Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 12, 10:26)
Kaira, i arbatos puodeli ipilu valgoma sauksta linu semenu ir uzpilu vandeniu. nera taip svarbus tas vandens kiekis, ziurekit kad mazdaug butu toks, koki vaikas iprastai geria.

Tie kurie isterikuoja, issisaukia tiems ir iseina visas stresas, pavojingiau yra tiems kurie ji laiko viduje, tada jis ir virsta ligomis. Bet as tikiuosi, kad jusu vaikiukui isgydys ta bakterija ir viskas susitvarkys  4u.gif
Dar esu girdejusi zmogu pasakojant, kuris turejo skrandzio opa - gydytojai liepe valgyti ku odaugiau  mesos sultinius. Tai sake, kol valgiau tuos mesos sultinius tol opos ir nedingo, kai mesos sultiniu pradejau nebevalgyti, ir pakeiciau juos darzoviu sultiniais, opos dingo.

Mes kol kas nakčiai geriam medetkų arbatą, nes nakčiai jokų vaistų nereikia ir prieš pietus šaltalankių aliejų, nors ne visada, nes būna ištisai kažką užkanda, tai skrandis ne tuščias, tada neduodu. Kai baigsim vaistus, tada rytais duosiu linų sėmenų užpilą. Vis tiek dar ilgai teks liaudiškai gydytis ar bent prižiūrėt, kad neatsinaujintų. O mėsos sultinių nedaug maniškis valgo, blogiau, kad nori vis kažko saldaus, tai avižinės košės, tai manų, tai saldintų varškėtukų, po to dar saldžia arbata užgeria.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 01 11, 22:40)
Na jis jautrokas, iš bernų ramiausias, švelniausias, bet kažkokio tokio streso nebuvo, niekas namie nepasikeitė, į darželį dar nespėjau išleisti, turėjom lapkritį pradėti lankyti, bet kaip tik ir susirgom verysad.gif Tai net ir nežinau kuo tai paaiškinti verysad.gif

jautri nervų sistema, mano dukros alergija išlindo kaip tik nuo streso - kai pradėjo lankyti daržellį. Tą supratau daug vėliau ...
Po truputi stresą nuėmem su sedatif PC (homeopatinis preparatas), veikimas labai svelnus.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 01 12, 11:45)
Mes kol kas nakčiai geriam medetkų arbatą, nes nakčiai jokų vaistų nereikia ir prieš pietus šaltalankių aliejų, nors ne visada, nes būna ištisai kažką užkanda, tai skrandis ne tuščias, tada neduodu. Kai baigsim vaistus, tada rytais duosiu linų sėmenų užpilą. Vis tiek dar ilgai teks liaudiškai gydytis ar bent prižiūrėt, kad neatsinaujintų. O mėsos sultinių nedaug maniškis valgo, blogiau, kad nori vis kažko saldaus, tai avižinės košės, tai manų, tai saldintų varškėtukų, po to dar saldžia arbata užgeria.

Galite gerti tą kisieliuką ir einant miegoti. Jis veikia panašiai kaip gastrotuss.
Labai faina žolininkė yra Aušra Žvirblienė, ji ir telefonu pakonsultuoja. Ir atsiunčia reikiamų žolelių paštu, ir labai nebrangiai. Ir šiaip dūšios žmogus. Pabandykit su ja pasikonsultuoti. Mums ji labai padėjo. Jos tel.nr radau internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 12 sausio 2017 - 10:59
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 12, 11:43)
Subtotal 21,99 eur.

idomu jei 21,55e neuzdes man muito:)?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 01 12, 12:04)

Jūs klausėte saugiausia kokia suma. Tai parašiau kad saugiausia suma yra 21,99 eur. Tai vadinasi iki tos sumos yra saugu.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 01 12, 10:45)

uogomis, vaisiais mėginkit keisti saldumynus, nes nelabai ką galima padaryti. Saldumynų poreikis bjaurus dalykas, labai sunkiai įveikiamas
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 12, 12:12)
Jūs klausėte saugiausia kokia suma. Tai parašiau kad saugiausia  suma yra 21,99 eur. Tai vadinasi iki tos sumos yra saugu.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 12, 12:15)
uogomis, vaisiais mėginkit keisti saldumynus, nes nelabai ką galima padaryti. Saldumynų poreikis bjaurus dalykas, labai sunkiai įveikiamas

Kol kas nelabai galima ir rūgščiai, gan gelbėja tik obuolienė (aišku ir ta su cukrumi bet ne tiek daug), vietoj deserto užtepu ant bemielės duonos. Anksčiau visas duotas bobulių obuolienes išdalindavau, nes netiko niekam, o dabar tapo skaniausiu desertu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 11, 14:11)
Man labiausiai patinka http://www.iherb.com...-mg-250-Tablets šitas. Jis kartu su vit.C. Vitaminas padeda geriau įsisavinti kolagena.
  Tas kolagenas naudingas sanariams, kaulams, nagams, odai, plaukams.
  Sanariams dar http://www.iherb.com...SM-180-Capsules šitas gerai. Sudėtis glucosamine ir chondroitine.

Iš kolageno, aš "žaisdavau" su miltukais:
http://www.iherb.com...8-g-Powder/6074
Kartu naudojau ir šiuos sąnariams (ne viena pakuotė sunaudota):
http://www.iherb.com...d-Tablets/41311
Sportuojant sąnariams poveikis pasijuto, nebetraškėdavo sąnariai.
Atsakyti
Kokia kaina krepselyje jums rodo dienos preke 4, ar 2€ ? http://www.iherb.com...-Softgels/61073
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 12 sausio 2017 - 12:27
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 12, 12:26)
Kokia kaina krepselyje jums rodo dienos preke 4, ar 2€ ? http://www.iherb.com...-Softgels/61073

Sveiki, man rodo 3,99 Eur
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 01 12, 11:04)

Neuždės. O jei sulaikys, jei pirksite eurais, tai įrodysite atsiuntusi printscreeną, kiek mokėjote, pašto deklarantams. Jei perkate eurais, saugi suma visada išlieka pastovi, 21,99 Eur.

Kol kas nelabai galima ir rūgščiai, gan gelbėja tik obuolienė (aišku ir ta su cukrumi bet ne tiek daug), vietoj deserto užtepu ant bemielės duonos. Anksčiau visas duotas bobulių obuolienes išdalindavau, nes netiko niekam, o dabar tapo skaniausiu desertu biggrin.gif

Vaikui sąmoningai duodu viską be cukraus, kiek tai įmanoma. Nes darželyje vistiek gauna visokių šūdų. Pavyzdžiui iš "geros valios" žmonių parsinešė vakar saldainių maišą, nuo Trijų Karalių darželyje dovanos smile.gif Nu ir ką daryti, negi atimsi. Prisakyta valgyti po truputį, bent jau tiek. Tai iš dalies klauso. O tose sultyse, nei kitame parduotuviniame maiste nebėra jokių nežinomųjų, esančius gramus cukraus, lengva paversti šaukšteliais. Cukrus tikrai muša per imunitetą ir pridaro visokiausių blogybių.
Atsakyti