QUOTE(zibba @ 2017 01 02, 00:45)
Ar perkat skystus zuvu taukus is iherb, nes kiek žiūrėjau tai cia labai brangus?
Koks skirtumas tarp siu papildu, kai raso ant buteliuko:
*Zuvu taukai
*DHA
*Omega3
Man pastarosiomis dienomis kilo daug minčių apie žuvų taukus. Netyčia sužinojau, kad mamos dievina kažkokius Eye Q žuvų taukus. Ne iš iherb. Išgirdau apie juos pirmą kartą. Sako, kad neurologai juos rekomenduoja vaikams, kurie truputį turi problemų vystymosi ir panašiai. Buvau dėl žuvų taukų truputį skeptiška. Susiradau tuos Eye Q ir pažiūrėjau kuo jie skiriasi nuo įprastų? Man užkliuvo nakvišų aliejus sudėtyje.
Galbūt, tik tuo ir skiriasi nuo kitų.
Žuvų taukai tikrai brangūs čia, nes populiarūs ir na, Lietuvos rinka yra daug mažesnė negu JAV. Net ir negu tos pačios Lenkijos, kurią lietuviai myli pirkinių atžvilgiu. Rinka maža = mažesnė konkurencija = mazesnis pirkimas = didesnė kaina. Taip suprantu.
Tema apie Eye Q žuvų taukus:
http://www.supermama...howtopic=668045
Iš iherbo visi skysti žuvų taukai sudėti
štai čia ir kai kuriuose jų parašyta kiek yra tos DHR ir EPR. Rinkčiausi tuos, kuriuose tų rūgščių yra daugiau. Yra riebalų rūgštys: omega 3, omega 6, omega 9. Aš asmeniškai gal žiūrėčiau to omega 3, kad būtų daugiau, kadangi tradiciškai mūsų maiste jos labiausiai trūksta. Omega 3 daugiausiai gaunama iš žuvies. O kiek tos žuvies mes suvalgom. Na ir kiti veiksniai kaina. Yra tų taukų ir po 30 Eurų ir už daug mažiau...
Vasarą gavau žuvų taukų, mane nuo jų išbėrė, mano oda riebi. Sugėrė vaikai. Jiems buvo gerai. Sau nepirkčiau, galbūt, kol kas.