Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(krystiana @ 2017 03 16, 09:59)
O sakykit ta kolageno aktivatoriu gersite viena ar kartu su kolagenu? Pasiskaiciau geru atsiliepimu,gundausi,bet kaip vartoti susimasciau... rolleyes.gif

Aš gersiu kartu su šituo kolagenu ir šituo hialiuronu. Bet galima gert ir vieną aktyvatorių, tik kartu bus efektyviau. Kolageną ir hialiuroną mergaitės patarė vartoti ant tuščio skrandžio, po to pora val. nevalgyti. O kolageno aktyvatorių per pusryčius arba po pusryčių. Kolageną geriant, daryti pertrauką, mėnesį gerti, mėnesį pertrauka. Aktyvatorių galima gerti be pertraukų. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Adell @ 2017 03 16, 09:38)
Sveikos merginos.

Gal kas galit paaiskinti kodel kiekviena karta siuntimas per Global mail vis brangesnis?
Vasario 17d. uz viena siuntini nepaeme nieko, uz kita - 3.78 Eur. Kovo 14d. uz 3 papildu bonkutes uz pristatyma sumokejau 7.58 Eur. O siandien norejau uzsakyti chlorofilo, tai siuntimo kaina net 12.24 Eur.... unsure.gif

Skysto chlorfilo siuntimas labai brangus, pigiau dabar siųstis kapsulėse. Išeitį galima surasti. smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kokios geriausios spanguoliu tabletes, kurias galima rasti Lietuvoj? Skubiai reikia, nespes ateiti is iherbo... Nebent pradziai LT randamu, paskui is iherb - kas geriausia?
Atsakyti
QUOTE(Adell @ 2017 03 16, 11:07)
Man irgi nepadeda tas shipping savers...tik dideja pristatymo kaina. Nesuprantu ka reikia pirkti tada, kad butu pigus siuntimas..ka bepadeciau iki 14 Eur ar net 16 Eur isauga kaina. Gaunasi tas pats ar per DHL rinktis pristatyma ar per Global mail. Visiskai nesuprantu kas pasidare su tuo siuntimu  blink.gif

Kaip supratau, tai reikia visas prekes iš shipping saver skyriaus dėtis umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 16, 12:21)
Kaip supratau, tai reikia visas prekes iš shipping saver skyriaus dėtis umn.gif

Jei norite nemokamo siuntimo, tai taip. O jei tik sumažinti siuntimą, užtenka bent vieną prekę iš shipping saver įsidėti. Mano šiandieninis krepšelis. Siuntimas 2,82 eur. Įsimečiau porą buteliukų Monteverte rekomenduoto papildo The Original Wormwood Combination organizmo valymui nuo parazitų, bus kaip tik vienam kursui : 2 savaites vartot, 2 savaites pertrauka ir vėl 2 savaites vartot. Ir papajos ekstraktas skrandžiui, jam kaip tik dabar 10 proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 03 16, 10:59)
O sakykit ta kolageno aktivatoriu gersite viena ar kartu su kolagenu? Pasiskaiciau geru atsiliepimu,gundausi,bet kaip vartoti susimasciau... rolleyes.gif

Šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis šį kolageną https://www.iherb.co...56?rcode=QNL824, jo palankus siuntimas ir sudėtyje jau yra hialuronas.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 03 16, 13:01)
Jei norite nemokamo siuntimo, tai taip. O jei tik sumažinti siuntimą, užtenka bent vieną prekę iš shipping saver įsidėti. Mano šiandieninis krepšelis. Siuntimas 2,82 eur. Įsimečiau porą buteliukų Monteverte rekomenduoto papildo The Original Wormwood Combination organizmo valymui nuo parazitų, bus kaip tik vienam kursui : 2 savaites vartot, 2 savaites pertrauka ir vėl 2 savaites vartot. Ir papajos ekstraktas skrandžiui, jam kaip tik dabar 10 proc. nuolaida.

Ne visada pakanka vieno. Aš taip tik vieną reikalingą šiuo metu iš shipping saver įsidėjau ir jau 5 USD, vistiek kiek brangiau nei buvo su tais 4 USD.
Sėkmės su tuo "vabaliukų" papildu. Man tai jis fainas. Aišku, jei organizmo užterštumas nemažas, tai kiek vėliau reikės dar ir dar bei geriausia jau iš kitos serijos, su kitais ingredientais, tada bus pasiektas tikras "organizmo šluotos" efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 16, 13:16)
Ne visada pakanka vieno. Aš taip tik vieną reikalingą šiuo metu iš shipping saver įsidėjau ir jau 5 USD, vistiek kiek brangiau nei buvo su tais 4 USD.
Sėkmės su tuo "vabaliukų" papildu. Man tai jis fainas. Aišku, jei organizmo užterštumas nemažas, tai kiek vėliau reikės dar ir dar bei geriausia jau iš kitos serijos, su kitais ingredientais, tada bus pasiektas tikras "organizmo šluotos" efektas smile.gif

Ačiū, turiu šuniuką, paskutiniu metu nusilpęs imunitetas, nejudantis nė iš vietos svoris privertė susimąstyti apie organizmo valymą, nežinau kiek jis užterštas. Bus matyt kaip seksis, parašysiu kai pavartosiu biggrin.gif Jei viskas gerai bus, ir kitiems šeimos nariams pirksiu jį.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 03 16, 12:00)
Aš gersiu kartu su šituo kolagenu ir šituo hialiuronu. Bet galima gert ir vieną aktyvatorių, tik kartu bus efektyviau. Kolageną ir hialiuroną mergaitės patarė vartoti ant tuščio skrandžio, po to pora val. nevalgyti. O kolageno aktyvatorių per pusryčius arba po pusryčių. Kolageną geriant, daryti pertrauką, mėnesį gerti, mėnesį pertrauka. Aktyvatorių galima gerti be pertraukų.  biggrin.gif
Papildyta:
Skysto chlorfilo siuntimas labai brangus, pigiau dabar siųstis kapsulėse. Išeitį galima surasti.  smile.gif

Keleta metu geriau tik skysta, Now foods firmos. Labai jis man tiko ir patiko. O cia dabar toks siurprizas su tuo siuntimu gavosi, kad siuntimas brangesnis uz pati produkta verysad.gif
Gal galite patarti kokias kapsules geriau imti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 03 16, 10:50)
Jūs gal tuirte laiko žaisyt su krepšeliu ax.gif Man jau atsibodo dėliot prekes dėl pigesnio siuntimo. Ir jokie shipping savers nepadeda.

Ne, tiesiog susidariau sąrašą ko reikia ir derinu pagal wish list'ą. Dar yra naudinga žiūrėti naujai atsiradusias tame shipping saveryje, taupančiame siuntimo kainą, prekes pačias naujausias, štai jos: https://www.iherb.co...cialt...&sr=10
Taip ir tas kaukytes radau, koks tada skirtumas mokėti už ją 3 su virš Eur ar daugiau už siuntimą. Nebent jau visai nereik. Valomoji bus gerai man.
Nusistatau filtrą, taip greičiau pamatai kas atsiranda ten. Nes jei kas gero, tai ir greitai išperka. Tiesiog tai neužima man daug laiko. Įpratau orientuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 16 kovo 2017 - 14:02
QUOTE(Adell @ 2017 03 16, 14:27)
Keleta metu geriau tik skysta, Now foods firmos. Labai jis man tiko ir patiko. O cia dabar toks siurprizas su tuo siuntimu gavosi, kad siuntimas brangesnis uz pati produkta verysad.gif
Gal galite patarti kokias kapsules geriau imti? mirksiukas.gif

Aš dabar laukiu šito KREPŠELIO. Buvau įsidėjusi du buteliukus chlorofilo. Užteks ilgesniam laikui. Galvojau kad ir vaikams tiks. Bet paskaičiau kad tinka tik suaugusiems. Tai trys suaugę išgersime. Tai jo siuntimas man kainavo tik 3,82 eur
Nuo miego pagyvenusiam žmogui mums visokie triptofanai nepasitvirtino. Kadangi jų negali ilgai vartoti. Padėjo VIT B12, MAGNIS su glicinu ir lysinu ir dar Vit D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 16 kovo 2017 - 16:51
QUOTE(padraika22 @ 2017 03 16, 11:13)

gal kazka patarsit, mano mama nuo vakaro uzmiega puikiai. kokia 3 val nakties nubunda ir viskas. uzmigti nebegali. ji jau pensijoje, galetu ir noretu pamiegoti ilgiau, bet nesigauna. gal yra kokiu nelabai kenksmingu preparatu? aciu

Triptofanas, glicinas, magnis, B grupe, zoles - jie visi gerina miega. Jei nepadeda, tada nuo mazdaug 55 metu ir vyresnems skiria melatonina, jo negalima vartoti ilgiau nei 3 menesius. Bet labai daug priklauso nuo gyvenimo budo, o papildai tik laikina pagalba.
Atsakyti
Radau, kad Puritan.com siunčia į LT. Pigu, susidėjau iki 22 $. Už siuntimą paprašė 16 $. Na ką, teks atsiprašyt iherbo smile.gif
Atsakyti