QUOTE(padraika22 @ 2017 05 11, 10:20)
kaip ir kur jus tikrinat kosmetikos sauguma? kad ir apie silikonus kalbant, juk etiketeje neraso zodzio silikonas. noriu ismokti analizuoti sudeti, bet nezinau nuo ko pradeti. o kokius sampunus visai seimai perkat? kokias dantu pastas?
aš asmeniškai dauguma komponentų jau atsimenu, tik ne visada galiu pacituoti, nes pavadinimai labai sunkūs, nesinori iškraipyti, nebrandžiai tai atrodytų

bet kadangi pas mane regimoji atmintis, aš pamatau ir atsimenu. O jei esate pradedančioji, tai nėra kito kelio kaip tik imti po vieną ir nagrinėti. Internete įsivedusi tikrai rasite apie visus informaciją.
Mano plaukai nerealūs ir nereiklūs, tai prigimtinė dovana. Aš juos plaunu iš viso maždaug kas dvi savaites

Plaunu su tomis visomis kuo daugiau eko, be sls, ftalatų, parabenų ar pan. priemonėmis. Mylimiausios firmos neturiu, visokios tinka. Dantų pastų nenaudoju, o įvairius dantų miltelius. Jų yra ebay, yra ir iherbe.
Papildyta:
QUOTE(fruttys @ 2017 05 11, 10:46)
As taip ir maniau
O aš maniau, kad jūs brandus žmogus, įgali pati. Nueisite į paduotą nuorodą, įsidėsite visus ingredientus ir susižiūrėsite tuos, prie kurių įspėjimai. Jei net tiek negebate, tai ką jau čia, naudokitės jūs kuo tik norite

Jūs man nemokate algos, kad aš jums po vieną ingredientą pati čia traukčiau ir šviesčiau