Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 10:45)
Vadinasi, pas jus rimtos problemos ir reikia rimtai su savimi dirbti, ne tik papildų ieškotis mirksiukas.gif Mano mama daro atsigulus kvėpavimo pratimus, atsipalaidavimo pratimus, energijos priplūdimo į galūnes pratimus; dienomis pavažinėja dviračiu, daro kitokią rytietišką mankštą grupėje su treneriu vakarais, kai turi laiko. Be darbo su savimi nieko nebus.
Aišku, būna, kad ir tai jau nebepadeda.

Darbas su savimi visada padeda. Issikrovimas sportuojant, begiojimas, vazinejimas dviraciu, joga - bet koks sportas yra rekomenduojamas psichologu kaip antidepressntas.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 12:45)
Vadinasi, pas jus rimtos problemos ir reikia rimtai su savimi dirbti, ne tik papildų ieškotis mirksiukas.gif Mano mama daro atsigulus kvėpavimo pratimus, atsipalaidavimo pratimus, energijos priplūdimo į galūnes pratimus; dienomis pavažinėja dviračiu, daro kitokią rytietišką mankštą grupėje su treneriu vakarais, kai turi laiko. Be darbo su savimi nieko nebus.
Aišku, būna, kad ir tai jau nebepadeda.

Ačiū už diagnozę ir patarimus.
Kol kas (ačiū Dievui) rimtų problemų neturiu (bent jau dakratai nenustatė dar biggrin.gif ). Su sportu nesusipykusi ir depresija nesergu. Papildų miegui čia neieškau, nors nemigo naktų kaip ir pas visus kartais pasitaiko.
Oi dar prisiminiau, kad kažkada klausiau ar 5HTP galima gerti PMS viršūnėje. Gavau atsakymą, o ar aš jį priksiu tai klausimas, kol kas pavyksta susitvarkyti su savimi ir be jo.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 04 12, 23:12)
Menuo kaip geriu chlorofila, ta silikono aktyvatoriu ir vitaminus plaukams, nagams, odai (vitacosto), dvi savaites kaip isgeriu kasdien 2l vandens. Lyg truputi maziau slenka plaukai, o daugiau visai jokio poveikio.. Sausai odai nepadejo visai, ant veido atsiranda sausos demes. Kitam forume merginos labai isgyre deciem produkcija, tai uzsipirkau deze visa, laukiu nesulaukiu, jauciu paskutine viltis mano, nes ta sausa oda, ypac veidas, nusibodo iki negalejimo unsure.gif

Menuo yra labai mazai, kad matytusi akivaizdus poveikis. O negali buti, kad ant veido daug negyvu lasteliu, gal uztektu sveitimo?
Atsakyti
Vėl pakeitė rewards sistemą smile.gif jau tik 5 proc. lieka, bet užtat ir pirkėjas gaus 5 proc. nuolaidą visam krepšeliui, jei pirks su kieno nors kodu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 04 13, 14:38)
Menuo yra labai mazai, kad matytusi akivaizdus poveikis. O negali buti, kad ant veido daug negyvu lasteliu, gal uztektu sveitimo?

Sveiciu.. tas iherbinis su bitutem man labai patinka, kas kelios dienos naudoju. Dar gasulio molio maisa turiu, nezinau kada isnaudosiu, irgi sveitimui puikiai tinka. Po gimdymo man cia visos tos nesamones atsirado.. Iki tol normaliausia oda buvo unsure.gif
Atsakyti
Kadangi švenčių proga Iherb duoda nuolaidas visom prekėm krepšelyje tai susidėjau KREPŠELĮ. Pasiėmiau ir aliejuką. Jį naudosiu kūnui. Nors rašo tinka ir plaukams. Išbadysiu.Jam pritaikė dvigubą nuolaidą smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą perkantiems dar padidėjo nuolaida prie 5$ dovanos dar minusuojasi 5% nuo krepšelio sumos ( jeigu į krepšelį įsidedam prekę už 20 eurų, šių nuolaidų dėka, už šią prekę mokame 5.80 eurus mažiau!) Sakyčiau neblogai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 13 balandžio 2017 - 15:30
Ne švenčių proga čia 5%. Dabar minusuos visiems 5 %, kas pirks per kieno nors nuorodą su kodu.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 04 13, 16:44)
Ne švenčių proga čia 5%.  Dabar minusuos visiems 5 %, kas pirks per kieno nors nuorodą su kodu.

Ne švenčių, tai ne švenčių. Svarbu dabar nuolaida krepšeliui duoda. O kadangi jie dažnai kažką keičia, tai neaišku ar ilgai ir šita nuolaida bus. smile.gif Todėl naudotis reikia.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 04 13, 16:44)
Ne švenčių proga čia 5%.  Dabar minusuos visiems 5 %, kas pirks per kieno nors nuorodą su kodu.

gal galit paaiškint tą nuorodų sistemą? kaip žinot, per kieno nuorodą aš perku?
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2017 04 13, 16:12)
gal galit paaiškint tą nuorodų sistemą? kaip žinot, per kieno nuorodą aš perku?

matosi kodas kairėje krepšelio pusėje My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 13, 16:18)
Kadangi švenčių proga Iherb duoda nuolaidas visom prekėm krepšelyje tai susidėjau KREPŠELĮ. Pasiėmiau ir aliejuką. Jį naudosiu kūnui. Nors rašo tinka ir plaukams. Išbadysiu.Jam pritaikė dvigubą nuolaidą smile.gif

Turiu tą aliejuką, galvos odai naudoju, nieko labai ypatingo smile.gif
Atsakyti