Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 11, 11:13)
Yra dabar šiuo metu fainų dalykų tame shipping saveryje. Šiuo metu padariau net kelis siuntinius, tai man nebūdinga yra.  smile.gif  Yra netgi geri multivitaminai, vyrams ir nevyrams tos pačios rūšies, su probiotikais. Su žuvų taukais, kuriems nuolaida (o jie geros kokybės labai) gavosi 0,00 siuntimas: https://www.iherb.co...0...01009 Imu kai pamatau man reikėsiančio, nes tos nuolaidos siuntimui keičiasi būna net ne dienom.
Tuose vitaminuose yra B12 methylcobalamin forma, kam svarbu. Turi jie ir moterims, ir nepriklausomai nuo lyties. Nelabai daug jie skiriasi. https://www.iherb.co...ld-Laboratories

Kas ten dėl magnio dar klausė ar rašė, tai vakar ėmiau (jau rodžiau), magnio preparatą, kuriame nėra vien magnio citratas, o ir magnio malatas. Magnio malatas tinka tiems žmonėms, kuriems trūksta energijos. Tad gerai, kad tai šių dviejų formų derinys, nes citratas yra pigiausias (oksidas dar pigesnis, bet aš jo neperku), ir įsisavinamas truputį prasčiau. Magnio citratas yra neblogai, bet jis mažiau įsisavinamas. Dabar baiginėju magnį chelate formos. Kam įdomu, magnio geriausios formos yra chelate, bisglycinate, malate, na ir dar citrate. Bet jei laukčiausi, gerčiau turbūt tą, kurią paskyrė gydytojas ar tarčiausi su juo. Mano sekama natūropatė siūlo magnį pagerti moterims dėl pagalbos tinkamai progesteronų veiklai ir t.t. Jis dalyvauja daugelyje mūsų kūno procesų, kalcio pernašoje, kitų mineralų. Jaučiu trūkumą pieš mm. Traukia tada mėšlungis, tad man reikia turėti jo.

Labai labai ačiū už tokį išsamų paaiškinimą apie magnį! Gal galėtumėte patarti, kokį kalcį, kalį ir cinką geriausia riktis? Gal čia irgi reikia atkreipti dėmesį į kažką?
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 21:05)
Kuo jūsiškis skyrės nuo maniškio, ir būtent kokį poveikį jautėt? 4u.gif

Ir suprantu, ir žinau mirksiukas.gif Bet kai po 3 mėn. vartojimo nesijaučia absoliučiai jokio poveikio, tai dar ilgiau vartot ir kažko tikėtis nežinau, ar kas nors gali rolleyes.gif

Atidžiau pasižiūrėjau jūsų, tai mano toks pat. Tik susimaišiau, kadangi mažiau kapsulių- mažiau ir kainavo 4u.gif . Truputį pagerėjo atmintis. Galva nebeskauda. Nes anksčiau tekdavo dažnokai gerti citramono.
Trys mėn. pakankamai laiko kad suveiktų papildai ir pajusti kažkokį poveikį.
Atsakyti
Pikta kai negali tiesiog nupirkti to ko reikia unsure.gif turi vos ne keleta dienu strateguoti doh.gif
šeip ne taip susikroviau krepšelį krepšelis siuntimas 3,78 €
argan balm gal ir nebblogas, bet šį kartą neplanavau imti, bet teko nes mažina siuntimą protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 18:05)
Tai kas tada geriausiai būtų senam žmogui (70-80 metų) nuo mėšlungio (sakė, retai jis būna, bet  kai būna, tai paprastai naktim ir labai stiprus)? 4u.gif

Išvardinau gi juk, viskas tas pats, be vit K. Tarp kitko ir Lietuvoje vaistinėse yra tokių mišinių D+Mg+K (kalis)+Ca+B6 ar pan., (su cinku dar gali būti), pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 kovo 2017 - 00:11
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 11, 22:24)
Pikta kai negali tiesiog nupirkti to ko reikia  unsure.gif turi vos ne keleta dienu strateguoti  doh.gif
šeip ne taip susikroviau krepšelį krepšelis siuntimas 3,78 €
argan balm gal ir nebblogas, bet šį kartą neplanavau imti, bet teko nes mažina siuntimą  protest.gif

bet jis labai geras tai daug neprasausite smile.gif
man si karta reikejo akiu kremo tai dauguma ju ship saveriai, dar prigriebiau BB kremukas korejietiska uz gera kaina ir lupu balzamu rinkini. Siuntimas isejo 2 eur, tai lb likau patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 kovo 2017 - 07:41
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 11, 12:37)
Tai čia ne senyvam gi žmogui kaip supratau, todėl šį įdėjau.

O sakau, kad tinka derinys, o ne tik magnis, nes magnis išbandytas visų  formų ir nėra efekto. Būtent, kad turi būti ir magnis, ir kalis, ir kalcis, ir vit. D ir dar pvz. B6. Ir tai iš patirties, o ne iš straipsnių kažkokių tais. Žinoma, gal jūsų ir kita patirtis, gal jums padėjo ir tik magnis. Gerai, jei žmogus kantrus, atsparus skausmui ir gali sau leisti eksperimentuoti kol ras. O jei negali sau leisti, nori greitesnio efekto, tai bet kokiu atveju kompleksinis bus geriau, nes naivu tikėtis ir logika remiantis, kad vien tik magnio X žmoguio trūksta ir iš karto jau sunkūs mėšlungiai nuo to.

Aisku, galvojau, kad butent sis buteliukas zenkliai pakeite padeti 4u.gif
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 19:00)
Be abejo, kad geria (nuo spaudimo ir dar kažką - reik pasitikslint, ačiū).

Asmeniškai aš Doctor's Best nusivyliau.
Gal čia tik su manim DB nedraugauja, nežinau  biggrin.gif Bet dar ką nors imt iš DB, jau bijau.

O ar bandete kitu brandu tokius pacius papildus ir kazka ipatingai jautete, ar tesiog nuo situ medziagu nepastebejote jokio poveikio?

As turejau sia ginkgo biloba https://www.iherb.co...eggie-Caps/4244 ir jusu mineta Doctor's Best. Jauciau poveiki ir vieno ir kito, tik, kad Paradise Herbs daug brangiau gaunasi, nors ir Shipping Saver. Ir apekritai, mano nuomone, papildams Shipping Saver tik akiu dumimas. Prastumia prasciau perkamus, uzsigulejusius ir tiek. Keleta isimciu yra, bet vistiek nekokia ju politika.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 19:00)
Be abejo, kad geria (nuo spaudimo ir dar kažką - reik pasitikslint, ačiū).

Asmeniškai aš Doctor's Best nusivyliau. Turėjau hialuroną - nulis sveikų (ėmiau prieš gerus metus žiemą, kai siaubingai sausėjo delnai; baigės šildymas, baigės ir sausėjimas, bet DB hialuronas niekuo nepadėjo; kaip bebūtų keista, šią žiemą nieko panašaus  nebuvo  - nesausėjo delnai, nors jokio hialurono ir apskritai jokių papildų negėriau, o maitinausi taip pat). Po to pasiėmiau protinei veiklai pagerint DB ginkgo - taip pat absoliučiai jokio poveikio.
Gal čia tik su manim DB nedraugauja, nežinau  biggrin.gif Bet dar ką nors imt iš DB, jau bijau.

Šitą hialuroną gėriau 6 mėn. Absolučiai jokio poveikio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip paskutiniu metu pripratino iherb su savo greitu siuntimu, tad dabar kai uztrunka, jau neramu darosi...Ar dar yra laukianciu vasario 14 ir ankstesniu uzsakymu?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 12, 09:40)
bet jis labai geras tai daug neprasausite  smile.gif
man si karta reikejo akiu kremo tai dauguma ju ship saveriai, dar prigriebiau BB kremukas korejietiska uz gera kaina ir lupu balzamu rinkini. Siuntimas isejo 2 eur, tai lb likau patenkinta.

Taip geras, turiu jį, tinka atopinėi dukros odai, ir lūpas galima tepti ir kur tik nori. Bet pagrinde negaliu dabar pirkti šampūnus, ilga laiką perku iš Iherb, net nežinau kokius ir kur LT pirkti be SLS, sulfatų, parabenų ir t.t? Pasidalinkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 12, 11:47)
Taip geras, turiu jį, tinka atopinėi dukros odai, ir lūpas galima tepti ir kur tik nori. Bet pagrinde negaliu dabar pirkti šampūnus, ilga laiką perku iš Iherb, net nežinau kokius ir kur LT pirkti be SLS, sulfatų, parabenų ir t.t?  Pasidalinkite  ax.gif

Mes su draugėm perkam Lietuvoj Angel Professional kompanijos plaukų priežiūros priemones iš www.kuryba.eu. Labai patiko, verta pabandyt, kaina draugiška. Bet čia ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 03 12, 14:51)
Mes su draugėm perkam Lietuvoj Angel Professional kompanijos plaukų priežiūros priemones iš www.kuryba.eu. Labai patiko, verta pabandyt, kaina draugiška. Bet čia ne į temą  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif na žinau kad ne į temą, bet kart nuo karto nukrypstame ax.gif be to liksiu neplautais palukais jei nepadesit biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kokiu geruju bakteriju rekomenduotumet suaugusiai moteriai ir vyrui po antibiotiku kurso? ir lyg gerai pamenu chlorofilo rekomendavo pagert suaugusiam turint atopini dermatita. gal kam yra teke girdet ir naudot? ir dar b grupes kazkuriuos vitaminus minejo kalbant apie ta pati atopini dermatita. man ant ranku pirstu yra atopinis dermatitas. niekaip nebesusitvarkau. jau apie metus laiko vis isberta dregnom puslelem, paskui isdziusta ir vel is pradziu unsure.gif nebegaliu taip gyvent mat ir viena naga smarkiai pazeide tas dermatitas blink.gif
Atsakyti