Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(jurda @ 2017 01 10, 11:30)
Sveikos, kokį geriamą liziną pūslelinės profilaktikai patartumėt? Tabletėm ar milteliais?

as sau emiau sita http://md.iherb.com/...00-Tablets/1248, geriu neilgai, kokias tris savaites, kol kas pusleline neiskilo. Atsiliepimai apie ji labai geri.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 10, 10:44)
Čia jūs šiaip sau imate ir geriate eksperimentui? unsure.gif
Juk tai gana rimtas papildas, skiriamas su rimtais sutrikimais galvelėje ar po sakykime kokių baisių išgyvenimų, netekčių, arba seniems ir nualintiems žmonėms. O jūs, sveikuolė neva, gerai valganti, teigianti, kad prisižiūrite, šiaip sau jį bandote? blink.gif

Tai va ir svarstau, ar imti mamai. 77 metai, kaip rašiau, nervinasi dėl smulkmenų, tiesiog pati save "užveda", tada kyla spaudimas. Norėjau nuvesti pas psichologą, bet nė už ką.... Jei imti, kokios koncentracijos? Kaip ilgai patariama naudoti tokio amžiaus žmogui, ar reikia daryti pertraukas?

Dar - ką patartumėte dvyliktokui prieš egzaminus atminčiai (susikoncentravimui) ir kad nesinervintų prieš egzus?...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 10, 10:04)
Čia ne sarkazmas. Čia buvo nuostaba. Juk visos jau čia jus žinome šioje temoje, kad esate bandytoja. Pirmiausia čia sėdžiu dėl pagyvenusio amžiaus žmonių, kuriems padedu gydytis ax.gif

Bandytojai būna tik lakūnai. Aš padedu sau. Papildai iš iherb man padėjo pristabdyti vaikų ligas, savo pačios netobulumus, ypač odos, plaukų, mm. Tai puiku, sėdėkite. Juk pačiai nemalonu, kai jus pavadina jorkšyro mama. Todėl prašau nesistebėkite ir kitais. Kaip jau minėta kitoje temoje, dabar nebėra jokių paslapčių, nesinorėtų pyktis, apsižodžiuoti, jeigu kažkuri kažką ne taip suprato. Norėtųsi gražiai diskutuoti, o ne blevyzgoti, (reikšti nuostabas smile.gif ) , kaip išsireiškė jus užpuolusi narė.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 01 10, 10:53)
Tai va ir svarstau, ar imti mamai. 77 metai, kaip rašiau, nervinasi dėl smulkmenų, tiesiog pati save "užveda", tada kyla spaudimas. Norėjau nuvesti pas psichologą, bet nė už ką.... Jei imti, kokios koncentracijos? Kaip ilgai patariama naudoti tokio amžiaus žmogui, ar reikia daryti pertraukas?

Dar - ką patartumėte dvyliktokui prieš egzaminus atminčiai (susikoncentravimui) ir kad nesinervintų prieš egzus?...

5-HTP doze 8mg 1kg kuno svoriui, jei zmogus sveria 60 kg, uztenka 50mg, jei labai issekintas, tada vakare galima 100mg.

As saviskiems per egzaminus glicina duodu, dar jei labai nervuojasi padeda magnis citrato http://www.iherb.com/Magnesium-Citrate, ar cheloto formos http://www.iherb.com/Magnesium-Chelate ir b grupes vitaminai.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 10, 10:57)
Bandytojai būna tik lakūnai. Aš padedu sau. Papildai iš iherb man padėjo pristabdyti vaikų ligas, savo pačios netobulumus, ypač odos, plaukų, mm. Tai puiku, sėdėkite. Juk pačiai nemalonu, kai jus pavadina jorkšyro mama. Todėl prašau nesistebėkite ir kitais. Kaip jau minėta kitoje temoje, dabar nebėra jokių paslapčių, nesinorėtų pyktis,  apsižodžiuoti, jeigu kažkuri kažką ne taip suprato. Norėtųsi gražiai diskutuoti, o ne blevyzgoti, (reikšti nuostabas smile.gif ) , kaip išsireiškė jus užpuolusi narė.

Aš nekreipiu dėmesio į kiekvieną ligonį kas, kur ir kaip apvadina. Jų gi čia apstu. Aš niekur nerašiau apie jokį jorkšyrą biggrin.gif o kad užkliuvau matyt kažkur vienai ligonei, kuri pora kartų rašinėjo, kad nori žudytis, 26+ dar neturėjo santykių su vyrais, o pagrinde sėdėjo visą laiką temose apie santykius su vyrais biggrin.gif , abortų temose blink.gif , nors neva jų niekada nesidarė ir pykosi su visu forumu iš eilės, aiškindama gyvenimo tiesas, tai čia net nenuostabu, kad prikūrė nebūtų istorijų. O kita durnela, prisidėjusi savo nuotraukų, atskleidusi tapatybę savo, kad karksi iš paskos, tai irgi aiškus žmogaus lygis smile.gif Jūsų valia kuo ten tikėti ir pasitikėti forume.
Dabar reikalas eina apie papildus, regis čia adekvatūs žmonės sėdi, tai ir užklausiau adekvačia, ta tema, kuria jūs parašėte.
Atsakyti
Necituoja unsure.gif
Monteverte, skaiciau apie antidepresantus, bet mama neserga depresija, ir tokio tipo vaistu negeria.
Su drekintuvu kiek sudetingiau, nes namas didelis, o jis buna ir mokykloje didele dali dienos, manau, kad higiena irgi ne prosali, nors ir kaip purkstauja (siaip is vienos puses pedantas, is kitos...gal deto, kad mama pasako doh.gif)
Atsakyti
5 htp nėra antidepresantas. Tai amino rūgštis.
Atsakyti
Sausio 4 dienos krepselis jau pas mane 4u.gif , tiesiog neitiketini greiciai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2017 01 10, 17:03)
Sausio 4 dienos krepselis jau pas mane  4u.gif , tiesiog neitiketini greiciai  bigsmile.gif  4u.gif

As irgi siandien gavau tos dienos, fantastika bigsmile.gif
Atsakyti

eikit sau, o as vis tebelaukiu 12,03  :huh2: 

Atsakyti
Aš irgi sausio 3 dienos užsakymą pasiimiau. Jau įtartina buvo, kad prime registruota siunta buvo,atsidarau, visai ne mano prekės. Gal kas gavot šampūną nuo pleiskanų, lupdažį ir kt? Man tai atsiuntė dantų balinimo sistemą blink.gif . Yra buvę kad ne tą prekę įdėjo, tai už ją pervedė į kortelę pinigus. Kažin ar išsiųstų pakartotinai ko negavau? Ar grąžins pinigus? Ten muilas buvo už dyką ax.gif
Atsakyti
Monteverte, norėčiau paklausti kaip vartoti mamai papildus: multikai, katės nagas, spirulina, vitaminas D. Ta prasme ar vartot iš eilės po buteliuką, ar galima tarkim multikus ir plius spirulina arba katės nagas?
Čia patarėte, nes mama nuolat serga, tai kažkaip atstatyti reikia ją...
Labai ačiū, jei atsakysite 4u.gif

Dar į temą. Dukrai daviau šiuos probiotikus Nežinau ar sutapo, ar kas, bet įvyko kažkoks stebuklas ir nuo jų vartojimo ji nebeserga (prieš tai 3-4d darže ir 3-4savaitės namie). Bet skaitau, kad rekomenduojama laikyti šaldytuve. Tai reiškia, kad gali parsisiųsti krūvą negyvų bakterijų? Tai geriau kitų ieškot? Ir turbūt nereikėtų jų duoti pastoviai?
Atsakyti