Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(elav @ 2017 04 07, 20:14)
Pasikartosiu
Nesipykite 4u.gif
Ačiū labai patarančioms, labai džiaugiuosi atradus šią temą. Dėkoju už geranoriškumą. Manau protingas žmogus nepuls aklai tikėti kas rašoma - pasiskaitys ir iherb atsiliepimus, ir paieškos internete ir paprašys patarimų. O tada apsispręs. Aš taip laukiu dar patarimo dėl tokio juodo riešuto vartojimo, kad galėčiau nuspręsti

Instrukcijoje rašo:
Suggested Use
Take 2 capsules twice daily, preferably with food.

Po 2 kapsules 2 kart per dieną. (Viso reiškia bus 4 suaugusiems per dieną). Gerčiau mažiausiai 2 savaites, dėl kirminų dauginimosi ciklo.
Kaip vaikui duoti, nežinau. Bandykite pati nuspręsti - visą ar pusę dozės. Neturiu daug patirties su šiuo papildu ir vaiku. O pati gėriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 balandžio 2017 - 19:47
QUOTE(elav @ 2017 04 07, 20:14)
Pasikartosiu
Nesipykite 4u.gif
Ačiū labai patarančioms, labai džiaugiuosi atradus šią temą. Dėkoju už geranoriškumą. Manau protingas žmogus nepuls aklai tikėti kas rašoma - pasiskaitys ir iherb atsiliepimus, ir paieškos internete ir paprašys patarimų. O tada apsispręs. Aš taip laukiu dar patarimo dėl tokio juodo riešuto vartojimo, kad galėčiau nuspręsti

Gerkit po 2 ryte ir vakare. O vaikui po 1 ryte ir vakare. 10 dienu gerti, poto savaite pertrauka ir vel 10 dienu gert. Mes taip visada geriam 4u.gif
Atsakyti
Sirgau bronchitu, maniau kosulys išvarys iš proto net ir po antibijotikų vartojimo, niekaip nepraėjo. Padėjo iš iherbo parsiųstas papildas kvėpavimo sistemai, kelias dienas pagėrus įkirus kosulys vis mažėjo ir visai dingo. Aš konkrečiai pirkau tabletes, bet yra ir lašiukai, abu shipping saver. christopher's formula
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 415: 08 balandžio 2017 - 11:30
Man labai pasiteisino šitas papildas akims. Akys labai išsausėję buvo, jaučiausi kaip smėlio pripylus į akis, ašarojo išėjus į lauką. Daug laiko praleidžiu prie kompo. Pagėrus pora savaičių diskomfortas dingo, negaliu atsidžiaugti, dabar jaučiuosi kaip normalus žmogus, net gyvenimas prašviesėjo biggrin.gif
Atsakyti
Na, o man šiandien paštininkė atnešė kovo 26 dienos siuntinį. https://www.iherb.co...0455_CEN-00052 Jau spėjau išbandyt arbatą. Labai turtinga sudėtis, sudėtyje ir tulsi, ir kitą, o skonis ir kvapas labai malonūs, primena prisirpusį citrusinį vaisių. Viena iš pigiausių ir populiariausių ten, ir bent man, su prekėmis, kurias dėliojau, viena iš nedaugelio NE shipping saver arbatų, visai nedidinusi siuntimo kainos. Ji liko nulinė - 0,00.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 07, 14:11)
Muilas vėl suveikė. Nesitikėjau, kad taip greitai. Kažin kuris iš tų, kur su nemokamu siuntimu? Kur masiškai buvo pirkta? Taip greitai spėjo ateit.

Aš tai muilą perku rankom plauti, bet jei tu kitkam tai tau geriau žinot kaip jis veikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 08, 16:13)
Jau spėjau išbandyt arbatą. Labai turtinga sudėtis, sudėtyje ir tulsi, ir kitą, o skonis ir kvapas labai malonūs, primena prisirpusį citrusinį vaisių. Viena iš pigiausių ir populiariausių ten, ir bent man, su prekėmis, kurias dėliojau, viena iš nedaugelio NE shipping saver arbatų, visai nedidinusi siuntimo kainos. Ji liko nulinė - 0,00.

puikiai prisimenu, nei ginko bilobos nereikia, kaip gyrei pou'd arco arbatą, ir visom mokytojom dovanojai, kurios irgi gyrė, nors ji yra šlykštoka šiaip gėrimui biggrin.gif
Atsakyti
Man akims labai padėjo https://www.iherb.co...60-Softgels/153. Prie kompiuterio tenka dirbti daug. Ir akys jau sunkiai matydavo vakare. Buvau gėrusi liuteiną. Bet jis padėjo tik kol gėriau ir dar kokią savaitę. O paskui vėl akys labai pavargdavo. O CarotenAll baigiau jau prieš tris savaites. Ir kol kas akys nepavargsta, neašaroja ir nedirgina jų. Gal bent pusmetį bus gerai.
Nemažai papildė SHIPPING SAVER asortimentą. Ir šiaip daug naujų prekių tame sąraše.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 08, 18:06)
Aš tai muilą perku rankom plauti, bet jei tu kitkam tai tau geriau žinot kaip jis veikia ax.gif
Papildyta:

puikiai prisimenu, nei ginko bilobos nereikia, kaip gyrei pou'd arco arbatą, ir visom mokytojom dovanojai, kurios irgi gyrė, nors ji yra šlykštoka šiaip gėrimui  biggrin.gif

Matau pasiilgai manęs. Tik kada ta pilnatis baigsis. Dar tik priešpilnis. O tu gal aplankyk savo tą gerą daktarę, kur apie probiotikus išmano, kol nevėlu, bo galo čia nesimato biggrin.gif Kažin, kokia jos kompetencija dėl raminamųjų? Aš tau pasiūlyčiau ką nors iš iherb, tik paklausk, nesigėdyk.
Dėl arbatos, ji nėra šlykšti. Ji labai skani - su cinamonu ir prieskoniais. Ir duoda malonią savijautą sergant. Va šita. http://www.iherb.com...7-oz-48-g/39947
Be galo gera, galima antrą kartą pusei puodelio plikyti. Pirksiu dar ax.gif Lazinuos iš bet ko, kad tu jos net neragavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 balandžio 2017 - 18:00
Nesu tikra, už kiek eurų galima siųstis į Lietuvą, bet jei telpa į ribą, siūlau pabandyti šį SUKI cukrinį šveitiklį. Jam dabar gera nuolaida, o siuntimas nemokamas. Galima naudoti kasdien veidui prausti arba kelis kartus į savaitę kaip veido šveitiklį. Nedirgina jautrios odos, švelniai šalina nešvarumus ir atnaujina veido ląsteles. Netinkamas makiažui valyti. Turiu, naudoju, labai patenkinta juo.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 08, 18:46)
Matau pasiilgai manęs. Tik kada ta pilnatis baigsis. Dar tik priešpilnis. O tu gal aplankyk savo tą gerą daktarę, kur apie probiotikus išmano, kol nevėlu, bo galo čia nesimato biggrin.gif Kažin, kokia jos kompetencija dėl raminamųjų? Aš tau pasiūlyčiau ką nors iš iherb, tik paklausk, nesigėdyk.
Dėl arbatos, ji nėra šlykšti. Ji labai skani - su cinamonu ir prieskoniais. Ir duoda malonią savijautą sergant. Va šita. http://www.iherb.com...7-oz-48-g/39947
Be galo gera, galima antrą kartą pusei puodelio plikyti. Pirksiu dar ax.gif Lazinuos iš bet ko, kad tu jos net neragavai.

o si pau-d-arco arbata cia tas pats kaip lapacia? tokios ilgos kaip drozles? kazkada kavinej gerdavau, ji visikai be kofeino, gal maisau kazka ax.gif
Atsakyti
merginos, ar dar yra laukianciu vasario men siuntinuku?
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 04 08, 20:11)
o si pau-d-arco arbata cia tas pats kaip lapacia? tokios ilgos kaip drozles? kazkada kavinej gerdavau, ji visikai be kofeino, gal maisau kazka  ax.gif

Nebandžiau lapacia. Pau D Arco yra be kofeino, su priedais nėra bjauraus skonio. Bet be priedų ir nebandžiau. Ši su imbieru, kardamonu, cinamonu. Skonis kaip kalėdinės arbatos, su vos kvapiojo pipiriuko prieskoniu. Man patiko, neseniai baigiau. Dar noriu išbandyti ir kitų. Pau D Arco tradiciškai naudojamas prieš ligas, slogas. Tad tinka susirgus. Paskaitykite atsiliepimus ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 08 balandžio 2017 - 19:41