Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

sveikos merginos, nelabai suprantu, tikrinu savo siuntinuko trackinga DHL puslapyje ir rodo, kad siuntinukas pasieke LT 03.07 ir po to ta pacia diena atsidure Frankfurte. Gal pas ka nors irgi taip rodo?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 23, 21:00)
aš irgi be muilų  unsure.gif visos atsargos eina į pbg.  doh.gif

O aš užsakiau velykoms dovanų biggrin.gif
laukiamas krepšelis, su siuntimu 1,24. Bet sau naudojimui nepirkčiau, bet kaip dovanos manau bus labai fainos wub.gif
Atsakyti
Merginos, čia daug rašėte apie papildus sąnariams. Norėjau nusimanančių pasiteirauti apie savo situaciją. Man skauda rankų pirštų kelis sąnarius. Turėjau traumą prieš gerus metus vieno sąnario (susispaudžiau su lyginimo lenta), o kitą sąnarį susitraumavau prieš keturis mėnesius (smarkiai susitrenkiau). Iki šiol skauda lenkiant ir netgi liečiant. Ypač rytais. Ar jūsų rekomenduojami papildai man irgi tiktų (sąnariams) ar reikia kažkokių kitokių, potrauminių? Būčiau dėkinga už informaciją, nes kažkaip viskas labai ilgai jau užsitęsė
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2017 03 23, 22:35)
Merginos, čia daug rašėte apie papildus sąnariams. Norėjau nusimanančių pasiteirauti apie savo situaciją. Man skauda rankų pirštų kelis sąnarius. Turėjau traumą prieš gerus metus vieno sąnario (susispaudžiau su lyginimo lenta), o kitą sąnarį susitraumavau prieš keturis mėnesius (smarkiai susitrenkiau). Iki šiol skauda lenkiant ir  netgi liečiant. Ypač rytais. Ar jūsų rekomenduojami papildai man irgi tiktų (sąnariams) ar reikia kažkokių kitokių, potrauminių? Būčiau dėkinga už informaciją,  nes kažkaip viskas labai ilgai jau užsitęsė

O pas gydytoją - traumatologą buvote? Nes greičiausiai gali reikėti peršviesti. Gal kokia trauma ir reiks chirurgo įsikišimo. Nes per tiek laiko jau turėjo praeiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 23 kovo 2017 - 21:41
QUOTE(Katiniena @ 2017 03 23, 19:32)
Priminkit, ką nuo kirminų 4m vaikui duot? Juodasis riešutas tik palaiko profilaktiškai ar ir naikina ten viską? Maitinančiai negalima jo turbūt? smile.gif

Sis tinka nuo 1-u metu https://www.iherb.co...sms-Toxins-Kids
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 23, 22:40)
O pas gydytoją - traumatologą buvote? Nes greičiausiai gali reikėti peršviesti. Gal kokia trauma ir reiks chirurgo įsikišimo. Nes per tiek laiko jau turėjo praeiti.

Tą, kur seniau skauda, tai švietė, niekas nelūžę, neskilę. Skyrė fizioterapiją, bet nepadėjo. Tik skausmas pamažėjo per tiek laiko. O kito, kur su šviežesnia trauma, nešviečiau, galvojau, kad praeis greitai. Bet niekas nesikeičia. Galvojau, gal kokių papildų pagerti
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 23, 23:30)
laukiamas krepšelis, su siuntimu 1,24. Bet sau naudojimui nepirkčiau, bet kaip dovanos manau bus labai fainos wub.gif

thumbup.gif visai fainos dovanos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 23, 22:30)

Bet uz 4 muiliukus moketi 20 euru blink.gif ......
Jusu vyrai mato kur jus leidziate pinigus? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, lyg kazkada klausiau, bet neprisimenu, pakartosiu jei ir klausiau smile.gif ka patartumet vartoti nuo podagros ?
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2017 03 23, 22:58)
Tą, kur seniau skauda, tai švietė, niekas nelūžę, neskilę. Skyrė fizioterapiją, bet nepadėjo. Tik skausmas pamažėjo per tiek laiko. O kito, kur su šviežesnia trauma, nešviečiau, galvojau, kad praeis greitai. Bet niekas  nesikeičia. Galvojau, gal kokių papildų pagerti

Tai dėl sąnarių galite pagerti papildus. Tikrai nepakenks. O ir visiems sąnariams nauda bus. Buvau aš įdėjusi anksčiau tuos papildus kuriuos tikrai išbandėme https://www.iherb.co...-Capsules/40634. Čia jau visos sąnariams naudingos medžiagos yra.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 03 24, 08:53)
Bet uz 4 muiliukus moketi 20 euru  blink.gif ......
Jusu vyrai mato kur jus leidziate pinigus?  biggrin.gif  4u.gif

Tai ir sakau, dovanoms, sau nepirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 03 24, 08:38)
merginos, lyg  kazkada  klausiau,  bet  neprisimenu,  pakartosiu  jei  ir  klausiau smile.gif  ka  patartumet  vartoti  nuo podagros ?

Nuo podagros daug ko geriau nevartoti, nei vartoti papildomai. Metabolizma reikia keisti.

Siam papildui dviguba nuolaida dabar https://www.iherb.co...ts-5-g-Each/645
Atsakyti