Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 04 07, 08:47)
Požiūrio reikalas kas geriau. Ar geriau kentėti įvairius simptomus, nuo kurių ir padėtų laiku tos visos žolytės, ar geriau įsisirgti ir po to ryti cheminius vaistus, operuotis.
Juk profilaktikai (pvz. kad žiemą nesirgtų ar nuo streso) niekas neima saujomis, saujomis ima tik tada, kai jau yra tam tikrų ligų požymiai.
Dėl vaikų, tai gal ne viską pasipasakoja, juk neprivalo, gal yra kažkokių daugiau problemų, tai ir gydo.

Bet kalba prasidėjo nuo to, kad gydytojai, ir net ne vienas pataria kitaip. Kiekviena žolė gali ne tik padėti, bet ir pakenkti. Ko reikia vienam organizmui , ne visada tiks kitam. Aš dėl papildų vartojimo visad konsultuojuos su gydytoja. O jei gydytoja patvirtina, kad probiotikus vaikui , kai nėra kažkokių virškinimo problemų, girdyti ištisai yra gerai, tai matyt matydama kad mamašą vis vien beviltiška perkalbėt.
Arba narė rožė čia meluoja apie savo konsultacijas su gydytoja bile tik kitiems įsiūlyt., svetimus vaikus bandomaisiais triušiais paverst.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 07, 11:06)
Gaila naujokiu, nes yra cia patarimu ''is akies''. Tikiuosi visos tikrina informacija ir nieks nenukentes.

Būtent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 07 balandžio 2017 - 10:48
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 07, 11:37)
Bet kalba prasidėjo nuo to, kad gydytojai, ir net ne vienas pataria kitaip. Kiekviena žolė gali ne tik padėti, bet ir pakenkti. Ko reikia vienam organizmui , ne visada tiks kitam. Aš dėl papildų vartojimo visad konsultuojuos su gydytoja. O jei gydytoja patvirtina, kad probiotikus vaikui girdyti ištisai yra gerai, tai matyt matydama kad mamašą vis vien beviltiška perkalbėt.
Arba narė rožė čia meluoja apie savo konsultacijas su gydytoja bile tik kitiems įsiūlyt., svetimus vaikus bandomaisiais triušiais paverst.

Bet Lietuva yra tik labai mažytis taškelis žemėje. Pasaulyje labai daug gydytojų ir jų nuomonės visada išsiskirs. Net dėl tokio dalyko kaip vėžio gydymas.
Aš nesuprantu tik vieno, jei kažkas pasitiki vien tik savo Lietuvos gydytojų nuomone, tai ką veikia šioje temoje? Juk pas gydytojus yra ir lankstinukų, jie tikrai patars kokį papildą gerti ar iš karto lieps operuotis, o nieko negerti ir t.t. Kam tada ateiti į šią temą ir reikšti nepasitenkinimą? Kiekvienas žmogus yra atsakingas už save. Jei kausia, kas nors jam atsako, bet galutinį sprendimą priima klausiantysis ir atsakingas už jį.
Aš nuo savęs galiu tik nuraminti tuo, kad mano giminėje yra žmonių su ganėtinai sunkiomis diagnozėmis, gavusių invalidumus, reguliariai gulėjusių ligoninėse ir t.t. Tie žmonės vartoja papildus jau kažkur virš 15 metų. Vartoja įvairius, po nemažai. Tai gal jau galiu kažkokias išvadas tada teigti? Man regis laikas jau netrumpas. Tie žmonės pergyveno ne vieną savo bendraamžį, padoriai jaučiasi, kai kurie net vis dar dirba po kažkiek, būdami brandaus amžiaus. Medikai nesupranta kaip jie dar ne po žeme biggrin.gif Išpūstomis akimis žiūri į rezultatus, nesupranta kaip sugeba "nulipti nuo vaistų", kokiu būdu susitraukia auglys arba praeina skydliaukės uždegimas bigsmile.gif Medikams ataskaitų ką vartoja neduoda, nes beviltiška net diskutuoti apie tai su jais.
Atsakyti
Tiesa, dar vienas įdomus ir vertas paminėjimo atvejis, kad daugelis skeptikų galėtų pasidaryti tam tikras išvadas. Yra vienas garbaus amžiaus vyras, kuris agresiją rodo tik savo šeimoje, o prie svetimų gerutis, švelnutis, nu tiesiog šilkinukas ax.gif Iš pat pradžių žmona nieko nesuprato apie jo simptomus, būklę, manė, kad gal subjaurėjo šiaip, per gyvenimą, "įsiėdė" abu. Todėl ji aišku nuo jo nutolo, ėmė nebemylėti kaip jaunystėje, nusivylė juos, kad jis toks negeras ir t.t. Vaikai jau gyveno atskirai, tai irgi nevedžiojo tėvo už rankytės, o ir irgi nesuprato kas jam darosi. Jis pats vienas nueidavo pas medikus vaistų, gydymo. Na ir jis tikriausiai neišsipasakodavo apie savo agresijos priepuolius, naktines klejones per miegus "su velniais" ir t.t. Jis tik pasakydavo kaip galima įtarti, kad jam, "nervai, blogai miegu, bijau, kad kas užpuls gatvėje". Na ir psichiatras nuolat rašydavo psichotropinius, tipo apraminimui ir miegui. O šalutiniai tų psihotropikų požymiai ir yra agresija, manija, galima savižudybė ar pan. rolleyes.gif
Miegas negerėjo, o agresyvios būklės, kitos ligos tik gilėjo. Jis nueidavo pasakyti, kad jam netinka tie vaistai, vistiek nemiega, alergijos ėmė pulti ir t.t. (ir aišku tikriausiai nepasakydavo, kad pats iš savęs labai agresyvus, puldinėja, nes gėdydavosi tikriausiai), na ir psichiatras vėl rašydavo praktiškai tuos pačius vaistus, tik kitu pavadinimu, kito gamintojo. Davarė žmogų visiškai.
Dabar tik su papildais po truputį atsigauna, bet dar būklė toli gražu ne gera.

Tai kaip jums atrodo toks psichiatro vaistų rašymas? Visiškai pagrįstas? Kokią atsakomybę jis neša? Jis nė neperpranta to ligonio, nemato jo visos būklės ir kas darosi su juo namuose. Kai šis įvykis buvo papasakotas vaistininkei, įskaitant ir tai, koks žmogus namuose, ji nesuprato kaip tas žmogus dar ne durnyne arba ko nors neužmušė unsure.gif nes pažiūrėjo į vaistų knygelę kiek laiko buvo skirti tokio tipo vaistai. Jos nuomone, prie tokios būklės reiktų visai kitokių. Bet visa esmė ta, kad ta būklę dar reikia tiksliai atskleisti, kas nebūtinai pavyksta medikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 balandžio 2017 - 11:13
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 07, 12:11)

Tai kaip jums atrodo toks psichiatro vaistų rašymas? Visiškai pagrįstas?

Dar prieš daug metų A. Čekuolis pasakė, kad kuriant naujus vaistus ir juos išbandant galimos dvi didelės nesėkmės: pirma- jei pacientas numiršta, o antra dar didesnė, - jei jis visiškai pasveiksta. Vaistai kuriami tam, kad ant jų sėdėtum visą gyvenimą ir neštum pelną farmacijos pramonei. Pasakykit, kokią ligą vaistais išgydo 100 proc.? Apart mirtinai užkrečiamų (bijo gal patys užsikrėsti, tai sukūrė normalis vaistus biggrin.gif ). Pakilo kraujospūdis, susirgai cukriniu diabetu ir t.t. - tau daktarai rašys receptus visą gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 07, 12:11)
Tiesa, dar vienas įdomus ir vertas paminėjimo atvejis, kad daugelis skeptikų galėtų pasidaryti tam tikras išvadas.

Turiu analogišką patirtį su xanax ir neurologe. Turiu tų vaistų, kai pirkau, man vaistininkas aiškiai pasakė "jūs priprasite", kas jums taip išrašė? Ir esmė tame, kad geriant ir geriant juos, jų reikia vis daugiau. Ji man išrašė pradžioje mėnesiui, šalutiniai, geriant ilgesnį laiką - baisūs. Tu gali įprasti, dar kas gali atsitikti - laikinas arba ilgalaikis atminties praradimas. Paskui mažint dozę. Ir visas gėrimo laikas trys mėnesiai. Mano mamai kita gydytoja juos rekomendavo šiukštu neilgiau kaip dvi savaites. Tad tie požiūriai ir toje pačioje šalyje išsiskiria. Turėjom seną gerą gydytoją neurologę. Jai gal virš 90 metų dabar. Tik neseniai baigė dirbti! Už tai ir ilgai gyvena. Kad žino kaip. Vietoj jos kita atėjo. Kur išrašė xanax biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 balandžio 2017 - 11:41
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 07, 11:16)
rolleyes.gif ne, tik nikus Laimiuks12, toffy1, ir ivetacom, ir tai mažiausiai. Du iš jų jau nebenaudojami, nuo tada kai buvo aptikti rolleyes.gif  ir visi jie buvo tavo. Man tikrai baisu, ką čia mato naujokai. Spinduliux, nepabėk. Nestabilių asmenų yra ne tik čia.

Haha, tikrai nežadu niekur bėgti ar kreipti dėmesį į kažkieno paranojas. Nes nuo to niekas nepasikeis. Jau keletą metų buvau pamiršus supermamą. Bet užėjau čia vėl prieš mėnesį. Ir džiaugiuosi aptikus šią temą. Ačiū merginoms, kurios netingi pasidalinti žiniomis ir man tikrai negaila, jei joms nubyra keli centai už tai. O dėl pasirinkimo, tai kiekvienas atsakingas už save. Jei net tau tik rekomendavo, bet tu pats nusprendei ir pasirinkai, tai čia jau tavo pasirinkimas ir atsakomybę neši pats.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 07, 11:51)
Bet Lietuva yra tik labai mažytis taškelis žemėje. Pasaulyje labai daug gydytojų ir jų nuomonės visada išsiskirs. Net dėl tokio dalyko kaip vėžio gydymas.
Aš nesuprantu tik vieno, jei kažkas pasitiki vien tik savo Lietuvos gydytojų nuomone, tai ką veikia šioje temoje? Juk pas gydytojus yra ir lankstinukų, jie tikrai patars kokį papildą gerti ar iš karto lieps operuotis, o nieko negerti ir t.t. Kam tada ateiti į šią temą ir reikšti nepasitenkinimą? Kiekvienas žmogus yra atsakingas už save. Jei kausia, kas nors jam atsako, bet galutinį sprendimą priima klausiantysis ir atsakingas už jį.

Tai niekas ir nesako, kad papildai yra blogis, bet dėl jų vartojimo reikia tartis us gydytoju, o ne su rožėm. Tavo ir ivetacom rekomendacijos visad vertos dėmrsio. Temoj atrandam kas parduodama parduotuvėj, bet ar konkretus papildas tinka prie žmogaus diagnozės geriausiai pasakys gydytojas, tam ir tyrimus darom. Paskutiniu metu papildai tapo lyg panacėja. Girdėjau gydytojos komentarą, kad ypač vaikams jie gali pakenkti. Tas pats , gal tik ne taip stipriai, jei gertume cheminius vaistus patys sau ligas nusistatydami. Aš labai sumažinau savo pirkimus, kai prekių, kurias vartojau siuntimas tapo brangus
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 07, 13:15)
Tai niekas ir nesako, kad papildai yra blogis, bet dėl jų vartojimo reikia tartis us gydytoju, o ne su rožėm. Tavo ir ivetacom rekomendacijos visad vertos dėmrsio.

Tarkis su fikusu jeigu rožės netinka.
Bet, sakau, gal muilo reikia?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 07, 13:19)
Tarkis su fikusu jeigu rožės netinka.
Bet, sakau, gal muilo reikia?

Kuris kažin čia geresnis iš iherb, su muilu geriau slys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 balandžio 2017 - 12:32
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 07, 13:30)
Kuris kažin čia geresnis iš iherb, su muilu geriau slys.

Na kad neužteršti visai temos ir būtų į iherb temą, tai manau kad KAŽKURIS IŠ ŠITŲ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 07 balandžio 2017 - 12:37
nu merginos, as kai nedidele sios temos senbuve, tai visai nieko nebesuprantu, ko klausyt , o ko ne. dabar abejones kyla del visko, nebezinai kuo tiket blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 07, 13:35)
Na kad neužteršti visai temos ir būtų į iherb temą, tai manau kad KAŽKURIS IŠ ŠITŲ

Ačiūkas, susidėjau krepšelį. Kažin kada tik atsiųs. Šis juodasis niekada nepaveda tais klausimais : juodasis
Atsakyti