Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(agise @ 2017 03 24, 13:23)
Merginos kaip elgiatės kai parduotuvė atsiunčia ne tą prekę? ax.gif  Turbūt rašote meilės laišką jiems smile.gif, o kur? Į Customer Service?

Gavau šiandiens vietoj lysino grybą  biggrin.gif Kaina dvigubai didesnė nei mano užsakyto, gerai, kad muitinei neužkliuvo, net nepažiūrėjau ką ant dėžutės rašė  smile.gif

Gal tylėkit ir džiaukitės? smile.gif O tai pasiūlys grąžinti, siųsti atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 24, 15:55)
Gal tylėkit ir džiaukitės? smile.gif O tai pasiūlys grąžinti, siųsti atgal biggrin.gif

Turbūt už siuntimą aš dar turėsiu sumokėti, kad Iherb nenusiskriaustų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 24 kovo 2017 - 15:02
QUOTE(agise @ 2017 03 24, 13:23)
Merginos kaip elgiatės kai parduotuvė atsiunčia ne tą prekę? ax.gif  Turbūt rašote meilės laišką jiems smile.gif, o kur? Į Customer Service?

Gavau šiandiens vietoj lysino grybą  biggrin.gif Kaina dvigubai didesnė nei mano užsakyto, gerai, kad muitinei neužkliuvo, net nepažiūrėjau ką ant dėžutės rašė  smile.gif

Gerą daiktą gavai smile.gif man kai buvo atsiuntę ne tą prekę, rašiau per chatą, prašiau, kad rewardsais grąžintų, tada jie iškarto įkrenta, pinigų ilgiau lakti reikia. Neprisimenu, atrodo nuotraukos prašė dar, kompensavo iš karto, atgal siųsti nereikėjo.

Kažin kaip tie vasario mėn. siuntiniai užstrigę ax.gif gal jau kas gavot? Jokio judesio maniškis nerodo...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 24, 16:36)
Gerą daiktą gavai  smile.gif man kai buvo atsiuntę ne tą prekę, rašiau per chatą,  prašiau, kad rewardsais grąžintų, tada jie iškarto įkrenta, pinigų ilgiau lakti reikia. Neprisimenu, atrodo nuotraukos prašė dar, kompensavo iš karto, atgal siųsti nereikėjo.

Kažin kaip tie vasario mėn. siuntiniai užstrigę ax.gif gal jau kas gavot? Jokio judesio maniškis nerodo...

Man atsiuntė mano prekes iš naujo, o ne mano prekę padovanojo ax.gif , tik ji nebuvo tokia gera biggrin.gif , tik 12 eur verta.
Atsakyti
Mano šiandieniniai krepšai, papildai draugių užsakymu biggrin.gif
Siuntimas 4,92 eur
Siuntimas 0,00 eur
Siuntimas 2,71 eur
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 24, 16:36)
Gerą daiktą gavai  smile.gif man kai buvo atsiuntę ne tą prekę, rašiau per chatą,   prašiau, kad rewardsais grąžintų, tada jie iškarto įkrenta, pinigų ilgiau lakti reikia. Neprisimenu, atrodo nuotraukos prašė dar, kompensavo iš karto, atgal siųsti nereikėjo.

Daiktas geras, juokėmės su sūnumi šiandien, kad linksminančių grybų turėsiu😀
Reikės parašyti tegul patys sprendžia, ką daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 24 kovo 2017 - 20:03
Mano dar 1 užsakymas 0.00 siuntimo:
https://www.iherb.co...0..._PCC-95001
Pirkau kelis reikalingus papildus ir liner'į. Su juo kažkas keisto, tai suviliojo biggrin.gif Rodė, kad pardavime 7, po 10 minučių - 2. Kažkas griebė kaip karštas bandeles. Tai gal paskutinį paėmiau. Amazon rodo, 12 USD kainuoja. Čia daugiau kaip 3 kartus mažiau.
Atsakyti
O as ka tik meiles laiska is pasto gavau kad muitinej sulaikyta siunti. Pirma karta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 24, 15:36)

As irgi laukiu vasario pab.siuntinuko irgi jokio judesio.
Atsakyti
As gavau kovo 12ktos siuntinuka. Nu tiksliau jis sulaikytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 24, 15:36)

Mano vasario 16d siuntinys kažkur klaidžioja... Jau nebesitikiu sulaukti... unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokį rekomenduotumėt švelnų geros sudėties veido prausiklį paaugliukams nuo pirmųjų spuogų ? Gal kas šitą Dessert Essence bandėt ? Ar geriau šitas NutriBiotic ? Nelabai susigaudau sudėtyse...
Atsakyti