Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(aijos @ 2017 03 19, 16:19)
Nebeprisimenu ar siunciant su Global Mail paste reikia pasirasyti atsiimant siunta ar ne? Pirkciau viena krepseli vyro vardu smile.gif

Pasirašyti nereikia, bet dokumentą pašte parodyti reikia. Tiesa mano vienai draugei iherbo siuntinius, nors ir neregistruotus, paštininkė atneša ir padeda prie durų jei nieko nėra namie ax.gif . Aš tai visad lapuką gaunu ir į paštą pėdinu.

QUOTE(Strazdane @ 2017 03 19, 16:45)
O kokius vitaminus  vaikam pasiūlytumėt, kuriuos geriant jautėsi poveikis -  mažiau pvz sirgo vaikai..

Savo vaikui jokių vitaminų neduodu, na tik C, vietoj saldainių. O prieš prasidedant gripų sezonui imunitetui pastiprinti pagirdau PAU D'ARCO. Nežinau ar jų dėka, bet jau 4 metai nesirgo, prieš karantiną, kai į mokyklą ateina 5-6 vaikai, maniškis visad tarp jų. Vakar kaip tik užsisakiau kitam sezonui, kaip tik ir šios firmos papildams dar galioja 10 proc. nuolaida su kodu SDJNTEN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 kovo 2017 - 17:16
Dar 10 proc. nuolaida cgn-sports-special 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 19, 15:37)
apie cinamoninė tik girdėjau, kad nelabai, bet pati nesu turėjus, o šitą Now Foods, Solutions, Xyli-White Toothpaste Gel, Refreshmint, 6.4 oz (181 g) tikrai gera, pastoviai papildau atsargas. Tinka viesiems , sudėtis gera, skonis metinis bet švelnus, konsistencija geline, ne balta pasta. Valo gerai,  tubas didelis 181 gr. iherbe bestseller  4u.gif

Turiu cinamoninę, patinka vaikams, nes švelni. www.iherb.com/pr/Now-Foods-Xyliwhite-Toothpaste-Gel-Cinnafresh-6-4-oz-181-g/6895 Imam ją vakarais, nes ryte norisi aštresnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliaska7: 19 kovo 2017 - 18:36
Naujas krepselis https://iherb.co/2ycD6hQZ. Ištiesų apmažintos sunkesnių produktų siuntimo kainos, na bent jau kol kas, nežinia kaip bus rytoj..dėl to skubu užsakyti - pastoviai perkamą d. pastą vaikams, acidophilus-bandysiu jogurtą gaminti.. ir plaukų kondicionierių Herbatint 4u.gif
Atsakyti
Susidėliojo krepšelis lygiai 22 eurai subtotal , kazin neprikibs, gal kam taip buvo ? neprikibo muitine?
Atsakyti
Naujas krepselis https://iherb.co/3VZqNfCU, siuntimas 1,40 eur.
1. Peruvian Maca - seksualinei sveikatai, libido (tiek vyrams, tiek moterims), palaiko hormonu balansa, stiprina imuniteta, saugo nuo osteoporozes, padeda esant letiniam nuovargiui, kovoja su artritu ir riaumatu.
2. Gliukozaminas/chondroitinas - kremzlems ir sanariams.
3. Homeopatinis vaistas nuo alergijos. Veikia is kart, nustoja begti nosis ir asaroti akys, nemigdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 19 kovo 2017 - 19:43
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 19, 16:14)
O prieš prasidedant gripų sezonui imunitetui pastiprinti pagirdau PAU D'ARCO. Nežinau ar jų dėka, bet jau 4 metai nesirgo, prieš karantiną, kai į mokyklą ateina 5-6 vaikai, maniškis visad tarp jų. Vakar kaip tik užsisakiau kitam sezonui, kaip tik ir šios firmos papildams dar galioja 10 proc. nuolaida su kodu SDJNTEN.

biggrin.gif as irgi tik uz sitas vaista/papilda. daugiau jokiu vitaminu neduodu.

tiesa, kad duodat, kai itariat kirminus? mano mazesnis pradejo sakyti, kad skylute niezti.
Atsakyti
dar vienas užsakymas ax.gif krepšelis
Atsakyti
O cat claw duodat nuolat ar tik kai serga? Mes su juo vieną sirgimą išsikapstėm, bet matyt per trumpai gėrėm ar kaip, tai daržely užsikrėtė po to herpess ir mikoplazmom...tai nei lyzinas nebesuveikė nes parėjo su baisine pūsle ir antibiotikų neišvengėm. Dabar nors ir geriam greipfrutų sėklų ekstr. Manau reik ir vitaminais jau stiprintis..

QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 19, 17:51)
Aš saviškėm daviau ŠITUOS. Sirgome labai senai.
  Ir aišku žuvų taukai https://www.iherb.co...a-3-6-9-epa-dha.
  Dar kiti duoda vaikams Cat-s-Claw-500-mg. Sako padeda. Vakar jį kaip tik užsisakiau su kodu SDJNTEN ir  su 0 eur  siuntimu. Pabandysim ir mes.

Atsakyti
Merginos, gal galit ka nors parekomenduoti jautriai veido odai, su paraudimais, kapiliarais ir issipletusiom porom. Noriu suvienodinti odos spalva, bet nenoriu, kad uzkistu poras ir kad atrodyciau kaip su kauke. Siaip, niekada nieko panasaus nenaudojau. O jei uzsitepdavau kokia pudra, tai poros dar labiau isryskedavo. Todel ir vengdavau tokiu priemoniu. Bet gal kas zinote koki stebuklinga kremuka? Butu super, aciu
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2017 03 19, 20:03)
biggrin.gif  as irgi tik uz sitas vaista/papilda. daugiau jokiu vitaminu neduodu.
tiesa, kad duodat, kai itariat kirminus? mano mazesnis pradejo sakyti, kad skylute niezti.

Juodasis riešutas yra nuo kirmėlių 4u.gif
Dar šitas juodasis riešutas vienas iš perkamiausių.
Tik gydymo kursas 14 dienų gerti, 14 dienų pertrauka ir vėl 14 dienų gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 19 kovo 2017 - 21:41
O ar sirguliukai vaikai buvo prieš atrandant pau d'arco ?

QUOTE(Maja Di @ 2017 03 19, 18:14)
Pasirašyti nereikia, bet dokumentą pašte parodyti reikia. Tiesa mano vienai draugei iherbo siuntinius, nors ir neregistruotus, paštininkė atneša ir padeda prie durų jei nieko nėra namie ax.gif . Aš tai visad lapuką gaunu ir į paštą pėdinu.
Savo vaikui jokių vitaminų neduodu, na tik C, vietoj saldainių. O prieš prasidedant gripų sezonui imunitetui pastiprinti pagirdau PAU D'ARCO. Nežinau ar jų dėka, bet jau 4 metai nesirgo, prieš karantiną, kai į mokyklą ateina 5-6 vaikai, maniškis visad tarp jų. Vakar kaip tik užsisakiau kitam sezonui, kaip tik ir šios firmos papildams dar galioja 10 proc. nuolaida su kodu SDJNTEN.

Atsakyti