Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 12, 21:03)
Ar dabar pats pigiausias siuntimas yra 4,76 eur? Anksčiau būdavo 3,5 eur.
Čia dabar jie vadinasi atpigino prekes, bet siuntimas labai pabrango. Ar vėl ,,pjauna grybą'' puslapis?

Man pigiausia siuntima rodo 17eur.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna: 12 sausio 2017 - 20:20
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 12, 22:03)
Ar dabar pats pigiausias siuntimas yra 4,76 eur? Anksčiau būdavo 3,5 eur.
Čia dabar jie vadinasi atpigino prekes, bet siuntimas labai pabrango. Ar vėl ,,pjauna grybą'' puslapis?

Ir man rodo siuntima 4,76 eur, nors idejau tik viena lengva preke.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 12, 18:50)
O esat naudoje ta Reviva krema? As noreciau pabandyti 5%, nes atsiliepimai labai geri, bet mano oda jautri ir sausa, tai gali netikti turbut..? unsure.gif

Glikolio rugstis riabiaodems. Juo teptis vakarais, gal netgi kas antra vakara. Jis yra labiau kaip antrinis, ne pagrindinis kremas. Turiu riebia misria ida, man kosetologe rekomendavo priemones su glikolio rugstim.
Atsakyti
QUOTE(*Meg* @ 2017 01 12, 21:51)
Ir man rodo siuntima 4,76 eur, nors idejau tik viena lengva preke.

O pas mane siuntimo išlaidos 16,20€, nors neseniai rodė 4,65€
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 12, 20:55)
Šitą kremą galbūt pirksiu mamai. Mano mamos oda yra visą gyvenimą riebi, jai dabar apie 60 metų. Prie kremo atsiliepimų rašoma, kad itin tinka kiek problemiškai bei pagyvenusiai odai.
Bandau nušauti du zuikius, mūsų odos panašios. Netiks jai, paimsiu aš.
Svarstau tarp šio kremo jis ne Reviva Labs, ir to pirmojo. Šį kremą esu įsidėjusi į wishlistą, jo atsliepimai man patiko, sako moterys, kad jis neriebus. Beto anksčiau jis kainavo virš 8 Eur, dabar, po Naujako jį atpigino iki 6. Tai dar pažiūrėsiu, turiu laiko savaitę, jeigu neišpirks.

Jei jūsų oda sausa, net nežinau ar gali tikti. Skaitykite atsiliepimus. Man atrodo, daugiau riebiaodės užsienietės naudoja.

Cia renkates tarp visiskai skirtingu kremu, skirtingiem odos tipam. Tas ne reviva labs su hiularonu yra, tiks sausai odai.
Issiaiskinkit koks jusu odos tipas ir ko reikia jusu odai. Jeigu turit besikemsancias poras, ir yra sausu plotu, kur lupasi, tai nereiskia kad odos tipas "sausa". Gali buti dehidratuota bukle, bet odos tipas-riebi.
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2017 01 12, 21:53)
Glikolio rugstis riabiaodems. Juo teptis vakarais, gal netgi kas antra vakara. Jis yra labiau kaip antrinis, ne pagrindinis kremas. Turiu riebia misria ida, man kosetologe rekomendavo priemones su glikolio rugstim.

AHA rūgštys puikiai tinka sausiaodėms. 5 proc tikrai ir jautriaodėms tiks (jei PH gerai sufomuluotas aišku). Pati naudoju 5 proc ir neatsidžiaugiu. AHA rūgštys pašalina negyvas ląsteles nuo odos paviršiaus, oda tampa lygesnė.

Va BHA rūgštys nors ir sausiaodėm puikiai tinka, bet labiau jas mėgsta riebaodės, nes BHA valo poras 4u.gif

Tik aišku jei naudosit dieną būtinai pasirūpinkit SPF, nes nuo šių rugščių oda labai jautri saulei pasidaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 12 sausio 2017 - 21:04
QUOTE(gike @ 2017 01 12, 21:55)
O pas mane siuntimo išlaidos 16,20€, nors neseniai rodė 4,65€

Matyt nusimuša į DHL todel ir rodo 16. Tereik parinkt global mail. As telefonu per programele naudojuos, nenusimusa niekada. Su 6 lengvom prekem siuntimas rašo 3,35.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 12 sausio 2017 - 21:03
QUOTE(Agatka @ 2017 01 12, 20:59)
Cia renkates tarp visiskai skirtingu kremu, skirtingiem odos tipam. Tas ne reviva labs su hiularonu yra, tiks sausai odai.
Issiaiskinkit koks jusu odos tipas ir ko reikia jusu odai. Jeigu turit besikemsancias poras, ir yra sausu plotu, kur lupasi, tai nereiskia kad odos tipas "sausa". Gali buti dehidratuota bukle, bet odos tipas-riebi.

Aš mamai pirmiausiai renku. Man tinka vien aliejus, koks argano, (visko dar turiu) o jai svarbu ir kremas, kad neriebus. Tas antrasis, turi daug atsiliepimų, kad džiaugiasi riebiaodės, kad nekemša porų, kad lengvas. Mūsų yra riebios odos, linkę į problemiškumą, panašios.Tik jai reikia antiage, kad jau būtų. Tas antrasis, tokiu atveju labiau tinka, ir dienai. Dar ir nebrangus. Jei jai netiktų, galiu ir aš paimti...
Atsakyti
As paemiau si krema http://www.iherb.com...-1-5-oz-42-g/50, kaip pilinga, o ne kaip pagrindini. Naudosiu tik keleta kartu per savaite vakare ir tik ziemos sezona. Mano oda daugiau sausa.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 12, 22:16)
Aš mamai pirmiausiai renku. Man tinka vien aliejus, koks argano, (visko dar turiu) o jai svarbu ir kremas, kad neriebus. Tas antrasis, turi daug atsiliepimų, kad džiaugiasi riebiaodės, kad nekemša porų, kad lengvas. Mūsų yra riebios odos, linkę į problemiškumą, panašios.Tik jai reikia antiage, kad jau būtų. Tas antrasis, tokiu atveju labiau tinka, ir dienai. Dar ir nebrangus. Jei jai netiktų, galiu ir aš paimti...

Na tokiai logikai neturiu komentarų smile.gif)

Beje su siuntimo kainom kažką pridarė, gal ką programuoja dabar, reik rytoj patikrinti. Pastebejau, kad dar numažino prekių kainas, bet su siuntimo nuo prekių vienetų lb šokinėja, net lb lengvų...
Atsakyti
Dienos prekė balzamas odai. Tinka tepti sudirgusią odą. Taip pat mėlynes patepti. Kaina tik 2.62 eur. O perkant kartu ir rankų kremą, rinkinys kainuoja tik 3.02 eur.
Papildyta:
Įdėjus dienos prekę į krepšelį, kainą rodo be nuolaidos. Bet siuntimo kaina tik 1.91 eur.
Kažką jie ten su tuo puslapiu tikrai daro. Tikėkimės rytoj bus tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 12, 22:46)
Dienos prekė balzamas odai. Tinka tepti sudirgusią odą. Taip pat mėlynes patepti. Kaina tik 2.62 eur. O perkant kartu ir rankų kremą, rinkinys kainuoja tik 3.02 eur.
Papildyta:
Įdėjus dienos prekę į krepšelį, kainą rodo be nuolaidos. Bet siuntimo kaina tik 1.91 eur.
  Kažką jie ten su tuo puslapiu tikrai daro. Tikėkimės rytoj bus tvarka.

O man ji isidejus rodo su nuolaida ir siuntimo kaina krenta nuo 6.67 iki 3.81 euro.. Tik kad turiu as ji, geras daiktas, padeda tikrai nuo uodu ikandimu ir siaip uzsigavus, vaikams atrodo labai daznai tepu bet nesibaigia niekaip.. Gal jau galiojimas pasibaige, neraso ant indelio unsure.gif
Atsakyti