QUOTE(smilga79 @ 2017 03 26, 16:54)
Eilinį kartą prašau rekomendacijų ir patarimų. Nesu susidurusi su žvyneline, o dukrai diagnuozavo. Kažkaip nesinori pradėti nuo hormoninių tepalų. Atsirado galvytėje kokių 6 cm. pleiskanota dėmelė ir kol kas daugiau nieko nesimato. Gydytoja paaiškino, kad gali ir dingti žvynelinė. Mano sesuo jau daug metų vargsta, skundžiasi sąnarių skausmu ir pan. Teko skaityti, kad reiktų gerti chlorofilą. Norėjau išgirsti daugiau nuomonių, gal kas susidūrėte, patarkite prašau.
Dėkui atsakusioms
Polinkis gali būti paveldimas, mano giminėje yra trys žmonės vienos šeimos su ja. Bet ją galima suvaldyti mitybos pagalba. Vienas iš tų trijų važiavo į Vilnių pas vieną žinomą gydytoją, kuri sudarė mitybos planą ir dar kai ką. Reikėjo metus ar pusmetį, neatsimenu dabar kiek, laikytis griežtos dietos, mitybos plano. Žvynelinė dingo. Daug ko buvo negalima jam. Bet gal gi buvo verta vardan nukasytos paauglio galvos. Vienam iš žmonių žvynelinė atsirado po nervinio sukrėtimo. Oda su nervų būkle taip pat labai siejasi.
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 26, 16:00)
Triptofaną tik gerkite iš ryto. Nes jis organizmui duoda energijos. Vakare išgėrus neužmigsite. Bent jau mūsų kas gėrė, tai tikrai priduoda energijos.
O visus kitus vakare.
Tikrai taip. Man irgi veikia tonizuojančiai. Vakar nuėjau 3 nakties gal gultis, po jo. Dabar atsikėliau pailsėjus. Turiu šitą :
http://www.iherb.com...gie-Caps/22828? Jo kainos ir stiprumo santykis labai geras. 100 mg kainavo mažiau, nei kitų. Lyginant su kitų brendų, bent tada kai pirkau.
I BELIEVE IN KNOWING.