Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(elav @ 2017 04 09, 10:32)
Vis neatrandu gero tušo. Rodos šį gyrėt?

Ziurint kokio jums reikia. Sitas nera labai geros sudeties, bet daug kam patinka. Is visiskai naturaliu man geriausias sis https://www.iherb.co...6-oz-7-5-g/4143
Atsakyti
Mergaitės, ką perkat užpuolus slogai ? Ar kas bandėt šį purškalą su sidabru ? Kiek pamenu, kažkuri šitą pirko. Ar padeda jis ? Tarp perkamiausių dar radau tokį, bet jis tik praplauna kaip supratau. Mūsų šeimoj dažnokai kas nors sloguoja, nors šiaip rimtesnės peršalimo ligos nepuola. Tik sloga ir gerklė būna paskauda. Nuo gerklės tkrai kažkas pirko šitą purškalą su sidabru. Ar naudojot ir kaip poveikis ?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 09, 11:02)
Mergaitės, ką perkat užpuolus slogai ? Ar kas bandėt šį purškalą su sidabru ? Kiek pamenu, kažkuri šitą pirko. Ar padeda jis ? Tarp perkamiausių dar radau tokį, bet jis tik praplauna kaip supratau. Mūsų šeimoj dažnokai kas nors sloguoja, nors šiaip rimtesnės peršalimo ligos nepuola. Tik sloga ir gerklė būna paskauda. Nuo gerklės tkrai kažkas pirko šitą purškalą su sidabru. Ar naudojot ir kaip poveikis ?

Visus turejau, veikia svelniai, bet veikia. Su sidabru sausina gleivine, reikia dar butinai tepti nosi aliejuku.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 09, 12:11)
Visus turejau, veikia svelniai, bet veikia. Su sidabru sausina gleivine, reikia dar butinai tepti nosi aliejuku.

Jei rinktis vieną, kurį kartotumėt ?
Atsakyti
Iš šveitiklių veidui man dar patiko Bee Naturals levandų ir avižų milteliai. Labai paprasta naudoti - tiesiog paberi į delną ant bet kokio mėgstamo prausiklio veidui ir šveiti. smile.gif Užtenka labai ilgam, aišku, jei kaskart nepadaugini. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 09, 12:02)

Aš nuo gerklės buvau pirkusi https://www.iherb.co...-59-14-ml/1497? šitą su sidabru. Tai buvau davusi mamai. Ji vieną dieną pasipurškė ir daugiau nebereikėjo. Sakė labai patiko. smile.gif O mums kol kas jo neprireikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 09 balandžio 2017 - 14:24
Į Iherb vėl grįžo Aubrey-Organics produkcija!! 4u.gif
Atsakyti
Ruošiamės vasarai smile.gif . KREPŠELIS naujas. Ruošiausi imti vaikams kremą nuo saulės 50. Tačiau susigundžiau ir pasiėmiau purškiamą 30. Bus patogiau naudoti. Gal užteks ir mažesnės apsaugos
Ir ačiū micefee už nuorodą. Reikia kažkaip palepinti save.
Atsakyti
Relaksuoju su ta naująją arbata kur parsisiunčiau ir nedidino siuntimo kainos, nors ne shipping saver. Mmmm už 3.70 Eur.
http://www.iherb.com...2-oz-29-g/41989
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
[quote=Rožės vardas,2017 04 09, 15:49]
Relaksuoju su ta naująją arbata kur parsisiunčiau ir nedidino siuntimo kainos, nors ne shipping saver. Mmmm už 3.70 Eur.
Man tai nieko ypatingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 09, 14:49)
Relaksuoju su ta naująją arbata kur parsisiunčiau

Ar tikrai relaksuojat? biggrin.gif Ji turėtų būti labai energizuojanti - imbieras, tulsi, matė, juoda arbata, ashwaganda - energijos bomba. smile.gif Turėtų būti neblogai pradėti rytui vietoj kavos puodelio (bet iš esmės šitoj arbatoj irgi yra kofeino).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 09 balandžio 2017 - 16:18
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 09, 12:11)

QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 09, 15:20)
Aš nuo gerklės buvau pirkusi https://www.iherb.co...-59-14-ml/1497? šitą su sidabru. Tai buvau davusi mamai. Ji vieną dieną pasipurškė ir daugiau nebereikėjo. Sakė labai patiko. smile.gif  O mums kol kas jo neprireikė.

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti