Aciu
bet kaina...netelpa i krepseli
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 01 11, 12:42)
Mano maziui pau darco issaukdavo refliuksa, pakeitem kates nagu, yra ir standartizuotas, tai maziau ir reikia nes stipresni:
http://www.iherb.com...0-Capsules/1850
P.S. Kaira - penki vaikai Pagarba
http://www.iherb.com...0-Capsules/1850
P.S. Kaira - penki vaikai Pagarba
Ačiū Bet ir vargelio sočiai
Maniškiams dviems ir refliuksai, ir gastritai, dabar gydomės. 4mečiui ką tik sugydėm 2 opas skrandyje. Prisiunčiau visokio gėrio imunitetui, nes prie to be sustojimo snargliuoja ir kosti, o girdyti nežinau ar galiu. Turiu ir katės nago. Tai vis gi katės nagas būtų geriau?
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 11, 15:33)
Yra mažesnės talpos, bet kai bus akcija ir tas tilps. Laukiu akcijos
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 10, 22:14)
Būtų keista jei nestovėtų. Nebent galima chate paklausti. Juk iherb ir maisto produktus parduoda, kuriems reikia šaldymo. Pavyzdziui tofu. Šiuos probiotikus patariama ir suaugusiems. Aš vieną kitą iš vaikų pagriebiu. Jie stipresni už kitus ir juose bakterijų rūšių daugiau.
as irgi vaiki duodu juos ir neserga ) tik klausimas, a negalejo nuo ju uzkieteti vidriukai ? nes atsirado sita problema, kuriuos niekad nebuvo ir man kaip ir sake, kad gali būti nuo probiotiku
QUOTE(nieko_sau @ 2017 01 11, 14:38)
Yra mažesnės talpos, bet kai bus akcija ir tas tilps. Laukiu akcijos
Tai kad panaudojus loyalty credit ir šie telpa laisvai. Bet aš nemėgstu miltukais, man kapsulėm geriau
Užpildžiau prie orderio formą, kad gavau ne tas prekes kur užsakiau, bet ten niekur nuotraukų negalima prisegt. Pamenu kažkada kai ne tą papildą buvo įdėję, kažkur nuotraukas kabinau
QUOTE(Kaira @ 2017 01 11, 14:34)
Ačiū Bet ir vargelio sočiai
Bet viską atperka apsikabinimas 10-čia rankų . Žaviuosi tokiomis mamomis.
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 11, 13:51)
Tai kad panaudojus loyalty credit ir šie telpa laisvai. Bet aš nemėgstu miltukais, man kapsulėm geriau
Užpildžiau prie orderio formą, kad gavau ne tas prekes kur užsakiau, bet ten niekur nuotraukų negalima prisegt. Pamenu kažkada kai ne tą papildą buvo įdėję, kažkur nuotraukas kabinau
Reikia talpint i internetini albuma foto ir siust nuoroda jiems
QUOTE(vegasa @ 2017 01 11, 15:55)
ar Cordysepsas padeda nuo kosulio ?
ir koki Colagena sanariamsir sausguslems rekomenduotumete
dekui
dekui
tą kur nurodžiau jis ir sanariams tinka, bet mamai perkų Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid Doctor's Best
QUOTE(vegasa @ 2017 01 11, 14:55)
ar Cordysepsas padeda nuo kosulio ?
dekui
dekui
Gal ir pagelbėtų, bet daugiau jis naudojamas imunitetui pastiprinti arba išvalyti organizmą nuo visokio brudo:
Kordicepso preparatai taip pat pasižymi ir antialerginiu poveikiu. Iš organizmo pašalinamos visos toksinės medžiagos: žarnyno nuodai, vaistų junginiai, radionuklidai, sunkiųjų metalų druskos.
Kordicepsas yra natūralus antibiotikas, slopina pneumokokų, stafilokokų, streptokokų bei daugelio kitų mikrobų dauginimąsi. Šis grybas veikia ir įvairius virusus, tarp jų adenovirusus, gripo, hepatito, herpio, atipinės pneumonijos virusus. Jis veikia pirmuonis chlamidijas, ureaplazmą, trichomonas, kirmėles ir grybelius.
Pastebėta, kad kordicepsas veiksmingas sergant kraujagyslių ligomis. Jis reguliuoja kraujagyslių praeinamumą, jų sienelės tampa elastingesnės, sumažėja jų užsikimšimo pavojus.
Kordicepsas atnaujina kepenų ląsteles, normalizuoja odos, nosiaryklės bei kvėpavimo takų mikroflorą. Kordicepso preparatai normalizuoja inkstų funkciją, reguliuoja medžiagų, ypač lipidų, apykaitą.
Kordicepso preparatai plačiai vartojami kaip profilaktikos bei sveikatinimo priemonė. Preparatų vartojimas kartu su tradiciniais medikamentais labai padidina tradicinio gydymo veiksmingumą ir sumažina nepageidaujamą gydymo šalutinį poveikį.
Aš šį collageną kartais pavartoju
QUOTE(Lyn @ 2017 01 11, 13:43)
as irgi vaiki duodu juos ir neserga ) tik klausimas, a negalejo nuo ju uzkieteti vidriukai ? nes atsirado sita problema, kuriuos niekad nebuvo ir man kaip ir sake, kad gali būti nuo probiotiku
Mes šito nepastebėjome. Šie probiotikai yra stipriausi pagal gyvų bacilų skaičių. Gal gi gali taip būti, gal jūsiškis mažas, gal todėl jam perdaug. Galima gal skaldyti tabletę pusiau. Yra ir kiti, lengvesni, tai mes kaitaliojame su šiais(kai į krepšelį iki 22 Eur netelpa) probiotikais: http://www.iherb.com...-Chewables/8659 jie per pusę pigesni, bet gyvų bakterijų juose mažiau, nors įvairovė (10 rūšių) tokia pati. Probiotikų griebiausi visai netikėtai, kai nusviro rankos. Ir pasiteisino, nors nebesitikėjau nieko. Jau taip atsibodo vaiko, kuris lanko darželį, sirgimas. Duosiu kol eis į darželį, iki kokio balandžio bent.
QUOTE(nieko_sau @ 2017 01 11, 15:01)
tą kur nurodžiau jis ir sanariams tinka, bet mamai perkų Glucosamine Chondroitin MSM + Hyaluronic Acid Doctor's Best
Tai vat as šitą nusipirkus taip pat,bet vakar gydytoja patare,kad dar Kalogeno reikia.
Ko gero, šitam jau bus perdaug visko...
http://www.iherb.com...-oz-461-g/64902
beje,okaip jo skonis?
vakar ragavau skystą colageną-labai skanus,-na,bet kaina
o čia dar ir amino rūgštys į sudetį įeina ?