Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(nieko_sau @ 2017 04 18, 15:17)
pirmą sakė, kad migrena, tačiau vaistai nuo migrenos visai nepadeda - tad atmete

Žinojau porą moteriškių kurios turėjo migreną. Ir jokie vaistai nuo migrenos nepadėdavo. Dabar per paskutinius metus gal atrado vaistų nuo migrenos kurie tikrai padėtų. Nes anksčiau nebuvo tokių vaistų, su kuriais priepuoliniai galvos skausmai praeidavo.
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2017 04 17, 11:32)
<p>Jeigu seb'as, reikia skambinti į banką, kad nuimtų "apsaugą"  4u.gif </p><p></p>

QUOTE(FruitCocktail @ 2017 04 17, 12:51)
Taip, seb blokuoja korteles pirkimams iš JAV. Paskambinkit ir atblokuos 2mėn.

Beje, kam aktualu, buvau sebe kitu klausimu ir užklausiau, ar negali ilgesniam laikui atblokuoti. Davė rašyt prašymą, kad metams atblokuotų. Bet kitą dieną paskambino, kad visgi reikia iš naujo tą prašymą rašyti, labai tiksliai nurodant, kur perki ir tt. Tai jau nevažiuosiu vėl specialiai, bet gal kam pravers.

Šiandien landžiojau po SEB interneto banką ir radau kaip aktyvuoti kortelę internetiniams pirkimams pačioms, nereikia nei skambinti nei juo labiau važiuoti į banką. Gal kam pravers. Eini į meniu Sąskaitos ir kortelės - mokėjimo kortelės - kortelių sąrašas. Dešinėj pusėj šalia kortelės savininko pavarės yra stulpelis ,,Veiksmai" ir mažutis paveiksliukas - pinigėlių krūvelė, atsistojus ant jos rašo atsiskaitymai internetu, paspauskite ir atsidarys langas, kur aktyvinsite atsiskaitymus pačios biggrin.gif
Papildyta:
Šiandien gavau balandžio 5 dienos siuntinuką su prieskoniais. Kokie gardūs kvapai wub.gif Sakiausi pirmą kartą, tikiuosi patiks. EcoTools kempinėlė kokio kietumo, nustebau blink.gif Šiandien išbandysiu smile.gif Selenas dukrytei dėl skydliaukės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 18 balandžio 2017 - 16:37
Suminksteja ji, reikia siek tiek po vandeniu palaikyti, isbrinkinti. Ir taip kaskart naudojant.
Atsakyti
Mėginėlių sąraše atsirado https://www.iherb.co...ser/63968?rcode arbatos sietelis. Kurį čia beveik visos išbandė. Tik kaina dabar 0,95 eur. O siuntimą padarė ..... biggrin.gif
Atsakyti
Man vėl klausimas: susidėjau už 44,- siųsti per DPD all inclusive
https://www.iherb.co...p;rcode=KIS2236

siuntimo kaina 9.99. Ar tai gali būt su visais muitais? Gal kas jau siuntėtės? Ogi žiūriu, apačioj dar atsirado EU Special Discount (€9.94). Tai čia gal kad virš 40 eurų?

Gal reikia klausti mūsų muitinės, ar nepriskaičiuos mokesčių papildomai, nes čia gaunasi siuntimas nemokamai
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 04 18, 23:04)
Man vėl klausimas: susidėjau  už 44,-  siųsti per DPD all inclusive
https://www.iherb.co...p;rcode=KIS2236

siuntimo kaina 9.99. Ar tai gali būt su visais muitais? Gal kas jau siuntėtės? Ogi žiūriu, apačioj dar atsirado  EU Special Discount (€9.94). Tai čia gal kad virš 40 eurų?

Gal reikia klausti mūsų muitinės, ar nepriskaičiuos mokesčių papildomai, nes čia gaunasi siuntimas nemokamai

Bent jau man prisikrovus virs 40 euru raso taip

Subtotal: €41.61

Shipping: €16.72

Duties & Taxes :€12.31

Order Total: €70.64

Atsakyti
Ateinančios savaitės akcijos 4u.gif
Xlear - 10%
Wedderspoon-Organic- 15%
Earth-Circle-Organics-Raw-Organic -10%
Rainbow-Research - 10%
Amazing-Grass - 20%
MuscleMeds - 20%
Rovectin - 10%
Everyday-Minerals - 10%
PlantFusion - 15%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 19 balandžio 2017 - 06:04
Kategorija
Multivitamins Special - 10% off (Select Items)
Coconut oil special - 10% Off

Brandas:
Earth Science -10 %
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 19 balandžio 2017 - 06:15
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 19, 06:30)
Ateinančios savaitės akcijos 4u.gif
    Xlear-Inc - 10%
    Wedderspoon-Organic- 15%
    Earth-Circle-Organics -10%
   Rainbow-Research - 10%
    Amazing-Grass - 20%
     MuscleMeds- 20%
     Rovectin - 10%
    Everyday-Minerals  - 10%
    PlantFusion - 15%

Pataisiau savo žinutę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 19 balandžio 2017 - 06:50
Nuo užvakar bandau įvairius krepšelio variantus. Su šiuo papildu plaukams, nagams, sąnariams ir odai, nes skatina kolageno gamybą http://www.iherb.com...-oz-60-ml/10350 galima praktiškai atsiųsti bet ką - padaro 0.00 siuntimą. Jei buvote nusižiūrėję kokį ne kosminės kainos šampūną ar kitą sunkų daiktą, galima bandyti padėlioti. Man neveikė tik su riešutų kremu, sunkiais riešutų miltais. (Tada padaro siuntimą apie 3 Eur). Moka iherb skatinti pirkimą. Susimąsčiau, kad man jo labai reikia. unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite rekomenduoti:

1. Mano mamai jau keleta metu tenka gert pramistar chemini, ne nuolat, bet kas keleta men. Gal sakau yra atitikmuo augalinis siam vaistui? 4u.gif

2. Man paciai dietologe rekomendavo lepicol (medziagu apykaitai paspartint), su balksvaisiais gyslociais ir inulinu. Iherbe ziuriu daug tokiu preparatu, bet kuri gal esat kuri bandziusi ir patiko kokybe? gal galite rekomenduoti? 4u.gif

Dekoju, jei galesit ka patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 04 19, 08:51)
Merginos, gal galite rekomenduoti:

1. Mano mamai jau keleta metu tenka gert pramistar chemini, ne nuolat, bet kas keleta men. Gal sakau yra atitikmuo augalinis siam vaistui?  4u.gif

2. Man paciai dietologe rekomendavo lepicol (medziagu apykaitai paspartint), su balksvaisiais gyslociais ir inulinu. Iherbe ziuriu daug tokiu preparatu, bet kuri gal esat kuri bandziusi ir patiko kokybe? gal galite rekomenduoti?  4u.gif

Dekoju, jei galesit ka patarti  4u.gif

1. Gal tiktų Naturals-Vinpocetine- . Paskaitykite gal tiks.
2. Inulin. Šitas probiotikas yra Nutrition-Now-PB8-Original-Formula-Pro-Biotic-Acidophilus-120-Pro-Biotic-Capsules/593 su inulinu. Pirkau vyrui dėl virškinimo. Sakė kad tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 19 balandžio 2017 - 08:24