Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

O kada iherbas naujas akcijas paskelbs? siandien ar rytoj??

Nezinau kaip su siuntimu i LT, bet man jis siulo nauja siuntimo buda

DPD-All Inclusive

Estimated Delivery: April 27 - May 04
All duties, taxes and fees are prepaid!
New Service! With full tracking.
Takes 5-10 business days
Orders up to €145. Max 30 kg (66 lbs). No P.O. Box.

(paprastas beveik 10 euru, sitas 16). Jei jokiu akciju nepasiulys ir si karta, vel teks vitacostu naudotis.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, vieną moteriškė (40m) prašo pagalbos, gal ką patarsit. Nežino kur daugiau galima kreiptis ir iš viso kaip toliau gyventi.

Kankina labai labai stiprus galvos skausmai/, (stiprumas iki nualpimo). Vyksta periodiškai būna kad ir dažnai kartojasi, o gali ir pusmetį nieko nebūti. Tačiau artėjant priepuoliui jį jaučia tai.Tęsiasi ilgai būna kad ir savaite ar daugiau.

Aplanke neurologą, angiochirurgą, endokrinologą, gal ir daugiau. Tiriesi ligoninėje.

Padaryti tyrimai:

kraujo tyrimai (hemoglobinas norma), kardiograma, angiohirurgas tyre kaklo sritį, nedaug padidėjus skydliaukė. Daryta tomografija - nieko nerasta.
Nustatyta diagnozė: Vestibulinis neuritas ir ūmus vestibulinis sindromas.
Aneurizmos atmesta.

vaistai:

Neurorubine
Magnesium - Diasporal

nuskausminamuosius (nžn kokius)

Kaip sakant nieko neranda, gesina simptomus ir nieko negali padėti daugiau. Gal turite kokių minčių, ką dar galima padaryti, kur kreiptis? Gal konkretu gydytoją patarsit? Gaila žmogaus, ir taip tas gyvenimas jai nelengvas, jos mama dar serga ir. t.t Manau jį patyria l. stipru stresą, gyvena ne labai sveikai.

Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 18, 10:50)
Pries sventes gavau 5 dienos siuntinuka su visiskai tusciu, sausu, be jokio kvapo buteliuku rolleyes.gif  https://www.iherb.co...55512_EMG-92304

Nu nieko sau unsure.gif Tai kas čia tą arganą jums nusiurbė?
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2017 04 18, 11:24)
Padaryti tyrimai:

kraujo tyrimai (hemoglobinas norma), kardiograma, angiohirurgas tyre kaklo sritį, nedaug padidėjus skydliaukė. Daryta tomografija - nieko nerasta.
Nustatyta diagnozė:  Vestibulinis neuritas ir ūmus vestibulinis sindromas.
Aneurizmos atmesta.

Pagal diagnozę, tai mano žiniomis reiktų gydytis nuo organizmą užpuolusių įvairių bakterijų, virusų, kitaip tariant - smarkiai valytis. O tada pradėti naudoti papildus kraujotakos aktyvinimui.
Užsienyje dažnai nesicackina, antibiotikus skiria tokiu atveju. Cackinasi tik natūropatai smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit paaiškinti, kaip ten su tuo DPD all inclusive siuntimu? Turiu siųstis papildus kurių vieno vieneto vertė didesnė už 22 eur., tai PVM vienaip ar kitaip neišvengiu. Visada siųsdavau per paštą, tai siuntimas nemokamas plius 8,69 už išmuitinimą. O kaip kažin su tuo DPD būtų? Gal kas susidūrėte? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2017 04 18, 12:56)
Merginos, gal galit paaiškinti, kaip ten su tuo DPD all inclusive siuntimu? Turiu siųstis papildus kurių vieno vieneto vertė didesnė už 22 eur., tai PVM vienaip ar kitaip neišvengiu. Visada siųsdavau per paštą, tai siuntimas nemokamas plius 8,69 už išmuitinimą. O kaip kažin su tuo DPD būtų? Gal kas susidūrėte? Ačiū

siųskite per tarpininką, turbut bus pigiau
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 18, 12:45)
Nu nieko sau unsure.gif Tai kas čia tą arganą jums nusiurbė?
Papildyta:

Pagal diagnozę, tai mano žiniomis reiktų gydytis nuo organizmą užpuolusių įvairių bakterijų, virusų, kitaip tariant - smarkiai valytis. O tada pradėti naudoti papildus kraujotakos aktyvinimui.
Užsienyje dažnai nesicackina, antibiotikus skiria tokiu atveju. Cackinasi tik natūropatai smile.gif

Ačiū 4u.gif aš irgi apie natūropatą galvoju, tik neturiu konkretu

ivetacom dar laukiame jūsų nuomonės ax.gif
Atsakyti
Niekada nesu siuntus per tarpininką, bet ar tikrai pigiau būtų? Juk PVM vienaip ar kitaip reikės mokėt, aš susidedu į krepšelį kiek eina iki 100 dol., o per tą DPD mačiau net iki 150 galima. Dėl to kažkaip ir įdomu pasidarė kokios ten sąlygos.
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2017 04 18, 13:41)
Niekada nesu siuntus per tarpininką, bet ar tikrai pigiau būtų? Juk PVM vienaip ar kitaip reikės mokėt, aš susidedu į krepšelį kiek eina iki 100 dol., o per tą DPD mačiau net iki 150 galima. Dėl to kažkaip ir įdomu pasidarė kokios ten sąlygos.

jei preke kainuoja 22 Eur
per tarpininka butu +15% (tarpininkavimas) + siuntimas į Lietuvą (1kg/ 14USD, arba $1.4 už 100 gramų). Gauname maždaug 22 +3,3 + 2,8 (je svoris apie 200 gr) Viso 28,10 USD

O jei norite tiesiai tai reikės mokėti 21 proc. PVM nuo prekių vertės ir transporto išlaidų + 8,69 EUR už išmuitinimo paslaugas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2017 04 17, 16:45)
Aš irgi buvau banke ir kadangi prisiminiau, kad tuoj baigsis du mėnesiai nuo paskutinio atblokavimo, paprašiau, kad pratęstų dar dviems mėnesiams. Banko darbuotoja nustebo, kad aš vis dviems mėnesiams pratęsinėju ir nuėmė neribotam laikui  blink.gif  Aš dar perklausiau ar tikrai galima visam laikui, patikino, kad galima ir sakė nesuprantanti kodėl man vis tik porai mėnesių nuimdavo apsaugą. Tai nežinau kas tam SEB'e vyksta, po dviejų mėnesių galėsiu pasakyt ar viskas ok smile.gif

blink.gif tai kokie nesusitarę tarpusavy biggrin.gif

QUOTE(elzeda @ 2017 04 17, 21:47)
Merginos, skundziau raštu kelis kartus ir visąlaik gaunu atsakymą, kad jie neturi galimybės sekti, kur yra neregistruota siunta. Palikau skundus ne tik savo paste, bet ir siunciau i centrini biura. Jie tuos mano parasymus del pastininkes pavadavimo pavadino nepagristais. Kadangi savo pastininke pazistu asmeniskai ji mane perspeja, kada atostogaus, tai derinuosi. Ligos, deja, nenuspesi. Kalbejau su ja del prazuveliu, sake, neisivaizduoja kuri ten galėtų vogti. Na gal ir isivaizduoja, bet nenori isduoti. Kai buvo cia vienu momentu registruotas siuntimas viskas ok buvo, visus gavau. O del zinojimo, kas siuntiniuose, tai, aisku, kad zino, jei kelis kartus nufyrino. Siunciuosi pagrinde kosmetika, kartais papildus, higienos prekes.

O jūs negalit kokiu kitu adresu siųstis, kad kitas paštas priimtų?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 04 18, 11:21)
O kada iherbas naujas akcijas paskelbs? siandien ar rytoj??

Nezinau kaip su siuntimu i LT, bet man jis siulo nauja siuntimo buda

DPD-All Inclusive

Estimated Delivery: April 27 - May 04
All duties, taxes and fees are prepaid!
New Service! With full tracking.
Takes 5-10 business days
Orders up to €145. Max 30 kg (66 lbs). No P.O. Box.

(paprastas beveik 10 euru, sitas 16). Jei jokiu akciju nepasiulys ir si karta, vel teks vitacostu naudotis.. unsure.gif

Juk rašo, kad iškart sumokėsite visus mokesčius, muitus ir t.t. Nieko papildomai nebereikės mokėti. Gal visai apsimoka už dideles sumas pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2017 04 18, 10:56)

Siunciausi, tai atejo per 1 men ar ilgiau, tiek uztruko, kad grazino pinigus uz siuntima Iherbas
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 04 18, 11:24)
Sveikos, vieną moteriškė (40m) prašo pagalbos, gal ką patarsit. Nežino kur daugiau galima kreiptis ir iš viso kaip toliau gyventi.

Kankina labai labai stiprus galvos skausmai/, (stiprumas iki nualpimo). Vyksta periodiškai būna kad ir dažnai kartojasi, o gali  ir pusmetį nieko nebūti. Tačiau artėjant priepuoliui jį jaučia tai.Tęsiasi ilgai būna kad ir savaite ar daugiau.

Aplanke neurologą, angiochirurgą, endokrinologą, gal ir daugiau. Tiriesi ligoninėje.

Padaryti tyrimai:

Nustatyta diagnozė:  Vestibulinis neuritas ir ūmus vestibulinis sindromas.
Aneurizmos atmesta.

vaistai:

Neurorubine
Magnesium - Diasporal

nuskausminamuosius (nžn kokius)

Kaip sakant nieko neranda, gesina simptomus ir nieko negali padėti daugiau. Gal turite kokių minčių, ką dar galima padaryti, kur kreiptis? Gal konkretu gydytoją patarsit? Gaila žmogaus, ir taip tas gyvenimas jai nelengvas, jos mama dar serga ir. t.t Manau jį patyria l. stipru stresą, gyvena ne labai sveikai.

O migreną atmetė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 18 balandžio 2017 - 13:34
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 18, 15:22)
O migreną atmetė?

pirmą sakė, kad migrena, tačiau vaistai nuo migrenos visai nepadeda - tad atmete
Atsakyti