Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Dienos prekė https://www.iherb.co...07-g/67619?rcod
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 24 balandžio 2017 - 19:27
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2017 04 24, 18:00)
Sveikos, ką manot apie šį kalcį-magnį? Jau kuris laikas renkuosi ir neišsirenku. Gertų nėščioji  nestuke.gif  ax.gif

jau pati pastudijavus atidžiau priedus supratau, kad netinka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 24, 20:01)

paimčiau draugui, kaip manote, galima tuo all inclusive DPD siuntimu pasitikėti? unsure.gif baisu, kai ne sau, kad kokių bajerių nebūtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 24, 20:33)
paimčiau draugui, kaip manote, galima tuo all inclusive DPD siuntimu pasitikėti? unsure.gif baisu, kai ne sau, kad kokių bajerių nebūtų unsure.gif

Man kažkaip patikimesnis Global mail. Nes labiau patinka ir pasitikiu paštu. Dingęs nėra nė vienas siuntinys.
O tas draugas sportininkas ar sportuojantis mėgėjas. Nes nelabai man aišku kam jis konkrečiai skirtas; ar mėgėjas gali vartoti ar tik sportininkams masei auginti?

Bet pažiūrėjau siuntimo kainą biggrin.gif . Nors, jeigu perkant ne per akciją, tai dabar vis tiek sumoje pigiau išeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 24 balandžio 2017 - 20:15
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 24, 15:38)
Taip, kolageno rekia gerti po 6 tabletes kasdien iš ryto tuščiu skrandžiu, mėnesį gerti, mėnesį pertrauka. O aktyvatorių 10 lašų per pusryčius ar po pusryčių, galima gerti be pertraukos.

Ir kiek laiko taip "mėnesį gerti, mėnesį pertrauka"?

QUOTE(mama2009 @ 2017 04 24, 18:01)
Ne, ryte isgeriu 3 ir pries pietus 3. Svarbu, kad ant tuscio skrandzio, t.y. pora valandu po valgio ir bet pusvalandi nevalgyti jas isgerus. Gal jums pavyks po 2 tris kartus per diena.
Aktyvatoriaus galit ir 4 buteliukus isgerti, jam pertraukos nebutinos. Per diena
(dazniausiai ryte, bet buna , kad tada kai prisimenu) reikia gerti 10 lasu su puse stiklines vandens. Geresniam rezultatui galima dar 5 lasus vakare. Jis be skonio. Nebutinai ji gerti kartu su kolagenu, galima ir viena.

Man lengviau turbūt 6 iškart, nelabai būnu 2 val nevalgius 😂 Bet aktyvatorius su kolagenu aišku veiksmingiau?
Atsakyti
Įdomu ar atjaunėti galima su tais kolagenais? Aš noriu apie 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 24, 21:06)
Man kažkaip patikimesnis Global mail. Nes labiau patinka ir pasitikiu paštu. Dingęs nėra nė vienas siuntinys.
O tas draugas sportininkas ar sportuojantis mėgėjas. Nes nelabai man aišku kam jis konkrečiai skirtas; ar mėgėjas gali vartoti ar tik sportininkams masei auginti?

Bet pažiūrėjau siuntimo kainą  biggrin.gif . Nors, jeigu perkant ne per akciją, tai dabar vis tiek sumoje pigiau išeina.

Sportininkas, visi mes sportininkai smile.gif
Atsakyti
Užsakiau per DPD didžiulį krepšį, nes jie atskiru laišku patvirtino, kad daugiau mokesčių nebus. Siuntimas 12, bet euro discaunt irgi 12, taigi lygu 0 siuntimas. Na ir tax 6.5 euro. Parašysiu, ar ko dar nepridėjo
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2017 04 24, 19:00)
Sveikos, ką manot apie šį kalcį-magnį? Jau kuris laikas renkuosi ir neišsirenku. Gertų nėščioji  nestuke.gif  ax.gif

nescioms nerekomenduojama gerti kalci nebent nustate, kad truksta, todel geriau pasitarti su savo gydytoja
Atsakyti
Įdomus ir naudingas straipsnis angliškai apie melatoniną: http://www.talkabout...onin-correctly/
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 04 24, 21:58)
Ir kiek laiko taip "mėnesį gerti, mėnesį pertrauka"?
Man lengviau turbūt 6 iškart, nelabai būnu 2 val nevalgius 😂 Bet aktyvatorius su kolagenu aišku veiksmingiau?

Kiek norite, tiek geriate, ir kiek turite kantrybės biggrin.gif Juk čia ne vaistas, o maisto papildas.
Kolagenas su aktyvatorium veiksmingiau, bet galima ir atskirai gerti.
Kiekvienas žmogus individualus : vienam papildas veikia, kitam ne, vienas greičiau pastebi rezultatą, kitas vėliau, vienas gerai jaučiasi gerdamas papildą, kitas prastai. Todėl turite pati stebėti save ir žiūrėti, ar papildas jum tinka ir spręsti kiek laiko gersite. Kažkas pagers mėnesį ar du, o kažkas gal metus. Viskas individualu, todėl niekas jum nepasakys kiek laiko kolageną gerti. Tiek kiek norite ir kiek leidžia piniginė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 24, 22:06)
Įdomu ar atjaunėti galima su tais kolagenais? Aš noriu apie 10 metų.

O kas to nenori biggrin.gif
Atsakyti