Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2017 04 04, 15:29)
Priklauso nuo to, kuo jūs skundžiatės. Kokia diagnozė ar šiaip profilaktikai?

Diagnoze - RA
Ir vaistų poveiky buvo l.pablogeję kepenų fermentai
Todel dabar, naudodamasi proga, kad nuimti visi medikamentai, noriu pabandyti naturalesnį gydymą- o gal pades:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 04 balandžio 2017 - 17:40
QUOTE(norala @ 2017 04 04, 18:39)
Diagnoze - RA
Ir vaistų poveiky buvo l.pablogeję kepenų fermentai
Todel dabar, naudodamasi proga, kad nuimti visi medikamentai, noriu pabandyti naturalesnį gydymą- o gal pades:)

Jei dar norite valomojo poveikio, tai išties pagerkite NAC, gal geriau nemaišydama su kitais, bet po dvi į dieną. Nos, aišku, kurkumino pridėti irgi galite.
O vėliau jau grynai nuo artrito gerti galite, pvz. SAMe, Boswellia.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 04, 14:09)
Sakyčiau, tikrai galėjo viduriavimą iššaukti Katės nagas. Visi esame skirtingi ir gali būti individuali reakcija. Tai nemaistas tikrai, ir pilvuką galėjo laisvai suerzinti. Lyg neparašėte koks Jūsų vaiko amžius.

6 metai smile.gif as pasikonsultavau su musu daktare pries duodant, tai ji paminejo, kad su vaikais tyrimai nebuvo daryti, tai jei duoti, tai puse suaugusiuju dozes, tai daviau 1 kapsule, vakar suviduriavo, o siandien jau du kartus nuejo normaliai, matyt vis tik tikrai valo. O duoti nusprendziau, kad nesibaigiantys tonzilitai, slogos ir kosuliai, gal pagelbes, skaiciau ir cia apie teigiama patirti, ir iherbe, na ziuresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2017 04 04, 18:22)
6 metai smile.gif as pasikonsultavau su musu daktare pries duodant, tai ji paminejo, kad su vaikais tyrimai nebuvo daryti, tai jei duoti, tai puse suaugusiuju dozes, tai daviau 1 kapsule, vakar suviduriavo, o siandien jau du kartus nuejo normaliai, matyt vis tik tikrai valo. O duoti nusprendziau, kad nesibaigiantys tonzilitai, slogos ir kosuliai, gal pagelbes, skaiciau ir cia apie teigiama patirti, ir iherbe, na ziuresim smile.gif

Aš irgi duodu pusę suaugusiųjų dozės tokio amžiaus vaikui, kadangi jo svoris yra kaip pusės ar trečdalio suaugusiojo. Kur galima išimti miltukus iš kapsulės, su visai stengiuosi taip daryti. Jūsų atveju, tikrai manyčiau, kad viduriavimą galėjo Katės nagas sukelti. Nebūtinai jis sukels tokią reakciją kitam vaikui. Mūsų vaikams nieko nuo jo nėra. Šiaip jis mums pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 04 04, 19:45)
Aš irgi duodu pusę suaugusiųjų dozės tokio amžiaus vaikui, kadangi jo svoris yra kaip pusės ar trečdalio suaugusiojo. Kur galima išimti miltukus iš kapsulės, su visai stengiuosi taip daryti. Jūsų atveju, tikrai manyčiau, kad viduriavimą galėjo Katės nagas sukelti. Nebūtinai jis sukels tokią reakciją kitam vaikui. Mūsų vaikams nieko nuo jo nėra. Šiaip jis mums pasiteisina.

As irgi taip manau, kad sureagavo, dabar jau susitvarke. Ziuresiu kaip su tom ligom dabar bus ax.gif
Atsakyti
Ateinančios savaitės nuolados 4u.gif
Epic Dental -10 %
Orgain -15 %
Rise Bar -10%
Scivation -10%
Emtage Beauty -15%
Johnson & Johnson Special -10%
Frontier Natural Products, Non-Bulk -10 %
Kategorija
Oral Care Special - 10% off (Select Brands)

Atsakyti
Dar vienas naujas savaitės brendas : Ecco-bella kosmetikai 10% nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Dar Neutrogena taiko 10 proc. Pas mane nuo vakar krepšyje šitas prausiklis , žiūriu, kad nuolaida šiandien atsirado smile.gif Gal kas bandė, ar padeda nuo spuogų?
Atsakyti
Dar 10 proc. nuolaidos:
Clean-and-Clear
RoC
Losjonai Lubriderm
Aveeno
Vaiku odai Desitin
Neosporin
Nuo skausmo Bengay
Pleistrai Band-Aid
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 05 balandžio 2017 - 08:36
QUOTE(nieko_sau @ 2017 04 05, 06:50)
Ateinančios savaitės nuolados  4u.gif

Bet tai nieko gero, vis laukio derma e produkcijai nuolaidų arba visom grožio prekėm ax.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2017 04 05, 08:58)
Dar Neutrogena taiko 10 proc.

Čia radau tėtukui tėvo dienos proga dovanų ir sau patikusį lupdažį pakartosiu, krepšelis, kas nepirkot tušinukas iš trialų už 9 ct sumažino siuntimą iki nulio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 05, 09:34)
kas nepirkot tušinukas iš trialų už 9 ct sumažino siuntimą iki nulio biggrin.gif .

Man tai nemažina visai unsure.gif
Niekas nepirkot dabar su rewardsais? Ar išminusuoja jums panaudotus iš bendros sumos? Bijau pirkti, kad sąskaitos neuždarytų, nes vis tuos pačius išminusuoja iš krepšelio blink.gif
Atsakyti
Aš pirkau tris kartus su tais pačiais rewardsais ir ne tą pačią dieną. Visus siuntinukus jau išsiuntė. Galvojau man vienai čia taip, naudojau rewards pirmą kartą, maniau klaida kokia. Bet mes juk nekalti jei jų sistema sutrikus, namanau kad gali dėl to uždaryti sąskaitą, juk juos nuskaito nepriklausomai nuo mūsų veiksmų.
Ir vistiek man juos vėl rodo kaip available, pirkčiau ketvirtą kartą, vėl išminusuotų, nesamonė kažkokia. Tai negi nebegalima dėl to pirkt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 05 balandžio 2017 - 09:06