Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 08, 23:12)
Tokias žuvų taukų kapsules ji gaudavo dar metų neturėdama, bet aš ieškau konkrečiai vitamino d smile.gif

Šiaip aš čia parašiau atsiliepimą apie žuvų taukus. Ir tai nebuvo atsakymas į jūsų žinutę. biggrin.gif

SHIPPING SAVER pasiūlime yra https://www.iherb.co...cial-Wrap/74813 veido kaukė su avokadu ir vitaminu E, kuri gerai mažina viso krepšelio kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 09 gegužės 2017 - 06:59
Laba diena visoms. Jau kokie metai nieko nepirkau is Iherb ir vel jau pribrendo reikalas pakelti ju apyvarta. Matau, kad yra daug pasikeitimu: prekes, kurios mazina siuntimo islaidas, siuncia per DPD ir kazkas panasaus..
O tebegalioja tas siuntimas iki 22 Eur , kad nereiketu moketi mokesciu ir panasiai?
Kaip labiau apsimoka siustis?
Atsakyti
Per kiek laiko maždaug dabar/paskutiniu metu siuntinukai ateina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2017 05 09, 09:38)
Per kiek laiko maždaug dabar/paskutiniu metu siuntinukai ateina?  4u.gif

Šiandien atėjo gegužės 2d užsakymas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 05 08, 23:12)
Aš kapsulių ir ieškau. O ji ne bjauraus skonio?

Jos tiesiog keisto skonio. Aliejinio. Jūsų amžiaus, mažam vaikui tikrai pirkčiau skystą vien dėl paspringimo pavojaus. Tikrai. Juk yra pasirinkimas. Mes turime tokį dar.
www.iherb.com/Liquid-Vitamin-D-3-2-fl-oz-60-ml/14060
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2017 05 09, 09:40)
Laba diena visoms. Jau kokie metai nieko nepirkau is Iherb ir vel jau pribrendo reikalas pakelti ju apyvarta.  Matau, kad yra daug pasikeitimu: prekes, kurios mazina siuntimo islaidas, siuncia per DPD ir kazkas panasaus..
O tebegalioja  tas siuntimas iki 22 Eur , kad nereiketu moketi mokesciu ir panasiai?

Tebegalioja.
Atsakyti
Sveikos.
Kur rasote iherbui nesulaukusios siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2017 05 09, 08:40)
Laba diena visoms. Jau kokie metai nieko nepirkau is Iherb ir vel jau pribrendo reikalas pakelti ju apyvarta.  Matau, kad yra daug pasikeitimu: prekes, kurios mazina siuntimo islaidas, siuncia per DPD ir kazkas panasaus..
O tebegalioja  tas siuntimas iki 22 Eur , kad nereiketu moketi mokesciu ir panasiai?

Galioja, subtotal iki 22eur. Reikia visaip delioti krepseli ir ziureti, koks siuntimas gaunasi. Siuntima mazina priekes is skyrelio Shipping Saver https://www.iherb.com/c/

QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 09, 12:41)
Sveikos.
Kur rasote iherbui nesulaukusios siuntinio?

Greiciausiai susisiekti per chata, apacioje puslapio spausti Contact Us. O tai tie vasario menesi taip ir dingo, ar kiti jau kokie?
Atsakyti
Dar dvi naujienos -
*Organic, Chia Seed Oil/ Ekologiskas Chia seklu aliejus https://iherb.co/gzW552p Tinka jautriai, dehidratuotai, issausejusiai, pleiskanojanciai, nieztinciai, paraudusiai, taip pat kudikiu odai.
* Organic, Evening Primrose Oil/ Ekologiskas nakvisu aliejus https://iherb.co/8UV5ti4 Tinka vaikams, paaugliams, brandziai odai, paakiams. Taip pat probleminei odai, linkusiai i berimus, paraudimus, egzemos ir psoriazes problemoms.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 09, 07:01)
Taip, bet maniskis megsta jas kramtyti. Sitie atitinka viena lasiuka, as perku kiek stipresnius https://www.iherb.co...80-Softgels/543. Vaikui 6 metai, kai buvo mazesnis irgi kramte tokius.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 09, 07:51)
Šiaip aš čia parašiau atsiliepimą apie žuvų taukus. Ir tai nebuvo atsakymas į jūsų žinutę. biggrin.gif

Susipynė man atsakymai, susimaišiau.

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 05 09, 13:39)
Jos tiesiog keisto skonio. Aliejinio. Jūsų amžiaus, mažam vaikui tikrai pirkčiau skystą vien dėl paspringimo pavojaus. Tikrai. Juk yra pasirinkimas. Mes turime tokį dar.

Vaikas vaikui nelygus smile.gif

Kas siuntėtės su dpd all inclusive, per kiek laiko atsiuntė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 09 gegužės 2017 - 13:17
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 09, 13:53)
Greiciausiai susisiekti per chata, apacioje puslapio spausti Contact Us. O tai tie vasario menesi taip ir dingo, ar kiti jau kokie?

Ačiū.
Jo, vienas yra vasario 13d. (pagal sekimo numeri, tai neisvykęs net is USA) o kitas kovo 13d. (pagal sekimo numeri pasiekes Vilniu kovo 20d.) Dabar jau uzsakinejau paskutinius kartus per Pay Pal, gal daugiau garantiju...

Sekanti karta turbut reiks irgi ta dideli krepsi formuoti.
Susidejus uz 85 eurus sunkiu prekiu, rodo mokescius 15eur, siuntima 10eur, bet nuolaida duoda tokio pat dydzio kaip mokesciai.

Rekomenduokite gerus B grupes vitaminus vaikams (6 ir 8 metai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 09 gegužės 2017 - 13:51
QUOTE(Mopsyte @ 2017 05 09, 09:40)

Subtotal galioja. O prekės, mažinačios siuntimo kainą, SHIPPING SAVER.
Dabar naujiena yra siuntimas su DPD- All Inclusive. Čia jeigu reikia brangesnės, sunkesnės ar daugiau prekių. Ir mokestį jie paskaičiuoja nedidelį( bent aš kur užsisakiau už visą krepšelį jie man paskaičiavo tik 4.6 eur).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 09 gegužės 2017 - 13:46
QUOTE(Ramce @ 2017 05 09, 11:01)
Šiandien atėjo gegužės 2d užsakymas. 4u.gif

kaip greit. man i siauliu raj eina apie 18 dienu
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 05 09, 14:36)

Rekomenduokite gerus B grupes vitaminus vaikams (6 ir 8 metai)

as mamai ieskojau b grupes vitaminu ir nebepirkau. kazkur skaiciau, kad vieni kitiems jie trukdo pasisavinti. tik jau nepamenu kas su kuom negali but kartu. mama liko be b grupes vitaminu.
Atsakyti