Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 04 17, 20:35)
Skųsčiau tokį paštą, viską taip ir išdėstyčiau, kad dingsta tada, kai geroji paštininkė suserga ir t.t.
Nu kaip galima taip lengvai palikti tokius atvejus?

Tai jau tikrai... Seniai siunčiuosi iš belekur. Niekas niekada nebuvo dingę. Vienas siuntinys po 3 mėnesių atėjo. Tiesa ne iš iherb. Jau palaidojusi buvau.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2017 04 17, 21:17)
<p><strong>Jolancike</strong>, mano Seb Visa virtuon. Daug metu pirkau, jokiu bedu nebuvo. Iki dabar. smile.gif
</p>

Geras blink.gif Mano dar nebuvo blokavę nei dabar, nei anksčiau unsure.gif
Atsakyti
Merginos, skundziau raštu kelis kartus ir visąlaik gaunu atsakymą, kad jie neturi galimybės sekti, kur yra neregistruota siunta. Palikau skundus ne tik savo paste, bet ir siunciau i centrini biura. Jie tuos mano parasymus del pastininkes pavadavimo pavadino nepagristais. Kadangi savo pastininke pazistu asmeniskai ji mane perspeja, kada atostogaus, tai derinuosi. Ligos, deja, nenuspesi. Kalbejau su ja del prazuveliu, sake, neisivaizduoja kuri ten galėtų vogti. Na gal ir isivaizduoja, bet nenori isduoti. Kai buvo cia vienu momentu registruotas siuntimas viskas ok buvo, visus gavau. O del zinojimo, kas siuntiniuose, tai, aisku, kad zino, jei kelis kartus nufyrino. Siunciuosi pagrinde kosmetika, kartais papildus, higienos prekes.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2017 04 17, 21:47)
Merginos, skundziau raštu kelis kartus ir visąlaik gaunu atsakymą, kad jie neturi galimybės sekti, kur yra neregistruota siunta. Palikau skundus ne tik savo paste, bet ir siunciau i centrini biura. Jie tuos mano parasymus del pastininkes pavadavimo pavadino nepagristais. Kadangi savo pastininke pazistu asmeniskai ji mane perspeja, kada atostogaus, tai derinuosi. Ligos, deja, nenuspesi. Kalbejau su ja del prazuveliu, sake, neisivaizduoja kuri ten galėtų vogti. Na gal ir isivaizduoja, bet nenori isduoti. Kai buvo cia vienu momentu registruotas siuntimas viskas ok buvo, visus gavau. O del zinojimo, kas siuntiniuose, tai, aisku, kad zino, jei kelis kartus nufyrino. Siunciuosi pagrinde kosmetika, kartais papildus, higienos prekes.

Žinokit siųsti reikia aukščiau, ne į centrinį paštą, o į kokybe@post.lt ir dar būtinai parašyti į rrt.lt apie situaciją. Aišku, vagies konkretaus gal ir neras, bet turėtų liautis po to. Vistiek ten kažką daro, pokalbius kažkokius veda, gal kažkokiom sankcijom pagrasina. Žodžiu, daug šansų, kad po to ateis tvarka.
Atsakyti
Kaip elgiatės su nauja grafa "savings", kuri atsiranda dar iki "subtotal" sumos? Tai nuolaida 5% man ir 5% kitam, kurio kodą suvedu. Aš pirkau, kad pridėjus visus "savings" neviršytų 22,0. O gal galima viršyt? Juk nerašo, kad tai "revards". Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 04 17, 23:03)
Kaip elgiatės su nauja grafa "savings", kuri atsiranda dar iki "subtotal" sumos? Tai nuolaida 5% man ir 5% kitam, kurio kodą suvedu. Aš pirkau, kad pridėjus visus "savings" neviršytų 22,0. O gal galima viršyt? Juk nerašo, kad tai "revards". Ką manot?

Ant dėžės rašo subtotal sumą, svarbu kad ji neviršytų 22 eur. 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkit kaip vartojat chlorofila? Pries, po valgio? Ryte ar vakare? Kiek kartu per para? Ar galima vartot kartu su kitais papildais ar geriau viena?
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2017 04 18, 07:03)
Pasidalinkit kaip vartojat chlorofila? Pries, po valgio? Ryte ar vakare? Kiek kartu per para? Ar galima vartot kartu su kitais papildais ar geriau viena?

Aš kadangi šį skystą chlorofilą https://www.iherb.co...-oz-473-ml/5028 visada gerdavau iš ryto, prieš valgį, taip pat geriu ir chlorofilą "kietos formos" (1-2 kartus per parą, tai 2 kartą visaip geriu): https://www.iherb.co...Veggie-Caps/498 . Chlorofile yra nemažai vario. Bent jau tame skystame net 200 procentų dienos normos. (Copper (from Sodium Copper Chlorophyllin) 4 mg 200% ) Tad geriant su cinko papildu, gali pamažėti pastarojo įsisavinimas. Ir atvirkščiai, nes šie mineralai 'komunikuoja' tarpusavyje.
Natūropatai sako, kad jis valo kraują, tad jei geriami svarbūs vaistai ar papildai, galbūt daryčiau, kad jie 'nesusitiktų'. Gerčiau kitu dienos metu ar vėliau.

(Kitur išvis kartu nerekomenduoja, bet toks teiginys be paaiškinimų lygiai taip pat kas "pasitarkite su savo gydytoju arba vaistininku". Šiaip ar taip nėštumo metu nežinau ar gerčiau.
"Keep in mind that chlorophyll supplements may not be recommended if you are taking other medications or if you are pregnant or nursing. Check with your doctor to be sure."
http://www.wikihow.c...As-a-Supplement

"Interactions. If you take any medicines regularly, talk to your doctor before you start using chlorophyll supplements. Be careful with medications that also list sun sensitivity as a side effect, like drugs for acne, infections, and pain."
http://www.webmd.com...-uses-and-risks )

http://www.webmd.com...ame=chlorophyll
"Chlorophyll can cause skin to become extra-sensitive to the sun. Wear sunblock outside, especially if you are light-skinned." Bet rašoma, kad daugumai saugus. Daug gerų atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 balandžio 2017 - 07:27
QUOTE(kipitun @ 2017 04 14, 11:17)
Sveikos. Rekomenduokit vaikui sirupą nuo kosulio. Duočiau dažniausiai nakčiai, pirmas kelias kosulio dienas kol Brontex dar nesuveikia ir vaiką sausas naktinis kosulys kamuoja.

Paprastai kosulius išprovokuoja alerginis rinitas. Naudojami lašai alergijai mažinti paskutiniu metu sunkiai veikia. Pametėkit idėjų kaip vaikui pagelbėti. Ar ieškoti simptomus lengvinančių preparatų, ar yra kokios galimybės priežasčiai naikinti.
Reiks neužilgo pas alergologę kreiptis. Šį kartą norėčiau prieš vizitą pati pasidomėti ir ateiti su konkrečiais klausimais.

Vakare, nakti, gerkle kutenantis kosulys, krenkstimas gali buti nuo refliukso. Taip pat panasu dirginima sukelia skrandzio bakterija, bet ja nustato tik "ryjant zarna"....
Jei nuolat vargina toks kosulys, krenkstimas, gerkles kutenimas ieskokit problemos, o ne sirupiukus girdykit, jei tai refliuksas, rugstis, tie sirupiukai dar labiau kelia sia problema.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 17, 19:52)
Pries valgi jei kapsule, o seklas kramtyti su valgiu 4u.gif

aciu jums labai!!!
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2017 04 18, 07:03)

Aš geriu šitą https://www.iherb.co...-Caps/498?rcode. Tai geriu tik po valgio. Po vieną kapsulę du kartus dienoje. Juos geriant nemaišau jokių kitų papildų. Tik vit D. Tačiau ne vienu paros metu geriu vitaminą ir chlorofilą. Padarau tarpą.
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2017 04 18, 06:03)

Jei norite, kad kuo geriau isisavintu, reikia gerti pries valgi. Kadangi jis teikia energijos, prasminga iki pietu, bet chlorofilas, tai tas pats, kaip sukramtyti daug krapu, petrazoliu, salotu (daugiausiai chlorofilo turi liucerna ir eges spygliai), taigi nieko blogo jis negali padaryti, jei isgersite vakare. O gerent po valgio jo maziau isisiurbs i kraujotaka, tai yra maziau isisavins mikroelimentu, o daugiau pateks i zarnyna ir turesite zalesni kakuti, kuris greiciau issoks biggrin.gif
Skystas chlorofilas yra rekomenduojamas vartoti nėščioms ir maitinančioms moterims, seniems ir nusilpusiems žmonėms, žmonėms sergantiems anemija, gaunantiems spindulinį ar chemoterapinį gydymą, gyvenantiems arba dirbantiems padidintos radiacijos ar užterštumo zonose, miestuose, visą dieną dirbantiems uždarose patalpose, gaunantiems mažai saulės šviesos.
Kaip maisto praturtintoją vartoti 2 kartus per dieną po 1 arbatinį šaukštelį, ištirpintą stiklinėje vandens.

Skystą chlorofilą galima vartoti kūdikiams ir vaikams: nuo 6 mėn. iki 1 metų – po ¼ arbatinio šaukštelio į ¼ stiklinės vandens prieš valgį 1 kartą per dieną; nuo 1 iki 3 metų – po ½ arbatinio šaukštelio į ½ stiklinės vandens prieš valgį 1 kartą per dieną; nuo 3 iki 6 metų – po ½ arbatinio šaukštelio į ½ stiklinės vandens prieš valgį 2 kartus per dieną; nuo 6 metų – po 1 arbatinį šaukštelį į stiklinę vandens prieš valgį. Vartojimo trukmė – nuo dviejų savaičių iki vieno mėnesio.

http://www.bionaturo...sis-kraujas.htm

Pries sventes gavau 5 dienos siuntinuka su visiskai tusciu, sausu, be jokio kvapo buteliuku rolleyes.gif https://www.iherb.co...55512_EMG-92304
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 18 balandžio 2017 - 09:56