Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Man irgi patinka ir komentarus, patirtis, nuomones paskaityt, ir krepšiukus apžiūrėti, vis atrandi ką nors sau naudingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 06, 18:12)
dauguma papildų - žoliniai, tas pats kas nuolat gerti stiprias arbatas gydymosi tikslais; tik tiek, kad dauguma žolių ne iš mūsų regiono, nes mūsų ir dirvožemiai prasti, net su seleno trūkumu ir Černobilis praėjęs... Amerikiečiai po šiai dienai prastai į mūsų regioną žiūri dėl to.
Mokslų šiais laikais yra, tik norėk mokytis. Tradicinius medikus moko visai kitu kampu, tai jie ir nepatarinėja papildų, nors dalis jų patys saujom ryja namuose po to bigsmile.gif

Netgi rodos pati nekalčiausia žolytė piktnaudžiaijant ir besaikiai vartojant gali pakenkti. O čia neįprastos mūsų organizmams žolės... ir dar tokiais kiekiais... ir vaikams šerti pvz probiotikus nesustojant, manyčiau ne tik pinigų išmetimas į balą , bet ir vaikų žalojimas. Ne mažesnis nei šeriant picom. Picos nors skanu biggrin.gif .

Atsakyti
Matyt probiotikų, nei žolinių papildų nuo šiol niekas nebepirks. Štai skirtų vaikams išpardavimas, už pusę kainos parduoda: https://www.iherb.co...codes=JRW-03014
Iherb direktorius paskaitė supermamą ir bijo nueiti į nuostolį, bankrutuoti. Nuo šiol jais niekas daugiau nesidomės. Panašu, kad išims papildus iš asortimento, paliks tik muilus ir šampūną, ir dar makiažo šepetėlius. Liūdesiukas. Lotuliukas. Šypsniukas. Reiks kraustytis į Vitacost. Liūdesiukas.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 06, 22:08)
Man irgi patinka ir komentarus, patirtis, nuomones paskaityt, ir krepšiukus apžiūrėti, vis atrandi ką nors sau naudingo  biggrin.gif

Tam ir yra sia tema, kad komentuoti ir dalintis, bet kalba eina apie sukciavimus. Priminsiu, ka buvo rasyta, kaip matome Rožės vardas dalyvauja diskusijoje. Jei pacitoti Spinduliux tos datos posta, matome ta pati koda, kaip ir Rožės vardas DWB851 , veliau jau padare nauja accounta ir pakeicia ji, bet dabar aktyviai kalbasi pati su savimi.

QUOTE(Monteverte @ 2017 03 08, 19:20)
Su mūsų švente visas 4u.gif

Šiaip man tokia mintis kilo dėl tų visų pykčių ir diskusijų ir visiems taipnorimų nuolaidėlių, paskatinimų, tai turiu pasiūlymą kaip tik Moterų dienos proga smile.gif Juk anksčiau kiekviena norinti narė, pateikdavo savo koduką ir be jokių problemų jis būdavo įrašomas į pradinį puslapį ir naujokės naudodavo, kurį norėdavo, jei norėdavo. Kadangi kodukai jau neaktualu, jų nepanaudosi, o ir gal kelios dešimtys narių jau palikę forumą, net nebendrauja, nesidalina patirtimi, tai kokia prasmė laikyti ir naudoti jų kodukus?
Tai ar ne geriau tikrai, draugiškai ir iš gerų paskatų patariant žmogui papildų, kosmetikos pirkime, ką pats, šeima yra išbandę, įdėti tą SHARE nuorodą su savo koduku. Juk kiekviena apie visokias prekes vistiek turi nuomonę ir tikrai nebus nuskriausta, kad negali savo nuorodos pakišti.
Būtina sąlyga būtų tik nesukčiauti, reikėtų pirmame puslapyje įrašyti informaciją, kad naujokės ar kitos narės paviešintų tas, kurios bando "persitempti" kitų nuorodas sau, pakeisti kodukus ar pan.
Ką manote? smile.gif  ax.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 09, 08:28)
Jau 100-ą kartų įsitikinau, kad pirmos žinutės niekas neskaito, o be to jos dabar keisti negaliu, galima būdavo keisti, kai naują temą kurdavau, o dabar temose tikriausia neribojamas puslapių skaičius.

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 09, 08:45)
Aš visom keturiom už. Tik kažin, o jungtis kitais nikais galima bus? Nes kai 1 asmuo turi tris ir rašo čia su visais, tai irgi kurioziška... Aš tik tylėjau, nieko nesakiau. Buvo ir sutvarkyta tyliai. Pirmoje žinutėje kodų jau seniai nėra.

QUOTE(Monteverte @ 2017 03 09, 08:53)
Bet jei tie kodai tam žmogui priklauo, tai neuždrausi gi juk. Jei žmogus daugiau nieko gyvenime nedirba, gal tie rewardsai jam labai svarbūs? Nu tegu deda tas nuorodas, nebūtinai gi visiems jų prireiks. Man pvz. galima dėti kiek nori nuorodų su parabenine ar kitokia kenksmingesne kosmetika, vistiek nepirksiu smile.gif Man puikiai prancūzų natūrali pasiteisina ir kaip įdomu pačiai miksuoti, gali kiek nori to hialurono ar elastino piltis bigsmile.gif

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 09, 09:07)
Puikus humanistinis požiūris smile.gif tik manau, taisyklės turi būti vienodos visiems. Forumo taisyklės draudžia tai. Man nebemalonu kurį laiką jau čia lankytis.

QUOTE(Spinduliux @ 2017 03 14, 23:16)
Matau, kad mano dvi siuntos atvykę į Vilnių tuo pačiu metu. Ar gali jas supliusuoti ir uždėti mokesčius? Pirmą kartą užsakinėjau, tai gal paskubėjau su antru krepšeliu (sekančią dieną užsakiau). Jei atsitiktų taip, kad reiktų sumokėti mokesčius, ar galiu nepriimti siuntos? Ar bus grąžinti sumokėti pinigai? Ačiū už pagalbą!
Papildyta:
Dėl cinko, aš pirkau cinką šios, picolinate formos: https://www.iherb.co...e-Capsules/878?
Taip pat dar turiu Opti zinc (Monomethionine): https://www.iherb.co...Veggie-Caps/738
Dėl cinko, reiktų atkreipti dėmesį, kad cinko perteklius papilduose išstumia iš organizmo varį, tad jei baiminatės, geriau, kad cinko papildas būtų su variu. Tai dėl šito dalyko reiktų atkreipti dėmesį. Dėl kalio - visos jo formos (chloride, citrate ir pan..)papildytų organizmo atsargas. Negėriau dar kalio, skaičiau, kad kalio trūkumas būna retesniu atveju, vemiant, badaujant. Bet aš asmeniškai, rašau apie save, dar kalio nesu papildomai gėrusi. Geriau aišku pasidaryti tyrimą. Magnį tik dažniau geriu, nes apie jo trūkumą man praneša mėšlungis.
Kas dėl kalcio - gana slidus reikalas. Mat rašoma, kad kalcio perteklius gali nusėsti ant kraujagyslių sienelių, ir jeigu bus magnio trūkumas ir vitamino D (iš saulės), kalcio neįsisavins taip, kaip reikia, jis tiesiog kaupsis kažkur kitur, ant kraujagyslių sienelių, ir tiek. Tad kalcio papildus, ko gero, reikėtų gerti su magniu. Kalcis geresnis yra citrate formos. Pati geriu tik magnį ir vitaminą D. Nes vitaminas D palaiko kalcio koncentraciją. Dar esu nužiūrėjusi 1 kalcio, ale natūralų papildą iherbe, bet jis nelabai ekonomiškai išeina pagal kainą: https://www.iherb.co...ggie-Caps/18254

Ačiū dar kartelį labai!!!!!!
P.S.  nemoku cituoti 🙃

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 15, 14:03)
Nėra už ką.  4u.gif Svarbu į sveikatą. Dėl siuntinių - reiktų neužsakyti daugiau negu 3 siuntų per mėnesį. Gali prisikabinti, jeigu jie visi ateis vienu metu. Bet aš užsakiau šį mėnesį daugiau. Irgi neramu.

Aš vakar užsakiau sesei pabandyti iherbe išgirtą produktą moterims. Žuvų taukus su nakvišų bei linų sėklų aliejumi. Su nuolaida. Dar vitamino D pridėjau. Ir viskas su nemokamu, 00,00 siuntimu. Bandau kol galima taip.: https://www.iherb.co...7539_NFS-04913
Sesuo truputį turi problemų su ciklo reguliarumu. Ši problema, mačiau, aptarta atsiliepimuose po šiuo produktu.
Atsakyti
blink.gif tai jau ir Spinduliux užkliuvo blink.gif
Tas ilgas postas buvo mano, bet Spinduliux nemokėjo jo pacituoti. Gi paskaityk, ką rašo gale pačiam "ačiū, nemoku cituoti" biggrin.gif O klausimas apie antrą niką, buvo sarkazmas. Kurio aišku, silpnapročiai nesupranta. Atsakas į tave, nes tu pati jungeisi trimis nikais. Buvai ir Laimiuks12, ir ivetacom, ir į dar kažkas, išvis tris nikus turėjai, tik moderatorė, kai praneša, tave pratrina. Ištrina fake accountus. Aš turiu, ir turėjau, tik 1 niką ax.gif čia. Ir vieną accountą iherbe. Kam man antras?

O gal manai, kad aš esu ir Monteverde, kad viską sucitavai? Ieskok daktaro. :blink.gif Tai jau paranojinės nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 balandžio 2017 - 07:59
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 07, 00:11)
Netgi rodos pati nekalčiausia žolytė piktnaudžiaijant ir besaikiai vartojant gali pakenkti. O čia neįprastos mūsų organizmams žolės... ir dar tokiais kiekiais... ir vaikams šerti pvz probiotikus nesustojant, manyčiau ne tik pinigų išmetimas į balą , bet ir vaikų žalojimas. Ne mažesnis nei šeriant picom. Picos nors skanu biggrin.gif .

Požiūrio reikalas kas geriau. Ar geriau kentėti įvairius simptomus, nuo kurių ir padėtų laiku tos visos žolytės, ar geriau įsisirgti ir po to ryti cheminius vaistus, operuotis.
Juk profilaktikai (pvz. kad žiemą nesirgtų ar nuo streso) niekas neima saujomis, saujomis ima tik tada, kai jau yra tam tikrų ligų požymiai.
Dėl vaikų, tai gal ne viską pasipasakoja, juk neprivalo, gal yra kažkokių daugiau problemų, tai ir gydo.
Atsakyti
Kaip matau kai kas tikrai neturi ką veikti. Tik SM dirbti Šerloku Holms. Pririnkti tiek svetimų žinučių viename poste. unsure.gif
Tema yra apie iherb pirkinius.
Užteks visoms tos temos. Jau net temos nebeuždaromos. O kam neužtenka juk svajojo atsidaryti savo uždarą ir užrakinamą temą. SM tą leido. Bet pasakė kad ir bendra - vieša liks. Tai tikriausiai neįdomu. Kiek tarpusavyje 4-6 narės galėsite dalintis nuorodomis kai tos pačios narės turi po 2 account iherb. Suprato, kad naudos neturės kokios tikėjosi. Nes naujos narės jungsis tik viešoje temoje.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 04 07, 08:47)
Požiūrio reikalas kas geriau. Ar geriau kentėti įvairius simptomus, nuo kurių ir padėtų laiku tos visos žolytės, ar geriau įsisirgti ir po to ryti cheminius vaistus, operuotis.
Juk profilaktikai (pvz. kad žiemą nesirgtų ar nuo streso) niekas neima saujomis, saujomis ima tik tada, kai jau yra tam tikrų ligų požymiai.
Dėl vaikų, tai gal ne viską pasipasakoja, juk neprivalo, gal yra kažkokių daugiau problemų, tai ir gydo.

Su visu šituo drinks_cheers.gif
Taip. Mes ir kalbam dažniausiai apie profilaktiką. Nes papildais galima ,,patvarkyti'' nedidelį organizmo sutrikimą ar naudoti profilaktiškai.
Ir dėl vaikų, tai labai teisingai parašėte. Gali vaikai vienokių ar kitokių problemų turėti. Bet tai viešinti čia, kai paskui ,,išlįs'' kokia, neturinti ką veikti, ir surinks ,,paklodes'' kokių 5 metų žinutes blink.gif .
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 07, 08:20)
O gal manai, kad aš esu ir Monteverde, kad viską sucitavai? Ieskok daktaro. :blink.gif Tai jau paranojinės nuotaikos.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 06, 23:11)

Nežinau kaip vaikam dėl probiotikų, bet aš pasiskundžiau savo gydytojai dėl silpno imuniteto, nes sirgau visą sausį ir po to kovą, ji sakė kad imunitetui stiprinti gerai yra probiotikai, bet reikia pagerti kokius metus be pertraukos. Tai gal nėra vien bobučių plepalai su tais probiotikais smile.gif
Negeriu aklai bele ko, dažnai klausiu gydytojų, kuo galėčiau pakeisti tokius brangius Lietuvoje papildus. Pvz. mano dukrytei neurologė išrašė pagerti triptan forte po vieną vakarais, nes turi migreną kaip ir aš, mėnesiui kainuoja apie 14 eur vaistinėj jei nėra nuolaidos. Pasakiau apie triptano papildus iherbe, sakė drąsiai galiu keisti į 5-HTP, tik sutarėm dėl dozavimo, nes mg kiekiai skiriasi. Tai sumokėjau 19,33 eur ir turiu dozę šešiems mėnesiams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 07 balandžio 2017 - 08:49
Kaip ir kiekviena karta ta pati per ta pati. Bjauru...
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 07, 08:11)
Tam ir yra sia tema, kad komentuoti ir dalintis, bet kalba eina apie sukciavimus. Priminsiu, ka buvo rasyta, kaip matome Rožės vardas dalyvauja diskusijoje. Jei pacitoti  Spinduliux tos datos posta, matome ta pati koda, kaip ir Rožės vardas DWB851 , veliau jau padare nauja accounta ir pakeicia ji, bet dabar aktyviai kalbasi pati su savimi.

Oho, kaip aktyviai kalbuosi su savimi. Deja, mano rašytas yra pirmas ir paskutinis sakinys tame poste. Nes neišėjo pacituoti Rožės. Ir kokios čia problemos. Tegu kelia kas ką nori, svarbu, kad nebūtų įžeidinėjimų. Jūsų krepšelius, taip pat, kaip ir kitų, peržiūrime. Kad ir skirtingais vardais, man neturi reikšmės. Tas rewardsinis euras tikrai nepakeis nieko. Yra specialios uždarbio temos, ten tikrai yra naudingos info.
Atsakyti
Nika spinduliukx jau anksciau man rozes vardas pripaisydavo, kol jis dar nesirode temoje.
Bjauru ir slikstu, pabodo.

Gaila naujokiu, nes yra cia patarimu ''is akies''. Tikiuosi visos tikrina informacija ir nieks nenukentes.
Atsakyti
rolleyes.gif ne, tik nikus Laimiuks12, toffy1, ir ivetacom, ir tai mažiausiai. Du iš jų jau nebenaudojami, nuo tada kai buvo aptikti rolleyes.gif ir visi jie buvo tavo. Man tikrai baisu, ką čia mato naujokai. Spinduliux, nepabėk. Nestabilių asmenų yra ne tik čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 balandžio 2017 - 10:31