Gavau vakar 04-21 dienos siuntinuką krepšelis gavau sunkių daiktų

Muilai su cinku veidui prausti, 3 gabalai pakelyje ir mažina siuntimo kainą. Probleminei odai priš rosacea, spuogus, egzemą. Nuolaida 10 procentų dabar: https://www.iherb.co...c-3-75-oz/62028
Dabar tas Acure balzamas, kuriam buvo nuolaida, paliko shipping saver ir siuntimas dvigubai atpigo.
O kai buvo su nuolaida, tai kosmosą kainavo siųst... Tegul eina kakūūū, nepirksiu.

QUOTE(Ramce @ 2017 05 05, 19:40)
Po kiek vaikams Pau D'arco duodat? Maniškei greit 8m. Kabina virusėlis, nusilpo po sunkių vėjaraupių.
Jei tik kabina-po 1 tris kart dienoj. Jei jau uzkabino po 2.
Maniski nuo 5-6 metu "atgriebdavo" per kokia savaite.
Vis dėl to nusprendėme pabandyti naują siuntimo būdą. Mano, dukros ir jos draugės BENDRAS KREPŠELIS.
Pasiėmėm DPD- All Inclusive. Siuntimą rodė 8,53 eur. Tačiau siunčiant tuo būdu suteikia nuolaidą tai pačiai sumai. Ir mokesčiai priskaičiuoti tik- 4,59. Tai realiai siuntimas mums kainavo tik 4,59.
Jeigu daugiau mokesčių nepriskaičiuos, galima bus bandyti taip dažniau siųstis ir nevargti su ta subtotal suma.
Pasiėmėm DPD- All Inclusive. Siuntimą rodė 8,53 eur. Tačiau siunčiant tuo būdu suteikia nuolaidą tai pačiai sumai. Ir mokesčiai priskaičiuoti tik- 4,59. Tai realiai siuntimas mums kainavo tik 4,59.
Jeigu daugiau mokesčių nepriskaičiuos, galima bus bandyti taip dažniau siųstis ir nevargti su ta subtotal suma.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 07, 21:00)
Vis dėl to nusprendėme pabandyti naują siuntimo būdą. Mano, dukros ir jos draugės BENDRAS KREPŠELIS.

QUOTE(aliaska7 @ 2017 05 07, 22:36)

Mačiau. Nes buvau įsidėjusi trial prekę. Ir kai pasirinksu tą siuntimo būdą, tai parašė kad tos prekės tas siuntėjas neveža.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 05 07, 21:00)
As pabandžiau susideti uz 60 eur. suma, tai siuntimą rodo apie 9 eur., plius taxai 20 eur.
Gal priklauso nuo prekių

QUOTE(norala @ 2017 05 08, 11:15)
As pabandžiau susideti uz 60 eur. suma, tai siuntimą rodo apie 9 eur., plius taxai 20 eur.
Gal priklauso nuo prekių
Gal priklauso nuo prekių

Gal nuo prekių. Nes už mano prekes paskaičiuota tik 4,6 eur mokesčių
Aš irgi nesuprantu, kaip jie mokesčius skaičiuoja. Pirmo siuntinio vertė virš 100, mokesčių paskaičiavo 13 eurų su centais + siuntimas, dabar prisidėjus í krepšelį prekių už 89, mokesčių paskaičiuota 22
Mačiau kažkuri pirkot šitą kempinėlę veidui https://www.iherb.co...Sponge-1-Sponge. Ar patiko ?
Kraunu krepšelį, kaip tik telpa man ji ir numažina siuntimą nuo 1,12 iki 0,00. Galvoju, ar reikia man jos
Jau antra mano siunta ,,sėdi" muitinėje. Bet niekaip aš jų nesuprantu, antrą kartą vėl siunčia man registruotą laišką, kad pateikčiau dokumentus. Tą laišką reikia pėdint į paštą atsiimti. Juk jau turi elektroninį paštą mano, kartą jau deklaravau. Taip laikas išsitempia su tais laiškais, atrodo kad ne 21 amžiuje gyvename...
Kraunu krepšelį, kaip tik telpa man ji ir numažina siuntimą nuo 1,12 iki 0,00. Galvoju, ar reikia man jos

Jau antra mano siunta ,,sėdi" muitinėje. Bet niekaip aš jų nesuprantu, antrą kartą vėl siunčia man registruotą laišką, kad pateikčiau dokumentus. Tą laišką reikia pėdint į paštą atsiimti. Juk jau turi elektroninį paštą mano, kartą jau deklaravau. Taip laikas išsitempia su tais laiškais, atrodo kad ne 21 amžiuje gyvename...

Dar vienas įdomesnis produktas, sakyčiau tikrai ne aukštos kainos kremas https://iherb.co/HV6c4Bi dar su nuolaida 10 procentų ir taupantis siuntimo kainą. Kremas skirtas visų tipų odai. Praturtintas jūros dumbliais. Galbūt tinkamas kas negali apsispręsti tai mano oda normali ar riebi?! 
*Normal, Combination & Oily Skin

*Normal, Combination & Oily Skin