Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(ivetacom @ 2017 04 22, 10:20)
Baisuma unsure.gif .
Keleta buteliuku sito turejau, kokybe nepriekaistinga https://www.iherb.co...-oz-473-ml/5028

Sita ir as geriau - viskas OK, metomis nugardintas smile.gif
Siandiena darsyk pauosciau ir buteliuka ir isardziusi kapsule - na yra gan aktyvus kvapas bet jis toks pelesio sumises labiau su mėsliuko kvapu smile.gif
Mano galvo tai toks normalus žoliu kvapas ir yra...
Rytas uz vakara protingesnis - ir gal man atsiprasyti sio chlorofilo smile.gif ir gal nieko tokio kad rtaip raugejam ax.gif bet ateity geriau gal pirksiu skysta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 22 balandžio 2017 - 10:17
QUOTE(micefee @ 2017 04 21, 21:40)
Mada? biggrin.gif O melanoma irgi mada? Kaip ir vegetarizmas turbūt. ax.gif

Ligų begalės, ne tik melanoma, tai jei nuo visų kažką tepsimės, išsipjaustysime profilaktiškai, skiepysimės, kuo pavirsime? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2017 04 22, 10:17)
Sita ir as geriau - viskas OK, metomis nugardintas smile.gif
Siandiena darsyk pauosciau ir buteliuka ir isardziusi kapsule - na yra gan aktyvus kvapas bet jis toks pelesio sumises labiau su mėsliuko kvapu smile.gif
Mano galvo tai toks normalus žoliu kvapas ir yra...
Rytas uz vakara protingesnis - ir gal man atsiprasyti sio chlorofilo smile.gif ir gal nieko tokio kad rtaip raugejam  ax.gif  bet ateity geriau gal pirksiu skysta smile.gif

As parasiau neigiama atsiliepima prie sio chlorofilo ir dar uzklausiau komandos kodel toks kvapas ir skonis
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 22, 12:25)
As parasiau neigiama atsiliepima prie sio chlorofilo ir dar uzklausiau komandos kodel toks kvapas ir skonis

4u.gif Aciu. Lauksim atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2017 04 22, 10:27)
4u.gif Aciu. Lauksim atsakymo smile.gif

Pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar neišėmėte maišelio drėgmei sugerti? Ir jis toks buvo iš pradžių? Mačiau Jūsų atsiliepimą: https://www.iherb.co...rophy...1&sr=3
Gal vistik paskubėjote su juo, gal reikia palaukti ką komanda atsakys. O jei tikrai jie tokį atsiuntė, tad tikrai nelabai gerai. Aš šiuo metu turiu jo net 2 buteliukus. Apšniukštinėjau, nieko nejaučiu. Net keista.
Skirtingi papildai gali turėti kvapus, kad ir nemalonų, stiprų. Mano mėgstamas vienas papildas turi keistą kvapą, sumišusį su kopūstų. Kažkas tarp kopūstų ir oro gaiviklio. Bet tai žinau ir nekreipiu į tai dėmesio. O kai kam labai nepatinka, irgi mačiau neigiamus atsliepimus dėlto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 balandžio 2017 - 11:03
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 22, 10:58)
Ar neišėmėte maišelio drėgmei sugerti? Ir jis toks buvo iš pradžių? Mačiau Jūsų atsiliepimą: https://www.iherb.co...rophy...1&sr=3
Gal vistik paskubėjote su juo, gal reikia palaukti ką komanda atsakys. O jei tikrai jie tokį atsiuntė, tad tikrai nelabai gerai. Aš šiuo metu turiu jo net 2 buteliukus. Apšniukštinėjau, nieko nejaučiu. Net keista.
Skirtingi papildai gali turėti kvapus, kad ir nemalonų, stiprų. Mano mėgstamas vienas papildas turi keistą kvapą, sumišusį su kopūstų. Kažkas tarp kopūstų ir oro gaiviklio. Bet tai žinau ir nekreipiu į tai dėmesio. O kai kam labai nepatinka, irgi mačiau neigiamus atsliepimus dėlto.

Mamai toki pati chlorofila esu nupirkusi. Siandien uosciau. Nieko panasaus i pelesi, visai kitoks kvapas. As suprantu, kad naturalus papildai neturi gardziai kvepeti ar buti labai skanus. Bet lyginu du tos pacius produktus ir ju skirtingas kvapas. O jei smirdi pelesiu, nors tai ir naturalus kvapas, manau nera gerai. Del skonio negaliu pasakyti, nes negeriau.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 22, 13:08)
Mamai toki pati chlorofila esu nupirkusi. Siandien uosciau. Nieko panasaus i pelesi, visai kitoks kvapas. As suprantu, kad naturalus papildai neturi gardziai kvepeti ar buti labai skanus. Bet lyginu du tos pacius produktus ir ju skirtingas kvapas. O jei smirdi pelesiu, nors tai ir naturalus kvapas, manau nera gerai. Del skonio negaliu pasakyti, nes negeriau.

Esu suvartojus vieną buteliuką, viskas su juo buvo gerai šitas Now Foods, Chlorophyll, 100 mg, 90 Veggie Caps ir veikimas l. patiko. Jokio blogo kvapo nebuvo.

Užpraeita savaite gavau dar vieną, jis dar nepradarytas buvo. Paskaičius Jūsų nusiskundimus, nuėjau, pradariau ir ką tikrai nekoks kvapas - pelėsiu unsure.gif rašysiu i chatą, tegul pinigus grąžina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 21, 19:51)
Aš irgi, bet baisu ir rašyti, nes gali daug kas nesuprast. Dabar tarsi paskutinė mada tie saulės kremai. Aš tai tik ir žiūriu, kad įdegti per vasarą, kad tik ta oda nesveikai mėlynai balta nebūtų ax.gif Tik, aišku, reikia žiūrėti kiek ir kada deginies. Negulėti ištisą dieną nuo ryto iki vakaro ir ypač per patį vidurdienį.

Siaip saule vaiku ir suaugusiam skirtingi poveikiai, plius dabar saule pas mus jau daug aktyvesne, nei buvo pries 20 metu, o galiausiai, jei vyksta i pietus, kur musu odos tipsa nepritaikytas, tikrai reikia apsaugos. Bet as linkusi labiau nuo saules apsauginiais drabuziais vaiku dengti, nei teplioti, nes apgamu turi daug ir tepliojimas pasidaro doh.gif didelis darbas
As nemegstu degintis, kiek gaunu tiek, bet bunu ir su akiniais ir su skrybele
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 22, 13:57)
Siaip saule vaiku ir suaugusiam skirtingi poveikiai, plius dabar saule pas mus jau daug aktyvesne, nei buvo pries 20 metu, o galiausiai, jei vyksta i pietus, kur musu odos tipsa nepritaikytas, tikrai reikia apsaugos. Bet as linkusi labiau nuo saules apsauginiais drabuziais vaiku dengti, nei teplioti, nes apgamu turi daug ir tepliojimas pasidaro  doh.gif didelis darbas
As nemegstu degintis, kiek gaunu tiek, bet bunu ir su akiniais ir su skrybele

Taip, blogiausias dalykas pamėlusiai baltos odos lietuviui vidury žiemos vykti į Turkijas ar Egiptus, jei negertas vit. D, E, karotenoidai, dumbliai ar jūr. kopūstai nevalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 21, 20:58)
Kas naudojate si chlorofila ar nesijaucia jums pelesiu kvapo buteliuke https://www.iherb.co...Veggie-Caps/498 Nupirkau ji savo vyrui, pati skysta naudoju. Vyras pradejo sakyti, kad vis pelesiu atsiraugeja, pauostom buteliuka, akurat is jo smird pelesiu  unsure.gif

Ką tik pradariau tokį buteliuką, galiojimas iki 2019/09. Kvapas žolinis, šieno smile.gif
Atsakyti
Užklausiau ir atsakė dėl DPD:
In regards to your inquiry, if you choose DPD as your shipping carrier, the tax, and duties of it will be prepaid. You will pay it once you placed the order. You will not be required to pay on it upon the delivery of the order smile.gif
Atsakyti