Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Naujas krepšelis ax.gif
https://www.iherb.co...mp;rcode=JUR576
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 17, 17:51)
Man dažniausiai taip būna, kad po Vilnius seka Frankfurt, kartais atvirkščiai - Frankfut, po to Vilnius, o po kelių dienų abiem atvejais gaunu siuntinuką.

Dėkui, teks tada nurašyti tiesiog į nuostolius-jau kelios savaitės praėjo, nebegausiu verysad.gif Įtariu, kad pašte pas mus bėda yra, tuo laiku mano geroji paštininkė nedarbingumą turėjo. Pastebėjau, kad jos atostogų ar ligos metu ir dingsta siuntinukai, bet kai nėra dabar siuntos sekimo numerio, tai ką įrodysi.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2017 04 17, 17:16)
Dėkui, teks tada nurašyti tiesiog į nuostolius-jau kelios savaitės praėjo, nebegausiu verysad.gif Įtariu, kad pašte pas mus bėda yra, tuo laiku mano geroji paštininkė nedarbingumą turėjo. Pastebėjau, kad jos atostogų ar ligos metu ir dingsta siuntinukai, bet kai nėra dabar siuntos sekimo numerio, tai ką įrodysi.

Jus turbut juokaujat - kelias savaites palaukusi nutaret, kad nebegausit? Laukdavom ir sulaukdavom po keliu menesiu, pusmecio.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 04 17, 18:40)
Jus turbut juokaujat - kelias savaites palaukusi nutaret, kad nebegausit? Laukdavom ir sulaukdavom po keliu menesiu, pusmecio.

Na, zinokit, sitoj parduotuvej perku jau kokius 5 metus ir tikrai labai daznai. Dinge yra apie 20 siuntiniu. Dabar jau nebeskaiciuoju, jei jau neateina per kokia savaite po statuso Vilnius, tai tikrai zinau, kad nebeateis. Dingusiu siuntiniu, negavau ne vieno nei po keliu menesiu, nei po metu. Taigi, darau savo isvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 17 balandžio 2017 - 17:02
QUOTE(Lenaa @ 2017 04 17, 17:45)
Beje sutvarkė man slogą Gelomyrtol (mūsų vaistinėj pirkau) per nepilnai dvi dienas  ax.gif

Mano vyras turi problemų dėl sinusų, tai jam gelomyrtol yra pagrindinis vaistas. Dabar nupirkau sinumoss, tai šie sakė greičiau atleidžia slogą.
Atsakyti
Mano naujas krepšelis. Siuntimas 0,00. biggrin.gif
Laktazės enzimai netoleruojantiems pieno produktų. Tiems išimtiniams atvejams, kai valgai ne namie ir sudėtinga išvengti produktų su laktoze. MSM su gliukozaminu kremas skaudantiems raumenims ir sąnariams. Mažina skausmą ir uždegimą. Na ir dar tilpo apelsininiai ledinukai su vitaminu C, padedantys kai suskausta gerklę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 17 balandžio 2017 - 18:15
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 17, 09:29)
sveikos, norejau paklausti, silimarina gerti iskart po valgio? nieko apie tai neraso ant bonkutes. aciu  4u.gif

Pries valgi jei kapsule, o seklas kramtyti su valgiu 4u.gif
QUOTE(marija84 @ 2017 04 17, 10:20)
Sveikutes.!su sventemis! Mano mamukui reiktu gliukozamino su vitaminu D.gal.ka galetume patarti?;)

Kai buna nuolaida labai geras variantas sis https://www.iherb.co...gie-Capsules/23
O vitamina D ziurekite, kad butu alyvuogiu aliejuje ir kokia doze jums geriausia. https://www.iherb.com/c/Vitamin-D?bids
https://www.iherb.co...in-D?bids=HOG

QUOTE(elzeda @ 2017 04 17, 17:01)
Na, zinokit, sitoj parduotuvej perku jau kokius 5 metus ir tikrai labai daznai. Dinge yra apie 20 siuntiniu. Dabar jau nebeskaiciuoju, jei jau neateina per kokia savaite po statuso Vilnius, tai tikrai zinau, kad nebeateis. Dingusiu siuntiniu, negavau ne vieno nei po keliu menesiu, nei po metu. Taigi, darau savo isvadas.

Nu nieko sau, cia kazkoks isskirtinis atvejis, bet is karto persasi mintis, kad jusu paste kazkas jau zino, ka gali rasti tuose siuntiniuose ax.gif
Atsakyti
Skųsčiau tokį paštą, viską taip ir išdėstyčiau, kad dingsta tada, kai geroji paštininkė suserga ir t.t.
Nu kaip galima taip lengvai palikti tokius atvejus?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 04 17, 11:51)
Taip, seb blokuoja korteles pirkimams iš JAV. Paskambinkit ir atblokuos 2mėn.

Beje, kam aktualu, buvau sebe kitu klausimu ir užklausiau, ar negali ilgesniam laikui atblokuoti. Davė rašyt prašymą, kad metams atblokuotų. Bet kitą dieną paskambino, kad visgi reikia iš naujo tą prašymą rašyti, labai tiksliai nurodant, kur perki ir tt. Tai jau nevažiuosiu vėl specialiai, bet gal kam pravers.
Su internetiniais pirkimais tai nieko bendro neturi. Juk kiekvieną savaitgalį taip biggrin.gif tik būna 2 dienos, ne 4.

Kadangi mano darbas susijes su JAV ir turiu priemones is ten pirkti, parasiau prasyma, kad atblokuotu ilgesniam laikui ir ka..3 men, t.y. tik menesiu ilgiau man nueme ta apsauga doh.gif
Atsakyti
Carmex lūpų balzamai Iherb'e pigiau nei LT ir dar mažina siuntimo kainą.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 04 17, 20:36)
Kadangi mano darbas susijes su JAV ir turiu priemones is ten pirkti, parasiau prasyma, kad atblokuotu ilgesniam laikui ir ka..3 men, t.y. tik menesiu ilgiau man nueme ta apsauga doh.gif

Tokiu atveju geriausia SEBo Visa Virtuon. Turiu jau daug metų, pastoviai naudoju ir niekada nebuvo blokavę, ji būtent skirta internetiniam pirkimui.
Atsakyti

Jolancike, mano Seb Visa virtuon. Daug metu pirkau, jokiu bedu nebuvo. Iki dabar. :)

Atsakyti