Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(linamog @ 2017 01 11, 15:00)
Reikia talpint i internetini albuma foto ir siust nuoroda jiems

O kurioj vietoj to albumo ieškot nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2017 01 11, 14:55)

ir koki Colagena sanariamsir sausguslems  rekomenduotumete

Man labiausiai patinka http://www.iherb.com...-mg-250-Tablets šitas. Jis kartu su vit.C. Vitaminas padeda geriau įsisavinti kolagena.
Tas kolagenas naudingas sanariams, kaulams, nagams, odai, plaukams.
Sanariams dar http://www.iherb.com...SM-180-Capsules šitas gerai. Sudėtis glucosamine ir chondroitine.
Atsakyti
Su Jūsų visų pagalba aš jau gavau pirmąjį siuntinuką. 4u.gif

Matau, jog diskutavote apie gastritus. Gal kuri galite pasidalinti patirtimi, ką naudoti: mano dukrai paauglei (13m.) nustatytas refliuksas, stemplės, skrandžio, dvylikapirštės uždegimai, taip pat rasta bakterija pylori. Gydėmės porą mėnesių, gėrė omeprazolį, nuo pykinimo, antibiotikus nuo bakterijos ir t.t
bet ir vėl užeina skausmai unsure.gif .
Ką patartumėte panaudoti?
Gal tiktų probiotikai, kuriuos rodėte?
gal dar kas?
Atsakyti
O as baigiu sugerti sita deze http://eu.iherb.com/...-oz-461-g/64902 ir efekto absoliuciai JOKIO.. Nervas ima, nes jau taip sudetinga man ji gerti, ant tuscio skrandzio reikia ir paskui nevalgyti, geriu tik atsikelus, nenoriu tiek vandens, be to man bjaurus skonis, jei plaki smarkiai, priputoja visa stikline, sitiek rytu save prievartauju, o nieko.. Ir siaip milteliais as nebeimciau, geriau jau tabletem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 sausio 2017 - 14:20
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 11, 15:19)
O as baigiu sugerti sita deze http://eu.iherb.com/...-oz-461-g/64902 ir efekto absoliuciai JOKIO.. Nervas ima, nes jau taip sudetinga man ji gerti, ant tuscio skrandzio reikia ir paskui nevalgyti, geriu tik atsikelus, nenoriu tiek vandens, be to man bjaurus skonis, jei plaki smarkiai, priputoja visa stikline, sitiek rytu save prievartauju, o nieko.. Ir siaip milteliais as nebeimciau, geriau jau tabletem.

Neperku milteliais. Nes nepatinka žaisti. Geriau tabletės. Ir imu sau, MB ir mamai tik šituos
Papildyta:
QUOTE(dika @ 2017 01 11, 15:15)
Su Jūsų visų pagalba aš jau gavau pirmąjį siuntinuką.  4u.gif

Matau, jog diskutavote apie gastritus. Gal kuri galite pasidalinti patirtimi, ką naudoti: mano dukrai paauglei (13m.) nustatytas refliuksas, stemplės, skrandžio, dvylikapirštės uždegimai, taip pat rasta bakterija pylori. Gydėmės porą mėnesių, gėrė omeprazolį, nuo pykinimo, antibiotikus nuo bakterijos ir t.t 
bet ir vėl užeina skausmai  unsure.gif .
gal dar kas?

MB turi skrandžio bėdų. Irgi gėrė omeprazolį. Tai parsiunčiau šituos probiotikus. Kol kas refluksas susitvarkęs ir su skrandžiu problemų nėra. Taip pat dar gėrė retkarčiais šituos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 11 sausio 2017 - 14:39
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 11, 15:19)

Man miltukai irgi fe, mučijau kitus, truputi mažesnį kiekį, nebeapsikenčiau, daugiau jokių miltelių nebeperku. Tabletę nuryjai ir tvarka, o nuo miltukų net supykina biggrin.gif . Gal ir sveikiau, bet ne man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 01 11, 14:34)
Ačiū  4u.gif Bet ir vargelio sočiai  biggrin.gif
Maniškiams dviems ir refliuksai, ir gastritai, dabar gydomės. 4mečiui ką tik sugydėm 2 opas skrandyje. Prisiunčiau visokio gėrio imunitetui, nes prie to be sustojimo snargliuoja ir kosti, o girdyti nežinau ar galiu. Turiu ir katės nago. Tai vis gi katės nagas būtų geriau?

Mano mažiukas labai skaniai geria rytais atsikėlęs prieš pusryčius linų sėmenų kisieliuką. Užpilu 1valg sauksta linu semenu verdanciu vandeniu, palaikau kol atvesta ir tada duodu gerti. Jis labai pamėgo, vadina - riesutuku kisieliumi. Jei esame namuose, tada po kokios valandos/pusvalandzio pusryciai, jei eina i darzeli, tada tikk tai ir isgeria namuose, o pusryciai darzelyje buna. Tikrai esu pastebejusi poveiki.
Mano maziui refliuksas prasideda kartu su kosuliu. Kazkaip ten issitampo tas stemples raumenukas nuo kosulio. Kai praeina kosulys, tada palengva praeina ir refliuksas.
O jei istisai kankina, o dar ir opos, tai reiktu jums susirupinti seimos mityba 4u.gif
Ilga laika gerem pau darca, bet pastebejau kad jis stiprina refliuksa. Kates nagas man labiau patiko, o ir poveikis atrodo stipresnis kates nago.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 11, 16:19)

tai kad nereikia ant tuščio iš ryto, gerdavau po pusryčių maždaug dviem val. praejus. Geriasi normaliai, skaniu aišku nepavadinsi, bet ir nebjaurus, kvapo nera. Gal čia individualiai, bet aš jį kartosiu nes man tiko.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 11, 14:06)
O kurioj vietoj to albumo ieškot nepamenu ax.gif

As part.lt esu susikurusi, ten net registruotis nebutina
Atsakyti
QUOTE(dika @ 2017 01 11, 14:15)
Su Jūsų visų pagalba aš jau gavau pirmąjį siuntinuką.  4u.gif

bet ir vėl užeina skausmai  unsure.gif .
gal dar kas?

Probiotikai tinka, kad atstatytų žarnyno mikroflorą + nuo Pylori bakterijos mastika http://www.iherb.com...ulas-Mastic-Gum dar šitas papildas su mastika geras Ulcetrol
Mastikos derva – tai natūralūs sakai, išgauti iš Mastikinės pistacijos medžio, visžalio krūmo, priklausančio pistacijų šeimai, ir augančiame Chijo saloje, Graikijoje. Mastikos papildai virškinimui gerinti, rūgštingumui mažinti bei kovoje prieš skrandžio bakteriją – Helicobacter Pylori. Puikiai tinka, kas turi skrandyje žaizdeles. Dabar yra įrodyta, kad mastikos sakai – turi apsauginį poveikį skrandžiui – nužudo net atsparųjį H-pylori.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Ar gerete, kuri kalogeno papilda zindymo metu. Eina antri metai i pabaiga tai jauciuosi isdziuvusi visomis prasmemis. Noreciau pavartoti is vidaus, nes isoriskai niekas nebegelbeja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 11, 15:59)
As part.lt esu susikurusi, ten net registruotis nebutina

Aš galvojau pačiam iherbe albumas yra biggrin.gif . Gal jie dabar manęs paprašys tų nuotraukų, nes rašo, kad atsakys į užklausimą per 1 darbo dieną. Ar jiems papildomai laišką rašyti? Nes parašiau tik kad gavau ne savo prekes.
SM grybauja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 sausio 2017 - 15:20