QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 10, 10:57)
Bandytojai būna tik lakūnai. Aš padedu sau. Papildai iš iherb man padėjo pristabdyti vaikų ligas, savo pačios netobulumus, ypač odos, plaukų, mm. Tai puiku, sėdėkite. Juk pačiai nemalonu, kai jus pavadina jorkšyro mama. Todėl prašau nesistebėkite ir kitais. Kaip jau minėta kitoje temoje, dabar nebėra jokių paslapčių, nesinorėtų pyktis, apsižodžiuoti, jeigu kažkuri kažką ne taip suprato. Norėtųsi gražiai diskutuoti, o ne blevyzgoti, (reikšti nuostabas
) , kaip išsireiškė jus užpuolusi narė.
Aš nekreipiu dėmesio į kiekvieną ligonį kas, kur ir kaip apvadina. Jų gi čia apstu. Aš niekur nerašiau apie jokį jorkšyrą
o kad užkliuvau matyt kažkur vienai ligonei, kuri pora kartų rašinėjo, kad nori žudytis, 26+ dar neturėjo santykių su vyrais, o pagrinde sėdėjo visą laiką temose apie santykius su vyrais
, abortų temose
, nors neva jų niekada nesidarė ir pykosi su visu forumu iš eilės, aiškindama gyvenimo tiesas, tai čia net nenuostabu, kad prikūrė nebūtų istorijų. O kita durnela, prisidėjusi savo nuotraukų, atskleidusi tapatybę savo, kad karksi iš paskos, tai irgi aiškus žmogaus lygis
Jūsų valia kuo ten tikėti ir pasitikėti forume.
Dabar reikalas eina apie papildus, regis čia adekvatūs žmonės sėdi, tai ir užklausiau adekvačia, ta tema, kuria jūs parašėte.