Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 05 11, 09:40)
Dozė nėra didelė, bet visgi šis preparatas pirmiausia nervų sistemą gali išjautrinti, rankos imti drebėti, kūnas dehidratuos arba reik labai daug vandens gerti, o vėliau ir širdis imti tabaluotis. Taigi atsiliepimai teisingi apie jį.
Kam tokiu drastišku būdu a la save valyti? Geriau pirktis žinomus detoksifikuojančius kompleksiukus, tai ir sveikata pagerės.

O gal gerai būtų žmogui, kuriam kaupiasi skysčiai? Vis vien kažkokius vaistus geria skysčiam išvaryti rolleyes.gif Nebereikės tų vaistų, o tuo pačiu ir palieknėtų smile.gif
Atsakyti
nu sorry, aš tų sudėtingų brudų pavadinimų mintinai specialiai nesimokau, man to nereikia, taigi nepacituosiu tiksliai dabar. Bet paimkite, kad ir tą įdėtą nuorodą, kuri analizuoja kosmetikos ingredientus ir rasite juos visus (kurie ne žaliai pažymėti). Tai tik atrodo, kad nieko tokio, kažkoks geltonas 3 ar 6 numeriukas. Bet jūs paimkite ir atskirai apie kiekvieną tuomet paskaitykite ir sužinosite.
Jei jūs tik kartą tokią pudrą, daleiskime progai nusipirksite, tai viskas ok, bet jei kasdien naudosite ir dar priedo ant saulės kepsite su ja, tai tikrai ne ok ir per laiką tą suprasite mirksiukas.gif

kaip ir kur jus tikrinat kosmetikos sauguma? kad ir apie silikonus kalbant, juk etiketeje neraso zodzio silikonas. noriu ismokti analizuoti sudeti, bet nezinau nuo ko pradeti. o kokius sampunus visai seimai perkat? kokias dantu pastas?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 05 11, 10:03)
O gal gerai būtų žmogui, kuriam kaupiasi skysčiai? Vis vien kažkokius vaistus geria skysčiam išvaryti rolleyes.gif Nebereikės tų vaistų, o tuo pačiu ir palieknėtų smile.gif

Skysčiai kaupiasi nuo sutrikimų, juk ne šiaip sau. Tai tada netinka nei tas, nei tas. Reikia tvarkytis mitybą, hormonus, įskaitant skydliaukę, papildus jei vartoti, tai skirtus organzimo valymui ir hormonams žoleles, dumblius grynai ir natūraliai susitvarkys.
Atsakyti
Matėte, kas perkate kolagenus, hialuronus, keliems irgi 15 procentų nuolaida yra:
https://iherb.co/wTvMC8L

https://iherb.co/2zTcd4yW

Šitas su hialuronu, ir net su nuolaida ir loyalty credit nepavyks įtalpinti į 22 EUR. subtotal. Nebent tuo nauju DPD siuntimu siųstis.
https://iherb.co/3mTyja3L
Dar ir siuntimo kainą taupo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 11 gegužės 2017 - 09:34
nu sorry, aš tų sudėtingų brudų pavadinimų mintinai specialiai nesimokau, man to nereikia, taigi nepacituosiu tiksliai dabar. Bet paimkite, kad ir tą įdėtą nuorodą, kuri analizuoja kosmetikos ingredientus ir rasite juos visus (kurie ne žaliai pažymėti). Tai tik atrodo, kad nieko tokio, kažkoks geltonas 3 ar 6 numeriukas. Bet jūs paimkite ir atskirai apie kiekvieną tuomet paskaitykite ir sužinosite.
Jei jūs tik kartą tokią pudrą, daleiskime progai nusipirksite, tai viskas ok, bet jei kasdien naudosite ir dar priedo ant saulės kepsite su ja, tai tikrai ne ok ir per laiką tą suprasite mirksiukas.gif

As taip ir maniau biggrin.gif labai paprasta apsmeizt produkta, atseit jis pilnas brudo, sukels vezi ir tt, o paskui nusiust skaityt apie ingridientus biggrin.gif naudoju BB kremus keli metai, viskas su jais puiku, jei moketi jais naudotis mirksiukas.gif su jais labiau apsaugota veido oda nei isvis be nieko. Pasiklauskit kosmetologes, profesionalios zinoma, ir apie naturaliu alieju poveiki veido odai taip pat smile.gif Kad silikonai sukelia vezi jau simta metu zinomas mitas, niekuo nepagristas.
Tarp kitko, Mizon produktus parduoda Sugiharoj, tas juodas sraigiu kremas 53 eu kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 05 11, 10:20)
kaip ir kur jus tikrinat kosmetikos sauguma? kad ir apie  silikonus kalbant, juk etiketeje neraso zodzio silikonas. noriu ismokti analizuoti sudeti, bet nezinau nuo ko pradeti. o kokius sampunus visai seimai perkat? kokias dantu pastas?

aš asmeniškai dauguma komponentų jau atsimenu, tik ne visada galiu pacituoti, nes pavadinimai labai sunkūs, nesinori iškraipyti, nebrandžiai tai atrodytų smile.gif bet kadangi pas mane regimoji atmintis, aš pamatau ir atsimenu. O jei esate pradedančioji, tai nėra kito kelio kaip tik imti po vieną ir nagrinėti. Internete įsivedusi tikrai rasite apie visus informaciją.
Mano plaukai nerealūs ir nereiklūs, tai prigimtinė dovana. Aš juos plaunu iš viso maždaug kas dvi savaites smile.gif Plaunu su tomis visomis kuo daugiau eko, be sls, ftalatų, parabenų ar pan. priemonėmis. Mylimiausios firmos neturiu, visokios tinka. Dantų pastų nenaudoju, o įvairius dantų miltelius. Jų yra ebay, yra ir iherbe.
Papildyta:
QUOTE(fruttys @ 2017 05 11, 10:46)
As taip ir maniau  biggrin.gif 

O aš maniau, kad jūs brandus žmogus, įgali pati. Nueisite į paduotą nuorodą, įsidėsite visus ingredientus ir susižiūrėsite tuos, prie kurių įspėjimai. Jei net tiek negebate, tai ką jau čia, naudokitės jūs kuo tik norite smile.gif Jūs man nemokate algos, kad aš jums po vieną ingredientą pati čia traukčiau ir šviesčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2017 05 11, 10:16)
Gal parekomenduotumet butent veidui sfp apsauga, vasara nesinori to bb su spalva. Naudojau musu vaistineje Eucerino vaidui, nors raso matinis efektas, taciau labai nepatiko, nes jauciasi nemalonus riebalas ant veido ir visviena blizga.

Gal kuri bandet neutrogenos lazda
neutrogen face

Pirkau ir labai dziaugiuosi sia korejietiska veido apsauga https://www.iherb.co...28?rcode=QNL824. Lengvai isigeria, nekemsa poru, oda tampa matine, puikiai tinka kaip makiazo pagrindas, skaniai kvepia. Tik kazkaip greit juos ispirko, raso, kad prekyboje bus nuo geguzes 19 d.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2017 05 11, 11:14)
Pirkau ir labai dziaugiuosi sia korejietiska veido apsauga https://www.iherb.co...28?rcode=QNL824. Lengvai isigeria, nekemsa poru, oda tampa matine, puikiai tinka kaip makiazo pagrindas, skaniai kvepia. Tik kazkaip greit juos ispirko, raso, kad prekyboje bus nuo geguzes 19 d.

Bet jis kaip supratau nuo rauksliu ? Man tada netinka , nenoriu dar odos peatint prie tokiu kremu...
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2017 05 11, 09:16)
Gal parekomenduotumet butent veidui sfp apsauga, vasara nesinori to bb su spalva. Naudojau musu vaistineje Eucerino vaidui, nors raso matinis efektas, taciau labai nepatiko, nes jauciasi nemalonus riebalas ant veido ir visviena blizga.

Aš turiu šitą https://www.iherb.co...0-2-fl-oz-59-ml. Man patinka ir tinka, gerai drėkina, greitai susigeria, lengvas ir švelnus. Nepalieka baltumo ant odos, makiažas ant viršaus dengiasi gerai.
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2017 05 11, 12:49)
Bet jis kaip supratau  nuo rauksliu ? Man tada netinka , nenoriu dar odos peatint prie tokiu kremu...

Raso, kad apsaugo nuo rauksliu, o ne brandziai rauksletai odai smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit ką patart širdies darbo stiprinimui, nepakankamumui mažint? Ačiū
Atsakyti
gal zinote kur rasti gryna B17, be joku priedu ? iherb nematau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 11 gegužės 2017 - 12:22