Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

O ka daryti jaunam zmogui kuris dirba slenkanciu grafiku? Tik melatoninas padeda nezombuoti darbe smile.gif ir cia jokios zoleles tau nepades kai nera pastovaus miego ritmo.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 04 13, 10:20)
1. Tai gal geriau susirasti būdų kaip susinervinimą nuraminti. Juk neužmiega ne todėl, kad nemiga kankina, o todėl kad sustresavus. Galim pasivaikščioti lauke/knygą paskaityti, o gal kaip tik reikia aktyvios intensyvios fizinės veiklos, kad atsipalaiduoti.
2.Aš niekad nesusidūrus, kad žmonės gertų vaistus/papildus užmigimui, tad man nuostabą kelia kiek čia daug besidominančių dėl papildų šiuo klausimu.

Pirmo nekomentuosiu. Nes teks per daug parašyti 4u.gif .
2. tai labai džiaugiuosi kad jūs nesusidūrėte su rimtomis miego problemomis. Nes rimtos miego problemos yra jau net tik to žmogaus problema. O ir artimųjų
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 13, 10:18)
Aš tą 5 htp (šitą turiu: https://www.iherb.co...eggie-Caps/4133 )
tai iš pradžių vartojau labai, bet paskui pastebėjau, kad jis keistai mane veikia. Dabar tebevartoju, bet rečiau. Skaičiau, kad prie jo taip pat galima priprasti. Tikrai truputį energijos duoda ir kažkaip vartoju jį ryte. Ir dar kokį keistą dalyką pastebėjau - nuo jo man žiauriai pradeda norėti ĖSTI. Ne valgyti, o ėsti. Kažkas panašaus kaip nėštumo metu būna alkio pykinimai. Po poros valandų tas noras/jausmas praeina. Man tai nieko, netgi privalumas, nes esu kaip sliekas, svorio reikia, bet kitoms, jei toks efektas gali būti tikrai ne į naudą. Iš lyg ir nežinau ar antrą kartą pirkčiau. Gal dabar norėčiau seno patikrinto valerijono. Arba ko kito pabandymui. Atsliepimai KĄ geriau vartoti ar 5 htp ar triptofaną (papilduose tai ne tas pats) internete taip pat labai įvairūs...
https://www.google.l...which is better
Daug kur radau, jau įsigijus, kad būtent pastarasis geriau. Jis ir truputį daugiau kainuoja. Tikrai ne visų istorijos yra vienodos.

Tai jis gal kažkiek balansuoja. Jei esate kaip skeletas, tai ir reikia priaugti. O kitas nebūtinai taip veiks. Gal kaip tik irgi balansuos į tą pusę, į kurią joms reikia.
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 13, 10:21)
Kaip, pati nesenai rašėte, kad gal žmogus nenori viešai rašyti savo problemų viešai .Gal ir savo amžiaus nenori rašyti.
  O toliau gi yra atsiliepimai prie kiekvieno papildo. Manau, kad tikrai jos paskaito. Ir ten parašo su kokiom papildomom problemom žmonės dar vartoja šitą papildą.
  Taip pat iš atsiliepimų matosi, kad nevienodai žmones veikia tie patys papildai.  Taip kad leiskim pačioms narėms apsispręsti ar joms reikia stipresnių papildų ar užteks arbatėlės.

Juk buvo jau atvejis, kai netinkamai supratusi narė, be reikalo nusipirko ir ėmė gerti. Tai gal atsargiau visgi rašykite? Vistiek čia sėdite dienų dienas, tai ką negalite paklausti koks amžius, kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 10:26)
Tai jis gal kažkiek balansuoja. Jei esate kaip skeletas, tai ir reikia priaugti. O kitas nebūtinai taip veiks. Gal kaip tik irgi balansuos į tą pusę, į kurią joms reikia.

Sunku pasakyti kaip yra. Gal atpalaiduoja nervus ir norisi daugiau valgyti, negaliu pasakyti, bet tikrai po pusvalandžio išgėrus kapsulę prasideda toks alkis, turiu turėti iš anksto kažko pasiruošus išsivirus. Niekas nežino kaip veiks nepabandžius, o gal moteris linkusi į nutukimą dar labiau pradės valgyti? Sunku pasakyti. Tokia mano patirtis. Gal kitiems kitaip.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 04 13, 10:22)
O ka daryti jaunam zmogui kuris dirba slenkanciu grafiku? Tik melatoninas padeda nezombuoti darbe  smile.gif  ir cia jokios zoleles tau nepades kai nera pastovaus miego ritmo.

Aš apie tą patį irgi rašau. Kad ne visiem padeda tos arbatos.
Pvz. mano tetai padeda net švęstas vanduo biggrin.gif . Na ji labai jau tikinti.
O jūs pabandykite melatoniną ( jei jau vartojate kai reikia) keisti valerionu. Aš mamai šitą https://www.iherb.co...Capsules/32965? ėmiau. Juos vartokite pakaitom ( jeigu jau vartojate) kada reikia. Kad organizmas nepriprastų prie vienų ir nebeveiks po kurio laiko.
Mano mama keičia juos. Nes kitto varianto neradome. Arbatos, ar silpnos ar stiprios , nepadeda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 10:28)
Juk buvo jau atvejis, kai netinkamai supratusi narė, be reikalo nusipirko ir ėmė gerti. Tai gal atsargiau visgi rašykite? Vistiek čia sėdite dienų dienas, tai ką negalite paklausti koks amžius, kokios problemos?

Ir aš paskaičius apie 5-htp temoje rekomenduotą stebuklą užmigimui nupirkau jį mamai. Jai suveikė kitaip ( ir man jis energiją sukelia). Tai juk papildai. Norint garantuoto stipraus poveikio, yra vaistai. O mes bandome švelniau susitvarkyti. Ir kiekvieno žmogaus individuali savybė, kaip tai suveiks.
Kodėl jūs sakote kad aš ne taip patariau. Gal jūsų nepadėjo o gal kitos narės.
Taip. Sėdžiu prie kompo. Nes mano darbas prie kompiuterio. Ir nematau nieko blogo atsakyti jei klausia. Ar aš turiu atsiklausti kieno nors kad leistų man atsakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 13 balandžio 2017 - 09:46
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 13, 10:37)
Ir aš paskaičius apie 5-htp temoje rekomenduotą stebuklą užmigimui nupirkau jį mamai. Jai suveikė kitaip ( ir man jis energiją sukelia). Tai juk papildai.

Ne kiekvieno jo indikacijos yra imti būtinai prieš miegą. Neatkreipėt gal dėmesio ir ne tą nupirkot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Klausimas, vartojančioms 50mg ir daugiau cinko kasdien: ar papildomai vartojate ir varį bei kokiomis dozėmis?
Žinau, kad cinko perteklius gali įtakoti vario deficitą, bet kartu baisu, kad vario perteklius nesusidarytų, nes, kiek skaitau, dažnesni variantai yra vario perdozavimas, nei trūkumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 10:56)
Ne kiekvieno jo indikacijos yra imti būtinai prieš miegą. Neatkreipėt gal dėmesio ir ne tą nupirkot biggrin.gif

Bet apie htp šiaip jį nuo depresijos daugiau geria, (kelia serotoniną) . Nuo nuotaikų prastų. Bent taip susidariau įspūdį versdama puslapius. Tam ir aš pirkau, kad pakeltų nuotaiką dėl tam tikrų priežasčių.

Neurotransmitter Support
Natural Source
Supports Positive Mood
GMP Quality Assured
A Dietary Supplement
Vegetarian Formula
5-HTP, the intermediate metabolite between the amino acid L-tryptophan and serotonin, is extracted from the bean of an African plant (Griffonia simplicifolia).
https://www.iherb.co...g-120-Vcaps/306
Apie miegą prie produkto šio nėra. Gal prie kitų ir yra, bet akcentuojama visur nuotaika, serotoninas ir depresija.
Netgi rekomenduojama imti su jų valerijonu:
As a dietary supplement, take 1 Vcap daily, preferably on an empty stomach at bedtime. Consider taking this product in combination with NOW Valerian Root, Relora and Pantothenic Acid.
Mano:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 balandžio 2017 - 10:36
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 13, 11:12)
Bet apie htp šiaip jį nuo depresijos daugiau geria, (kelia serotoniną) . Nuo nuotaikų prastų. Bent taip susidariau įspūdį versdama puslapius. Tam ir aš pirkau, kad pakeltų nuotaiką dėl tam tikrų priežasčių.

Neurotransmitter Support
Natural Source
Supports Positive Mood
GMP Quality Assured
A Dietary Supplement
Vegetarian Formula
5-HTP, the intermediate metabolite between the amino acid L-tryptophan and serotonin, is extracted from the bean of an African plant (Griffonia simplicifolia).
https://www.iherb.co...g-120-Vcaps/306
Apie miegą prie produkto šio nėra. Gal prie kitų ir yra, bet akcentuojama visur nuotaika, serotoninas ir depresija.

Tai ir aš paskaičiau čia rekomendacijas kad labai tinka nuo miego. Galvojau pats žmogus išbandė ar rado parašyta, kur aš dar nemačiau. Nes aš radau irgi tik kad suteikia energijos, veikia prieš depresiją. Tai paskaičius irgi nusipirkau ir išbandėm.
Todėl galiu kitom patarti jo vakarais negerti. Nes mums taip veikia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 13, 09:30)
Nesutiksiu. Nes mano mama, kuriai pakankamai amžiaus ir gyvenime mačiusi daugiau šalto nei šilto, tikrai negalinti pasigirti stabilia nervų sistema, jei negali užmigti, išgeria stiprios žolelių arbatos arba žolinių papildų miegui ir užmiega.
Tai kas toms jaunoms nervingoms bus toliau? Kokius -inus ir po kiek gers senatvėje, jei jos sulauks? Čia retorinis klausimas.

O man žolelių arbata visai neveikia, galiu ir kibirą išgerti nepadeda visai ir tie patys valerijonai neduoda jokio efekto.
Aišku čia kiekvienam skirtingai, kaip kažkuri narė rašė, kitiems ir švęstas vanduo padeda.
Atsakyti
Pastebėjau, kad šiandien iherbe sumažintas siuntimas, vakar susidėjus krepšelį rodė 2,03 eur, šiandien jau 0,00 thumbup.gif Bandžiau dėliot įvairiai krepšelius, tikrai mažesnis siuntimas nei rodė vakar. Čia gal kokia trumpalaikė akcija biggrin.gif
Beje ir visam krepšeliui taikoma 5 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 04 13, 11:31)
O man žolelių arbata visai neveikia, galiu ir kibirą išgerti nepadeda visai ir tie patys valerijonai neduoda jokio efekto.
Aišku čia kiekvienam skirtingai, kaip kažkuri narė rašė, kitiems ir švęstas vanduo padeda.

Vadinasi, pas jus rimtos problemos ir reikia rimtai su savimi dirbti, ne tik papildų ieškotis mirksiukas.gif Mano mama daro atsigulus kvėpavimo pratimus, atsipalaidavimo pratimus, energijos priplūdimo į galūnes pratimus; dienomis pavažinėja dviračiu, daro kitokią rytietišką mankštą grupėje su treneriu vakarais, kai turi laiko. Be darbo su savimi nieko nebus.
Aišku, būna, kad ir tai jau nebepadeda.
Atsakyti