QUOTE(Maja Di @ 2017 01 11, 13:51)
Tai kad panaudojus loyalty credit ir šie telpa laisvai. Bet aš nemėgstu miltukais, man kapsulėm geriau
Užpildžiau prie orderio formą, kad gavau ne tas prekes kur užsakiau, bet ten niekur nuotraukų negalima prisegt. Pamenu kažkada kai ne tą papildą buvo įdėję, kažkur nuotraukas kabinau
Užpildžiau prie orderio formą, kad gavau ne tas prekes kur užsakiau, bet ten niekur nuotraukų negalima prisegt. Pamenu kažkada kai ne tą papildą buvo įdėję, kažkur nuotraukas kabinau
Vat visa beda, susikroviaukrepsi vakar, paspaudziau pirkt, o bac man zinute, kad negali nuskaityt pinigu. Siandien as pasiskambinau i banka, kad nuimtu tuos ribojimus, nueme, ale kai is naujo bandau sumoketi, jie man neberodo loyalty creditu ir tokio produkto kaina pasidaro per didele
O kada anuliuoja neapmoketa krepseli? Ar tada loyalti creditus grazina, jei ju neisnaudojai, nes krepselio neapmokejai
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 11, 16:47)
O kada anuliuoja neapmoketa krepseli? Ar tada loyalti creditus grazina, jei ju neisnaudojai, nes krepselio neapmokejai
Man taip buvo sausio 3 d. ir čia rašiau.
Automatiškai negrąžino. Atšaukiau užsakymą. Bandykite atsijungti/vėl prisijungti, jei nebus atsiradę loyalti creditų, tai rašykite jiems į online pagalbą, išdėstykite problemą. Man jie tokiu būdu ir grąžino.
QUOTE(Nika77 @ 2017 01 11, 18:35)
Man taip buvo praėjusią savaitę ir čia rašiau.
Automatiškai negrąžino. Atšaukiau užsakymą. Bandykite atsijungti/vėl prisijungti, jei nebus atsiradę loyalti creditų, tai rašykite jiems į online pagalbą, išdėstykite problemą. Man jie tokiu būdu ir grąžino.
Man automatiškai po kelių minučių viską grąžino (kažkur prieš savaitę canselinau)
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 11, 15:33)
Mano mažiukas labai skaniai geria rytais atsikėlęs prieš pusryčius linų sėmenų kisieliuką. Užpilu 1valg sauksta linu semenu verdanciu vandeniu, palaikau kol atvesta ir tada duodu gerti. Jis labai pamėgo, vadina - riesutuku kisieliumi. Jei esame namuose, tada po kokios valandos/pusvalandzio pusryciai, jei eina i darzeli, tada tikk tai ir isgeria namuose, o pusryciai darzelyje buna. Tikrai esu pastebejusi poveiki.
Mano maziui refliuksas prasideda kartu su kosuliu. Kazkaip ten issitampo tas stemples raumenukas nuo kosulio. Kai praeina kosulys, tada palengva praeina ir refliuksas.
O jei istisai kankina, o dar ir opos, tai reiktu jums susirupinti seimos mityba
Ilga laika gerem pau darca, bet pastebejau kad jis stiprina refliuksa. Kates nagas man labiau patiko, o ir poveikis atrodo stipresnis kates nago.
Mano maziui refliuksas prasideda kartu su kosuliu. Kazkaip ten issitampo tas stemples raumenukas nuo kosulio. Kai praeina kosulys, tada palengva praeina ir refliuksas.
O jei istisai kankina, o dar ir opos, tai reiktu jums susirupinti seimos mityba
Ilga laika gerem pau darca, bet pastebejau kad jis stiprina refliuksa. Kates nagas man labiau patiko, o ir poveikis atrodo stipresnis kates nago.
O kiek vandens pilti ant šaukšto sėmenų? Kol kas prieš valgį geriam vaitus, bet po to jau bus labai aktualu.
Dėl šeimos mitybos, tai kas keisčiausia, būtent mano opininkas valgydavo mano daržovienes, kiti vaikai labai jau sunkiai. Žodžiu, jei būtų kas nors paklausęs kuris vaikas turi tikimybę gauti opą, tikrai nebūčiau pagalvojus apie šį. Bet jam ir h pylori bakteriją rado, galbūt ji kalta dėl ligos.
vargsiukas...siaip opa yra nervu liga gal jautrus ir streso buvo?
Turbūt nelabai kažką gali vartoti nervukams sutvarkyti, kol žindai vaiką? Kartais tokie pykčio priepuoliai užeina, paskui ašaros ir t.t.
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 11, 19:25)
vargsiukas...siaip opa yra nervu liga gal jautrus ir streso buvo?
Na jis jautrokas, iš bernų ramiausias, švelniausias, bet kažkokio tokio streso nebuvo, niekas namie nepasikeitė, į darželį dar nespėjau išleisti, turėjom lapkritį pradėti lankyti, bet kaip tik ir susirgom Tai net ir nežinau kuo tai paaiškinti
QUOTE(Kaira @ 2017 01 11, 20:40)
Na jis jautrokas, iš bernų ramiausias, švelniausias, bet kažkokio tokio streso nebuvo, niekas namie nepasikeitė, į darželį dar nespėjau išleisti, turėjom lapkritį pradėti lankyti, bet kaip tik ir susirgom Tai net ir nežinau kuo tai paaiškinti
O tai pats jaunėlis jūsų ar tas iš 2012 gimimo? Klausiu dėl tam tikros teorijos, tendencijos.
koks amzius kai susirgo? Gali but tiesiog vaiko pasaulio suvokimas, virsmai viduje sukelia dideles emocines audras, net nebutinai jos islenda isterika ar asarom, gali pvz. naktimis griezti dantim, audringai sapnuot. As kai matau is savo mokinuku, kad va atejo laikas ir staiga vidine branda ateina vaikui, vidujei keiciasi, atsiriboja, masto, bando pats save suprasti (cia kokie 4-5 metai buna luziai tokie), kai atsiranda kalba ir jos israiska apie 2,5-3 metus irgi emociju kalnai ir upes.
as anuliavau uzsakyma ir grazino man kreditus, valio, jau uzsisakiau nauja krepsiuka
as anuliavau uzsakyma ir grazino man kreditus, valio, jau uzsisakiau nauja krepsiuka