Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

AuroraBO ar galit plačiau apie tą muilą A La Maison de Provence ? ar laiko formą, neišbringsta? kvapas iš naturalesniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 28, 09:16)
AuroraBO ar galit plačiau apie tą muilą A La Maison de Provence ? ar laiko formą, neišbringsta? kvapas iš naturalesniu?  ax.gif

Kad nebandžiau aš jo ax.gif tik suradau, kai ieškojau, ką galima būtų pigiau atsisiųsti. Kelių komentarus paskaičiau, tai rašo kad kvapas tikrai ne cheminis, levandų kažkam priminė bobutinį, o muilinėje geriau laikosi nei Nubian. Man tai patinka kad dideli gabalai, labai nemėgstu, kai maži gabaliukai muilinėje lieka, niekas tada jais nenori praustis, o išmest irgi gaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 03 25, 22:25)
thumb_yello.gif mano megstamiausi muilai!

QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 28, 09:42)
Kad nebandžiau aš jo ax.gif tik suradau, kai ieškojau, ką galima būtų pigiau atsisiųsti. Kelių komentarus paskaičiau, tai rašo kad kvapas tikrai ne cheminis,  levandų kažkam priminė bobutinį, o muilinėje geriau laikosi nei Nubian. Man tai patinka kad dideli gabalai, labai nemėgstu, kai maži gabaliukai muilinėje lieka, niekas tada jais nenori praustis, o išmest irgi gaila rolleyes.gif

Jurgitakar sakė. Na reikia tikėti senais vilkais, aš irgi prisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Geri tie muilai, gabalai tokie ohoho
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 28, 10:53)
Jurgitakar sakė. Na reikia tikėti senais vilkais, aš irgi prisipirkau biggrin.gif

čia tik seni vilkai ir gelbėja biggrin.gif

Jurgitakar pasakok apie muilus 4u.gif
Atsakyti
Truputį papildė SHIPPING SAVER asortimentą naujomis prekėmis.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 28, 08:16)
AuroraBO ar galit plačiau apie tą muilą A La Maison de Provence ? ar laiko formą, neišbringsta? kvapas iš naturalesniu?  ax.gif

As irgi pirma karta emiau. Naudosiu ji duse vietoj gelio.

Atnese 18 dienos siuntinuka https://www.iherb.co...00091_NOW-04628
Atsakyti
Man tai nervas ima, nes noriu muilų ir nesudėlioju krepšo su normaliu siuntimu biggrin.gif tai 8€, tai 10 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 03 28, 14:54)
Man tai nervas ima, nes noriu muilų ir nesudėlioju krepšo su normaliu siuntimu biggrin.gif tai 8€, tai 10 doh.gif

O kokių norite, nes man laisvai pavyksta susidėti muilų krepšelį su 00.00 kainos siuntimu: https://www.iherb.co...0..._AMP-01096
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 28 kovo 2017 - 15:14
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 28, 11:11)
čia tik seni vilkai ir gelbėja  biggrin.gif

biggrin.gif

A la Maison de Provence Rosemary Mint kvapo esu sunaudojus keletą pakų, pirkau tuos kur po 4 muiliukus, Man mažesni muilai labiau patinka, telpa į delną ir vaikams neiškrenta iš rankų smile.gif . Kaina jų geresnė. Dydis: 8cmx4.7cm, storis 2.6cm biggrin.gif . Kvapas neaštrus, toks švaros, kažkodėl priminė vaikystę biggrin.gif . Šiandien išmėginau : dar su levandom. Visa vonia kvepia smile.gif, muiluojasi normaliai, laiko formą, neištyžta, sudėtis jų gera, kvapas iš natūralesnių, neerzina, ant rankų išlieka lengvas aromatas.. Dabar naudojame South of France Lemon Verbena, va čia tai kvapo ryškumas, toks lemongrassiškas ... rankos ilgai citrina kvepia smile.gif , Žiūriu Iherbe šis kvapas perkamiausias, man jis kiek per aštrus, bet čia aišku skonių reikalas..
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2017 03 28, 15:54)

Ką ten tokio sunkaus perki? Gal ne Global Mail siuntimą nusistatei. Jei bent vieną muilą šio brendo https://www.iherb.co...son-de-Provence iš Shipping Saver įsidedi, net didžiausią butelį šampūno už 3 eurus galima atsisiųsti.
Atsakyti
Gal kas papasakotu apie siuntimo mokesti senokai sakiaus is iherb budavo 4 usd o dabar 600 gr siuntinukas bevrik 7 usd, cia jie taip sukele siuntima ?
Atsakyti