Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(aliaska7 @ 2017 03 16, 17:56)
Radau, kad Puritan.com siunčia į LT. Pigu, susidėjau iki 22 $. Už siuntimą paprašė 16 $. Na ką, teks atsiprašyt iherbo smile.gif

Man irgi mintis buvo kilusi pirkti per tarpininkę, bet paskaičiavus kokias aš prekes iš iherb siunčiuosi, pasilikau vis dėl to iherbe. Kol kas randu ką parsisiųsti nemokamai arba nebrangiai.
Atsakyti

kaip jus suprantat veikia preparatas ar neveikia?

iš to, kad kai organizme atsiranda gyventojų, pavartojus preparatą, jie pradingsta  :) aš pirmą kartą jį vartojau kai man tikrai jo reikėjo, todėl galėjau matyti ar buvo efektyvus ar ne. dabar profilaktiškai visa šeimyna pageria, tai beabejo efektyvumas pasireiškia tokiu atveju tik tuo, kad jokių problemų nebeturim. 

Atsakyti
Nelabai suprantu, per kur turiu gauti siuntinį? matau, kad kovo 13d jau buvo Vilniuje, bet niekas man nieko dar nepristatė. Čia pašte reikia klausti?
Atsakyti
Sveiki, kokius patartumet vitaminus nesciosioms, kad siuntimas nebutu kosminis?
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2017 03 16, 22:59)

Šitas https://www.iherb.co...ggie-Caps/69773 atrodo neblogas. Užtenka vienos tabletės per dieną. O siuntimas 0,00 eur.
Papildyta:
QUOTE(Spinduliux @ 2017 03 16, 22:54)
Nelabai suprantu, per kur turiu gauti siuntinį? matau, kad kovo 13d jau buvo Vilniuje, bet niekas man nieko dar nepristatė. Čia pašte reikia klausti?

Iš pašto gausite lapelį arba sms žinutę.
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2017 03 16, 21:59)

Jei domintų žoleliniai, natūralūs, tai šio dėdulės firmos viskas labai švaru, saugu ir su gera potencija smile.gif https://www.iherb.co...17?rcode=JAK307
Atsakyti
Vasario 13d užsakyto siuntinio statusas:

Feb 16, 2017
12:53
PM LT
UNITED STATES
ARRIVED AT EXPORT FACILITY
2:38
AM LT
UNITED STATES
Shipment Was Processed at Export Sorting Hub

o kovo 9d užsakyto:
Mar 16, 2017
9:41
AM LT
FRANKFURT/M, DE
PROCESSED AT TRANSIT FACILITY
3:14
AM LT
VILNIUS PSD, LT
ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY - END OF TRACKING, DELIVERY SHORTLY

Tai tą pirmąjį jau galiu laidoti turbūt.....
Jau seniai nesu negavusi siuntinio is iherbo, gal pries kokius 5 metus, vienas toks kartas ir tebuvo...
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2017 03 17, 09:38)
Tai tą pirmąjį jau galiu laidoti turbūt.....
Jau seniai nesu negavusi siuntinio is iherbo, gal pries kokius 5 metus, vienas toks kartas ir tebuvo...

Nebūtinai, man irgi yra visaip rodę. Vienas seniai gautas, berods, dar ir dabar rodomas kaip gulintis kažkur Amerikoje.

Nu juodai mūsų šalį iherbas nubaudavo, juodai... Kažin ar čia atsitiktinumas ar už lietuvaičių "sesių" piktybiškumus? Įsidėjus net dvi prekes iš shipping saver, plius dvi kitas vienodos firmos prekes, jei būčiau latvijoje, tai tikrai sutaupyčiau ir mokėčiau 3 su centais, o Lietuvoje esantys mokėtų 8 su centais.
Gražu, ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 17, 11:30)
Nu juodai mūsų šalį iherbas nubaudavo, juodai... Kažin ar čia atsitiktinumas ar už lietuvaičių "sesių" piktybiškumus? Įsidėjus net dvi prekes iš shipping saver, plius dvi kitas vienodos firmos prekes, jei būčiau latvijoje, tai tikrai sutaupyčiau ir mokėčiau 3 su centais, o Lietuvoje esantys mokėtų 8 su centais.
Gražu, ne? rolleyes.gif

O aš įsimečiau dvi prekes, tik viena iš shipping saver, siuntimas į Lietuvą 1,14 eur, į Latviją ir Estiją - 1,15 eur. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane visa laika tvarkingai ateina siuntinukai. Gavau kovo 7 dienos https://www.iherb.co...0011_DRB-00146
Atsakyti
O per kiek dienų pristato iš Vilniaus? Kovo 13d. jau buvo ten. Nieko nėra pašte. Niekada nesisiunčiau, todėl neįsivaizduoju, tai normalu ar ne. Ačiū už atsakymą
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 17, 13:36)
Pas mane visa laika tvarkingai ateina siuntinukai. Gavau kovo 7 dienos https://www.iherb.co...0011_DRB-00146

Reikėjomo mesčius mokėti? Nes matau, kad bendra krepšelio suma virš 40$
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2017 03 17, 13:45)
O per kiek dienų pristato iš Vilniaus? Kovo 13d. jau buvo ten. Nieko nėra pašte. Niekada nesisiunčiau, todėl neįsivaizduoju, tai normalu ar ne. Ačiū už atsakymą
Papildyta:
Reikėjomo mesčius mokėti? Nes  matau, kad bendra krepšelio suma virš 40$

Bent jau iš mano praktikos, tai po pamatymo, kad siuntinys Vilniuje, lapelį/sms žinutę gaunu savaitės laikotarpyje - kartais greičiau, o kartais ir tikrai savaitę tenka palaukt mirksiukas.gif
Atsakyti