Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Jolancike @ 2017 04 05, 10:02)
Aš pirkau tris kartus su tais pačiais rewardsais ir ne tą pačią dieną. Visus siuntinukus jau išsiuntė. Galvojau man vienai čia taip, naudojau rewards pirmą kartą, maniau klaida kokia. Bet mes juk nekalti jei jų sistema sutrikus, namanau kad gali dėl to uždaryti sąskaitą, juk juos nuskaito nepriklausomai nuo mūsų veiksmų.

Gal kokią akciją paskelbė rolleyes.gif bet tikriausiai klaida, noriu pirkti, bet paskui apsigraibę kas įvyko gali nuo kreditinės nusisikaičiuoti kiek per daug panaudojom...
Atsakyti
Iherbe, pastebėjau, yra nemažas pasirinkimas koralinio kalcio kažin, ar yra išbandžiusiųjų, būtent iš iherb. Mano teta kažkada pirkdavo iš platintojų Lietuvoje. Čia jis būdavo brangus. (Iherbe pigiausias nė 5 Eur nekainuoja). Tai labai gyrė, kad jai ir kojų spazmus ir tinimą neva pamažindavo. Galvoju, gal vistik verta pabandyti, net nežinau.
Atsakyti
Gal kuri turite patirties, per kiek laiko grążina cancelinto užsakymo pinigus? Cancelinta buvo kovo 19d. Mokėta per PayPal. Ačiū
Atsakyti
Tikrai pasidariau KREPŠELĮ. Ir nenurašė rewards. Siuntimas tik 1,39. Ir dar du susidėjau. Tikiuosi vėliau nenurašys. blink.gif ir minusas nebus sąskaitoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 05 balandžio 2017 - 10:17
QUOTE(AuroraBO @ 2017 04 05, 09:07)
Gal kokią akciją paskelbė  rolleyes.gif bet tikriausiai klaida, noriu pirkti, bet paskui apsigraibę kas įvyko gali nuo kreditinės nusisikaičiuoti kiek per daug panaudojom...

Jei apsigraibys, valio, lai nuskaito, bet aš nesijaučiu kalta dėl jų sistemos klaidų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 04 05, 11:15)
Tikiuosi  vėliau nenurašys.  blink.gif  ir minusas nebus sąskaitoje.

Tai ir aš šito bijau, galvodama, kad su gera nuolaida perku, prisipirksiu bile kiek ax.gif o jie priėjimą prie mano kreditinės sąskaitos tai turi, gali nusirašyti paskui pinigus..
Atsakyti
Ta proga susidėjau dar krepšelį su populiariaisiais prieskoniais, kuriems dabar nuolaida. Siuntimo labiau nepavyko sumažinti, gavosi 3,95 eur.
Ecotools kempinėlės veidui nebandžiau dar, bet šitaip perkama, tai bandysiu. Seleną pasiėmiau dėl skydliaukės, rekomendavo endokrinologė.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 04 05, 11:24)
Jei apsigraibys, valio, lai nuskaito, bet aš nesijaučiu kalta dėl jų sistemos klaidų  biggrin.gif

Matai, kai gauni gerą nuolaidą kartais neapgalvotai prisiperki, ko galbūt ir nereikia, tai norėčiau iš anksto žinoti kiek man teks už tai mokėti, o ne po laiko.
Atsakyti
Kabinasi virusas, atėjo Pau D'arc kaip tik, bus proga išbandyt, tik nežinau kiek imt...Patarkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 04 05, 11:29)
Kabinasi virusas, atėjo Pau D'arc kaip tik, bus proga išbandyt, tik nežinau kiek imt...Patarkit. 4u.gif

Pirmos 2-3 dienos 3-4 kart dienoje po 2 kapsules, arba dar geria po 1 kapsule kas dvi valandas, maksimalus kiekis per diena 10 vienetu. Veliau du kart po 2 kapsules.

Uzsakiau nauja krepseli https://www.iherb.co...S-04516_NBC-010, tikrai rewardsu nenuime, tikriausiai veliau tai padarys.
Atsakyti
Dar vieną akciją paleido 4u.gif
Madre Labs, Serumdipity Serumdipity Special - 10% Off (Select Brands)
Atsakyti
QUOTE(415 @ 2017 04 04, 18:09)
Pagaliau Iherbe galima nusipirkt šito serumo hialurono, labai patiko  wub.gif 
Hialuronas

ir šitas kremukas turėtų būti geras, dar ir siuntimas nemokamas  smile.gif 
kremas

O gal kas bandėte tą kremą? Ar tinka sausai odai arba galite parekomenduoti ką nors gero?
Atsakyti