityti su kreditine kortele? kitose šalių parduotuvėse be problemų apmokėjimas įvykdomas. Gal kam taip buvo?
rašo į emailą štai ką:
"Thank you for placing an order with iHerb.com. This is a reminder that there has been an issue with the payment on your iHerb.com order. Please log into your iHerb account to enter your alternate credit card information on our secure portal."
bandžiau ne vieną kartą ir su įvairiu krepšeliu - tas pats verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 gegužės 2017 - 12:37
Ačiū, kas pasisakėte apie Mizon produktus ir sudėtis.
Kažkaip atsipalaidavau paskutiniu metu, reiks vėl grįžti prie įdėmesnio sudėčių skaitymo.
Beje su aliejų naudojimu irgi buvau veido odą pasigadinusi. Čia kai tik atradau iherb, neįsigilinau gerai, kelis straipnius paskaičiau ir puoliau naturalų gėrį teptis. Dabar suprantu, kad su tais natūraliais dalykais reikia gerokai daugiau išmanymo. Man, neturinčiai specialių tos srities žinių, net ir netingint bei skiriant laiko internete rastos informacijos skaitymui, toli gražu nepavyko suvokti kada, ką, kaip ir su kuo reiktų naudoti.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 05 11, 13:36)
Ačiū, kas pasisakėte apie Mizon produktus ir sudėtis.
Kažkaip atsipalaidavau paskutiniu metu, reiks vėl grįžti prie įdėmesnio sudėčių skaitymo.
Beje su aliejų naudojimu irgi buvau veido odą pasigadinusi. Čia kai tik atradau iherb, neįsigilinau gerai, kelis straipnius paskaičiau ir puoliau naturalų gėrį teptis. Dabar suprantu, kad su tais natūraliais dalykais reikia gerokai daugiau išmanymo. Man, neturinčiai specialių tos srities žinių, net ir netingint bei skiriant laiko internete rastos informacijos skaitymui, toli gražu nepavyko suvokti kada, ką, kaip ir su kuo reiktų naudoti.

Jei oda jautri, gali netikti eksperimentai ir tekti eiti pasimokyti kosmetikos ingredientų kompanavimo į kursus. Prie jūsų parašyta Vilnius, tai gyvenant didmiestyje kaip ir ne problema.
Man tai kol kas tinka eksperimentai. Aš žiemą eksperimentuoju visaip kaip skiesdama bazinius aliejus, priturtindama juos ten visaip, o vasaros naktimis naudoju alijošiaus gelį irgi visaip kaip priturtintą.
Mano mamai aliejai netinka dėl akinių nešiojimo, tai jai priturtinu bazinį, natūralų kremą. Ji patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 13:35)
Sveikos  4u.gif gal galit pasakyti kame probema, kad neina atsiskaityti su kreditine kortele? kitose šalių parduotuvėse be problemų apmokėjimas įvykdomas. Gal kam taip buvo?
rašo į emailą štai ką:
"Thank you for placing an order with iHerb.com. This is a reminder that there has been an issue with the payment on your iHerb.com order. Please log into your iHerb account to enter your alternate credit card information on our secure portal."

Man tas pats buvo. Nors su ta pačia kreditine tikrai daug kur apsiperku. Paypal paskyrą susikūriau šitai kortelei- viskas puiku. Apsipirkau jau ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 13:35)
Sveikos  4u.gif gal galit pasakyti kame probema, kad neina atsiskaityti su kreditine kortele? kitose šalių parduotuvėse be problemų apmokėjimas įvykdomas. Gal kam taip buvo?
rašo į emailą štai ką:

SEB, ar ne? smile.gif Skambinkit 1528, kad nuimtų kortelės blokavimą pirkimui iš JAV 2 mėnesiams.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 11:05)

O aš maniau, kad jūs brandus žmogus, įgali pati. Nueisite į paduotą nuorodą, įsidėsite visus ingredientus ir susižiūrėsite tuos, prie kurių įspėjimai. Jei net tiek negebate, tai ką jau čia, naudokitės jūs kuo tik norite smile.gif Jūs man nemokate algos, kad aš jums po vieną ingredientą pati čia traukčiau ir šviesčiau smile.gif

jei neturite irodymu, tuomet turetumete susilaikyti nuo "sukelia vezi" ir "brudai". Nereikia klaidinti zmoniu, kurie skaito foruma ir galbut per daug rimtai ziuri i jusu postus. Tik tiek. Kiekvienas turi savo nuomone, bet jei ji nieko nepagrista, ko ji verta? Gal neteskim sios beprasmiskos diskusijos, peace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 05 11, 14:45)
jei neturite irodymu, tuomet turetumete susilaikyti nuo "sukelia vezi" ir "brudai". Nereikia klaidinti zmoniu, kurie skaito foruma ir galbut per daug rimtai ziuri i jusu postus. Tik tiek. Kiekvienas turi savo nuomone, bet jei ji nieko nepagrista, ko ji verta? Gal neteskim sios beprasmiskos diskusijos, peace  4u.gif

Jei atvirai, tai aš tikrai nežinojau, kad visos tos, kurios tiek rūpinasi tais visais SPF kiekvieną vasarą, tai daro tik dėl laisvųjų radikalų ir pigmentinių dėmių. Paprastai šiais laikais visur spaudoje mirga gąsdinimai būtent odos vėžiu. Tai todėl aš ir parašiau, kad labai gerai pagalvokite ką perkate, kokie ten toje kosmetikoje ingredientai ir ar jie padės su tuo kovoti ar greičiau jau jį paskatins.
O jūs iš mano posto išsigalvojote ten kaži ką. Tai tikiuosi, kad jau jums aiški dabar mano mintis.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 05 10, 22:00)
Mergaitės, ar bandėt kuri šios dienos prekę - balzamą nuo vabzdžių ?
https://www.iherb.co...emary-2-oz-56-g
Kaip ir vienas iš perkamiausių iherb, atsiliepimai geri. Ar patogus naudoti, ar atlieka savo darbą, gal atradot ką geresnio ?

bandėm, man tai jis vidutinis, nuo uodų vissiškai neapgynė, mano vaikai LABAI skanūs....
Papildyta:
gal patartumete ka nors sąnariams, 2 laipsnio kelių sanario susidevėjimas..... tik nesakykite kad gerti želatinaą, labai jau bjauriai skamba biggrin.gif ir šaltienos nevalgau..... (pas gydytojus einu, pas kinezeterapeutą užsirašius jau)
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 11, 14:24)
SEB, ar ne? smile.gif Skambinkit 1528, kad nuimtų kortelės blokavimą pirkimui iš JAV 2 mėnesiams.

Jūs buvot teisi! Paskambinus į SEB atblokavo 2mėnesiams 4u.gif
Kitas klausimas: ar su shipingu all inclused nėra galimybės, kad uždės dar kažkokius mokesčius jei siunčiuos už nemažą sumą?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 05 11, 15:40)

gal patartumete ka nors sąnariams, 2 laipsnio kelių sanario susidevėjimas..... tik nesakykite kad gerti želatinaą, labai jau bjauriai skamba biggrin.gif ir šaltienos nevalgau.....  (pas gydytojus einu, pas kinezeterapeutą užsirašius jau)

Tas neblogas https://www.iherb.co...-Capsules/40634 yra. Jame yra gliukozaminas, chondroitinas, MSM, hyaluroninė rūgštis, BioCell kolagenas.
Tik pagerti reikia daugiau negu vieną buteliuką.
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2017 05 11, 12:50)
Merginos, gal galit ką patart širdies darbo stiprinimui, nepakankamumui mažint? Ačiū

Širdį pastiprinti tinka OMEGA, KOFERMENTAS Q10, RESVERATROLIS
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2017 05 11, 16:25)
Jūs buvot teisi! Paskambinus į SEB atblokavo 2mėnesiams 4u.gif
Kitas klausimas: ar su shipingu all inclused nėra galimybės, kad uždės dar kažkokius mokesčius jei siunčiuos už nemažą sumą?

Sako, kad ne.
O aš pagaliau gavau savo kremą, tušą ir papildą šiandien. Nemokamu siuntimu.
https://www.iherb.co...8...ELF-81411
Gegužės 1.
Atsakyti