Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Mitybą aš labai stengiuosi žiūrėti, bet ką daryti, jei vyras tam nepritaria ir kaskart parsineša čipsų, colos ir kitokio brūdo? "Palepina" sūreliu ar dar kokia nesąmone? Vaikas mato, ką tėtis valgo ir kažkodėl baisiai linksta į tą pusę. Vis dažniau tiesiog visą dieną būna nevalgęs nei valgys mano maisto, kurio net neberagauja. Aišku, mane tad mažai jaudina, nes kito maisto aš tiesiog neturiu ir negaminu specialiai, bet tiesiog retoriškai klausiu, nes niekaip negaliu atvest vyro į protą.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 03 30, 12:00)
Mitybą aš labai stengiuosi žiūrėti, bet ką daryti, jei vyras tam nepritaria ir kaskart parsineša čipsų, colos ir kitokio brūdo? "Palepina" sūreliu ar dar kokia nesąmone? Vaikas mato, ką tėtis valgo ir kažkodėl baisiai linksta į tą pusę. Vis dažniau tiesiog visą dieną būna nevalgęs nei valgys mano maisto, kurio net neberagauja. Aišku, mane tad mažai jaudina, nes kito maisto aš tiesiog neturiu ir negaminu specialiai, bet tiesiog retoriškai klausiu, nes niekaip negaliu atvest vyro į protą.

Tai ir turite problemą, nes abu su vyru esate skirtingi žmonės, su skirtingomis vertybėmis, požiūriais. Situacija nepavydėtina ir manau, kad tik piktuoju išsprendžiama, pvz. vaikui susirgus, lai vyras ir slaugo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 30, 11:51)
1. Neleidžiama, bet niekas kiekvieno buteliuko nesutikrina. Tokia karti tiesa. Ir kaip matote, praktiškai nėra firmos, kuri nebūtų nusidėjusi.
2.  Todėl, pirmiausia reikia susitvarkyti mitybą, neleisti vaikams valgyti blogai, neleisti tetutėms ir močiutėms pirkti jiems pyragų, saldainių, čipsų ir t.t. Bendrauti su žmonėmis, kurie rūpinasi sveikata, mityba, nedalyvauti baliuose, kuriuose vyrauja kepsniai ir baltos mišrainės ir t.t. Pagrinde gaminti iš augalinio maisto, išmokti gaminti patiems namuose, įtraukti visą šeimą į gamybos procesą, kad būtų greičiau ir maisto gamyba neužimtų pusę dienos ir bus gerai smile.gif
3. Tada nereikės multikų vaikams, užteks žolyčių, tinkturyčių smile.gif

1. Tai vadinasi, bet kokią firmą galima apipilti purvais. Nes vis tiek būna kažkas negero.
2. Na pas mus su visais šitais punktais viskas gerai. Ir panos pačios jau ,,gaudosi'' kas sveikas maistas kas ne. Ir maistas namie gaminamas. Nesvarbu kiek tas laiko atima. Sveikata bet kokiu atveju brangiau.
3. Kokios žolytės ir iš visos tinkturytės?
Tai pagalvojus gaunasi kad tie vitaminai firmos Nature's Plius dabar turėtų būti tikrai nekenksmingi. Nes jie dabar ,,stebimi'' tikrai labiau negu kiti. O atstatyti reputaciją kažkaip reikia. Nes kaip kitaip apyvartas išlaikysi ar didinsi. Tai gali padaryti tik stipriai pagerinę kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 30 kovo 2017 - 11:22
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 30, 12:04)
3. Kokios žolytės ir iš visos tinkturytės?
  Tai pagalvojus gaunasi kad tie vitaminai  firmos Nature's Plius dabar turėtų būti tikrai nekenksmingi. Nes jie dabar ,,stebimi'' tikrai labiau negu kiti.

Pvz.: https://www.iherb.co...=herbs for kids

O jūs žiūrėjot visą sąrašą? Praktiškai nėra nepaminėtų firmų, viena kita. Tai manote visus taip ir stebi, kiekvieną partiją, buteliuką? Abejoju, kad tiek stebėtojų rastųsi, nes pažeidimų gausu kas dieną, kone kiekvienoje firmoje, užsiimančioje maisto prekėmis.
Bet kokiu atveju, kai lyginu žmones, kurie vartoja papildus ir kurie ne, tai išlošia vartojantys. Ypač tai matyti ant vaikų, gyvūnų ir senų žmonių. Tik reikia tai daryti su galva, daryti rotaciją, nepirkti vien tos pačios firmos tos pačios prekės.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 30, 09:30)
Vakar važiuodama radijo laidos klausiausi apie papildus ir vitaminus. Medikė šnekėjo. Sakė, kad mitas, jog būtina ypač pavasarį vitaminus gerti. Nebent D vitamino arba geležies organizmui pavasarį gali trūkti, bet ir tai patarė gerti tik pasidarius kraujo tyrimą. O daržovių ir kitų maisto produktų šiais laikais pilna ir pavasarį, iš jų vitaminų ir mineralų organizmas turi gauti. Sakė vaikams net galima pakenkti nepasitarus su gydytojais girdant kažkokius dabar madingus papildus ar vitaminus.

Aš prieš mėnesį dariausi išplėstinį kraujo tyrimą, maniau, kad trūks kokio vitamino D ar geležies (beveik nevalgau mėsos), bet pasirodo nieko netrūksta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 30, 11:19)
Pažiūrėjau jūsų įmesto straipsnio datą ir įdomu pasidarė. 2008 m parašyta. Negi iki dabar jie dar gamina toksiškus vitaminus. Kažkodėl nesinori tikėti kad tai yra leidžiama.

Ar dabar juose yra svino, nezinau. Bet bet kokiu atveju tai indikuoja, kad gamintojas nepatikimas. Gal yra nebe svino, o kokio kito brudo.
Po tokio feilo savo vaikams tokiu vitaminu tikrai neduosiu 😐 Visi kiti laisvi rinktis. As tik pasidalinau svarbia informacija 🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 30 kovo 2017 - 12:32
QUOTE(Auruma @ 2017 03 30, 08:56)
O su kuo ir kaip duodate vaikui, kad skonį pagerinti? Aš esu šį nupirkus https://www.iherb.co...0-Veggie-Caps/6. Bandžiau duoti 1/3 kapsulės su obuolių sultimis, tai vaikas vos ne apsivėmė. Dar tiko į košę, nors ji jam atrodė keista  smile.gif , tik iš pradžių nesuprato kodėl, bet kai pabandė gerti su sultimis suprato iš kur košėje tas kvapas biggrin.gif

Duodu iberus i sauksteli, arba paprastu vandenuku uzgeria, arba uzvalgo darzoviu-mesos kose, nes visada ryte tokia valgo. Jam netrukto tas skonis.
Atsakyti
Kas dėl vitaminų, tai yra visokių daktarų. Ir ne visų tikrai norisi klausytis. Jei visi gers vitaminus ir niekas nesirgs, tai ką gi jie gydys biggrin.gif Juokauju. Kiti kaip tik sako, kad prirašo pacientams vitaminus, ir probiotikus, žuvų taukus. Bet žmonės jų nenori gert. Kam čia tuos pinigus švaistyt, gi ne vaistai. biggrin.gif
Man atrodo, kad mano vienam vaikų, kuris nebuvo labai valgus, apetitas padidėjo. Galiu tik spėti ar nuo vitaminų, ar nuo probiotikų. Buvo nelabai valgus vaikas, o dabar, tik paduok, kada pietūs, į šaldytuvą lenda.
Mes gėrėme šituos vitaminus
dar 1 buteliuką nepraimtą turiu. Dabar duodu žuvų taukus. Probiotikus vakar baigėme, jau pavasaris, ligos biagiasi, tikiuosi nebeduoti iki rudens. Nes kaip tu žmogus nesirūpinsi. Kaip būdavo mums - į darželį pradeda eiti, o po savaitės (rugsėjį!) jau šnarpščia. Tai paskui atradau, kad tam tikri papildai mums pagerina situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 30 kovo 2017 - 13:53
Mergaitės, pirmą kartą gavau iš muitinės ,,meilės" laišką. Bandau pildyt formą post.lt, kaip nurodote juridinio asmens pavadinimą ? Iherb internetinė parduotuvė ? Bendra vertė rašot sumą be siuntimo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 30 kovo 2017 - 16:54
As tai cia siaip pasamprotausiu. Skaiciau kad sulaikineja siuntinejus nes aceit pakilo dolerio kursas. Bet pati muitine nusistate 22 eur riba tai nelabai suvokiu kam jie sudaro papildomo darbo pastui, sau ir mum unsure.gif nors greitai ta deklaracija bet vis tiek.
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2017 03 30, 16:51)
Mergaitės, pirmą kartą gavau iš muitinės ,,meilės" laišką. Bandau pildyt formą post.lt, kaip nurodote juridinio asmens pavadinimą ? Iherb internetinė parduotuvė ?

iherb puslapi atsidariau ir apacioj parasyta. IHERB LTD ar kazkas tokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 30 kovo 2017 - 16:53
Siuntos vertė neleidžia įvesti 21,75, tai rašyti 22 ?

Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2017 03 30, 17:17)
Siuntos vertė neleidžia įvesti 21,75, tai rašyti 22 ?

Pabandžiau įvesti su tašku vietoj kablelio ir tiko, tik kažko svorio užrašymas nepatiko 337, rašo turi būti teigiamas sveikas skaičius, nesupratau.... Bet išvis ištryniau svorį ir pavyko pateikti. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 30, 12:38)
Pvz.: https://www.iherb.co...=herbs for kids

O jūs žiūrėjot visą sąrašą? Praktiškai nėra nepaminėtų firmų, viena kita. Tai manote visus taip ir stebi, kiekvieną partiją, buteliuką? Abejoju, kad tiek stebėtojų rastųsi, nes pažeidimų gausu kas dieną, kone kiekvienoje firmoje, užsiimančioje maisto prekėmis.
Bet kokiu atveju, kai lyginu žmones, kurie vartoja papildus ir kurie ne, tai išlošia vartojantys. Ypač tai matyti ant vaikų, gyvūnų ir senų žmonių. Tik reikia tai daryti su galva, daryti rotaciją, nepirkti vien tos pačios firmos tos pačios prekės.

Apie skirtingų firmų įvairius papildus ir vitaminus ir man mintis tokia kilo. Nes negaunam mes visko su maistu kad ir kaip norėtumėm. Juo labiau vyresnio žmonėms dar ir tai yra nepilnai įsisavinama. Todėl, mano nuomone, tikrai verta papildyti organizmą įvairiais vitaminais ir mikroelementais.
Atsakyti