Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(nature @ 2017 03 28, 16:20)
Gal kas papasakotu apie siuntimo mokesti senokai sakiaus is iherb budavo 4 usd o dabar 600 gr siuntinukas bevrik 7 usd, cia jie taip sukele siuntima  ?

Darydama užsakymą, įsidėjus nors vieną prekę iš SHIPPING SAVER sąrašo, siuntimo kaina yra sumažinama arba pasidaro 0 eur.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 28, 15:24)
Darydama užsakymą, įsidėjus nors vieną prekę iš SHIPPING SAVER sąrašo, siuntimo kaina yra sumažinama arba pasidaro 0 eur.

Aciu, bandysiu deliotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2017 03 28, 16:32)
Aciu, bandysiu deliotis smile.gif

Nebūtinai tam skyrely prekės mažinančios kainą, kartais nemažina arba gali būti ir nepažymėtos "shipirg saver", va sudėjau sunkius muilus kurių nėra šiam skyrely ir siuntimas gaunasi 0:
krepšelis
Protu iherbo nesuprasi, reikia bandyti, dėliotis ax.gif .
Atsakyti
Idomi politika del to siuntimo, cia kad pabandytum daugiau prekiu gal, nes norisi maziau moketi ir sakais is to shiping saving kazka ko siaip gal nepirktum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2017 03 28, 17:18)
Idomi politika del to siuntimo, cia kad pabandytum daugiau prekiu gal, nes norisi maziau moketi ir sakais is to shiping saving kazka ko siaip gal nepirktum smile.gif

Na galima ir nepirkti iš to sąrašo. Tada teks imti kokias tai brangias nesamones. Tai ar taip ar taip tenka rinktis. Tačiau iš shipping saver sąrašo galima išsirinkti.
Galima pasinaudoti kombo pasiūlymu pvz.:https://www.iherb.co...1008_HOG-88235
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 28, 15:07)
O kokių norite, nes man laisvai pavyksta susidėti muilų krepšelį su 00.00 kainos siuntimu: https://www.iherb.co...0..._AMP-01096

Kad aš nenoriu visų šios firmos, nes nesu bandžiusi smile.gif noriu out of africa, nubian ir šitų, kur įdėjot biggrin.gif
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 28, 15:11)
Ką ten tokio sunkaus perki? Gal ne Global Mail siuntimą nusistatei. Jei bent vieną muilą šio brendo https://www.iherb.co...son-de-Provence iš Shipping Saver įsidedi, net didžiausią butelį šampūno už  3 eurus galima atsisiųsti.

Tik muilus bandau dėliot, bet noriu skirtingų gamintojų. O jei La maison, tai norėčiau tų po 4vnt, nes kaina geresnė. Todėl or nesusideda niekas biggrin.gif viską kaitalioju iš wishlisto ir niekaip biggrin.gif nelemta gal biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra kas dar negavo sausio galo siuntiniu? Nes veliau kur uzsakinejau, jau atejo, o ras vis ne verysad.gif Kazkada skaiciau temuteje, kad daug kam strigo butent sausio gale uzsakyti siuntiniai, bet gal jau gavot visos?
O ka daryt jei negausiu? Man pirmas kartas taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 03 28, 18:34)
Kad aš nenoriu visų šios firmos, nes nesu bandžiusi smile.gif noriu out of africa, nubian ir šitų, kur įdėjot biggrin.gif

Tik muilus bandau dėliot, bet noriu skirtingų gamintojų. O jei La maison, tai norėčiau tų po 4vnt, nes kaina geresnė. Todėl or nesusideda niekas biggrin.gif viską kaitalioju iš wishlisto ir niekaip biggrin.gif nelemta gal biggrin.gif

Pastebėjau jei to paties muilo įsidėti po 2 vnt, tai siuntimas sumažėja, kaip pvz vien muilų krepšelis skirtingų gamintoju , siuntimas 3,44 Eur, visai žmoniškas 4u.gif muilų krepšelis
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 03 28, 17:09)
biggrin.gif

A la Maison de Provence Rosemary Mint kvapo esu sunaudojus keletą pakų, pirkau tuos kur  po 4 muiliukus, Man mažesni muilai labiau  patinka, telpa į delną ir vaikams neiškrenta iš rankų  smile.gif . Kaina jų geresnė. Dydis: 8cmx4.7cm, storis 2.6cm  biggrin.gif . Kvapas neaštrus, toks švaros, kažkodėl priminė vaikystę  biggrin.gif . Šiandien išmėginau : dar su levandom. Visa vonia kvepia smile.gif, muiluojasi normaliai, laiko formą, neištyžta, sudėtis jų gera, kvapas iš natūralesnių, neerzina, ant rankų išlieka lengvas aromatas.. Dabar naudojame South of France Lemon Verbena, va čia tai kvapo ryškumas, toks lemongrassiškas ... rankos ilgai citrina kvepia  smile.gif , Žiūriu Iherbe šis kvapas perkamiausias,  man jis kiek per aštrus, bet čia aišku skonių reikalas..

Ačiū, ot čia tai aprašymas su liniuote thumb_yello.gif reik imti
Atsakyti
Šie vaikų ir paauglių vitaminai iherbe dabar pigūs kaip niekada, jiems taiko 20 procentų nuolaidą.https://www.iherb.co...-Capsules/22279
Esame juos pirkę, svarstau apie dar vieną jų užsakymą. ax.gif Siuntimo kaina 1 buteliuko, gana padori. Įdėjus kažką mažinančio į krepšelį, dar sumažėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 28 kovo 2017 - 17:10
Man vakar akys isvarvejo nuo ziurejimo i kompa, kol siaip ne taip susideliojau siuntima uz 3 eur. Oi nepernesu dabartines siuntimo kainu politikos mad.gif
Atsakyti

Gal kas paskutiniu metu laisku is Ro du nios gaunate? Kaip jie ziuri i Loyalty Credit? Mano uzkliuvo.

Su loyalty virsija 22, jei ji isminusuoji, tada nevirsija. Visada taip uzsakinedavau, tiesiai i namus ateidavo, o dabar eme ir uzkliuvo. 

Siusdavote kur matosi loyalty, nors suma virsija prekiu kaina sudejus ir praleisdavo?

Aciu :4u:

Atsakyti
QUOTE(raar @ 2017 03 28, 18:29)
<p>Gal kas paskutiniu metu laisku is Ro du nios gaunate? Kaip jie ziuri i <strong>Loyalty Credit</strong>? Mano uzkliuvo.
</p><p>Su loyalty virsija 22, jei ji isminusuoji, tada nevirsija. Visada taip uzsakinedavau, tiesiai i namus ateidavo, o dabar eme ir uzkliuvo. 
</p><p>Siusdavote kur matosi loyalty, nors suma virsija prekiu kaina sudejus ir praleisdavo?
</p><p>Aciu 4u.gif
</p>

Parejo ir man siandien laiskas. Uzpildziau forma, nusiunciau uzsakymo print screena. Ten viskas matosi, kad pirkiniu suma 21,07 eur siuntimas 2,78 eur.
Atsakyti