Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Sky_diver @ 2017 03 11, 08:05)
Sveikos, bandau ir as uzsakinet is iherb. Pries keleta metu uzsakinejau, bet ziuriu cia pasikeitimu visokiu daug. Krepselis sunsiuntimu yra uz 22,4 dol, kazi mokesciu neuzdes? Kaip cia su tuo siuntimu dabar yra? Man paskaiciuoja 5 dol - tai cia daug, ar mazai?
Perku sias prekes https://www.iherb.co...oz-118-ml/29779

https://www.iherb.co...oz-118-ml/62595

Merginai 2 metai, tai tinkami abu sirupai. Isvandysiu, kuria geresnis. Kaip manot, ar geras pasirinkimas?
Papildyta:
O kur rasti tuos ship saver?

Persijunkite i €, dekite iki 22€ ir busite tikra, kad nereikes moketi papildomai. 5$ uz tai, kas reikalinga normali siuntimo kaina, anksciau mokejome uz viska po 6$.

Is desines lango puses randate Useful Links, po jp zaliomis raidelemis Shipping Saver https://www.iherb.com/c/beauty-bath
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 11, 09:14)
Persijunkite i €, dekite iki 22€ ir busite tikra, kad nereikes moketi papildomai. 5$ uz tai, kas reikalinga normali siuntimo kaina, anksciau mokejome uz viska po 6$.

Is desines lango puses randate Useful Links, po jp zaliomis raidelemis   Shipping Saver https://www.iherb.com/c/beauty-bath

Persijungus i €, siuntimas is karto virs 7 dol pakilo blink.gif
Ai, bet uz tai, kadpasirinkau LT. Palikus USA viskas gerai smile.gif aciu uz komentarus ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 11 kovo 2017 - 08:35
Yra dabar šiuo metu fainų dalykų tame shipping saveryje. Šiuo metu padariau net kelis siuntinius, tai man nebūdinga yra. smile.gif Yra netgi geri multivitaminai, vyrams ir nevyrams tos pačios rūšies, su probiotikais. Su žuvų taukais, kuriems nuolaida (o jie geros kokybės labai) gavosi 0,00 siuntimas: https://www.iherb.co...0...01009 Imu kai pamatau man reikėsiančio, nes tos nuolaidos siuntimui keičiasi būna net ne dienom.
Tuose vitaminuose yra B12 methylcobalamin forma, kam svarbu. Turi jie ir moterims, ir nepriklausomai nuo lyties. Nelabai daug jie skiriasi. https://www.iherb.co...ld-Laboratories

Kas ten dėl magnio dar klausė ar rašė, tai vakar ėmiau (jau rodžiau), magnio preparatą, kuriame nėra vien magnio citratas, o ir magnio malatas. Magnio malatas tinka tiems žmonėms, kuriems trūksta energijos. Tad gerai, kad tai šių dviejų formų derinys, nes citratas yra pigiausias (oksidas dar pigesnis, bet aš jo neperku), ir įsisavinamas truputį prasčiau. Magnio citratas yra neblogai, bet jis mažiau įsisavinamas. Dabar baiginėju magnį chelate formos. Kam įdomu, magnio geriausios formos yra chelate, bisglycinate, malate, na ir dar citrate. Bet jei laukčiausi, gerčiau turbūt tą, kurią paskyrė gydytojas ar tarčiausi su juo. Mano sekama natūropatė siūlo magnį pagerti moterims dėl pagalbos tinkamai progesteronų veiklai ir t.t. Jis dalyvauja daugelyje mūsų kūno procesų, kalcio pernašoje, kitų mineralų. Jaučiu trūkumą pieš mm. Traukia tada mėšlungis, tad man reikia turėti jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 11 kovo 2017 - 10:38
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 10, 19:22)
Kodel manote, kad butent toks derinys tinka? Kai traukia meslungis, dazniausiai del magnio trukumo, o magnio-kalio antagonistai, tai kalcis-natris. O senyvo amziaus zmonems daznai del pralaidziu membranu magnis su kaliu isplaunamas, o kalcis nuseda inkstuose, formuojant akmenukus. Vitaminas K tirstina krauja, o dazniausiai jiems skiria krauja skistinancius vaistus.

Tai čia ne senyvam gi žmogui kaip supratau, todėl šį įdėjau.

O sakau, kad tinka derinys, o ne tik magnis, nes magnis išbandytas visų formų ir nėra efekto. Būtent, kad turi būti ir magnis, ir kalis, ir kalcis, ir vit. D ir dar pvz. B6. Ir tai iš patirties, o ne iš straipsnių kažkokių tais. Žinoma, gal jūsų ir kita patirtis, gal jums padėjo ir tik magnis. Gerai, jei žmogus kantrus, atsparus skausmui ir gali sau leisti eksperimentuoti kol ras. O jei negali sau leisti, nori greitesnio efekto, tai bet kokiu atveju kompleksinis bus geriau, nes naivu tikėtis ir logika remiantis, kad vien tik magnio X žmoguio trūksta ir iš karto jau sunkūs mėšlungiai nuo to.
Atsakyti
niekas nepirkot sios kaukytes? kaip ja naudojat? tik pamasazuojat ir nei kiek nepalaikot?
https://www.iherb.co...Balm-30-g/68419
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 03 11, 13:28)
niekas nepirkot sios kaukytes? kaip ja naudojat? tik pamasazuojat ir nei kiek nepalaikot?
https://www.iherb.co...Balm-30-g/68419

raso kad tepti tik ant inkstiruotu vietu ir masazuot 3-5 minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 03 11, 15:40)
raso kad tepti tik ant inkstiruotu vietu ir masazuot 3-5 minutes  smile.gif

man keista,kad nereikia laikyti todel ir klausiu gal kuri jau bande:)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 11, 12:37)
Tai čia ne senyvam gi žmogui kaip supratau, todėl šį įdėjau.

Gerai, kad nepaskubėjau unsure.gif Aš, kaip ir ivetacom, supratau, kad kalbat apie senyvo amžiaus žmogų...

Tai kas tada geriausiai būtų senam žmogui (70-80 metų) nuo mėšlungio (sakė, retai jis būna, bet kai būna, tai paprastai naktim ir labai stiprus)? 4u.gif

Ir dar gal kas iš patirties gali pasakyt, kuo skirias Physician's Formula Organic Wear CC nuo Super CC+?
Baiginėju Organic Wear CC - tik patys geriausi atsiliepimai apie jį, gaila, kad dabar Out of Stock verysad.gif Nors turiu prisipažint, kad pirmas įspūdis buvo "kažkoks siaubas" blink.gif biggrin.gif Išsigandau, kad labai šviesus, bet po keletos minučių adaptavosi spalva.

Beje, kai buvo vasarą akcija Physician's Formula kosmetikai, pasiėmiau pabandymui Organic Wear Jumbo Lash tušą už 6,32 Eur - totalus nesusipratimas, gyvenime nesu turėjus blogesnio tušo: šepetėlis siaubingai nepatogus, jau dažantis apsiteplioji, o dienos bėgy akys apibėga kaip pas kokią vampyrę doh.gif Organic Wear bent jau šepetėlis patogus, bet irgi ne kažką, nors pastarąjį gal dar kada nors ir pakartosiu (nėr blogas).
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 19:05)
Tai kas tada geriausiai būtų senam žmogui (70-80 metų) nuo mėšlungio (sakė, retai jis būna, bet  kai būna, tai paprastai naktim ir labai stiprus)? 4u.gif

Jūs visų pirma pažiūrėkite ar tas žmogus gal kokius vaistus geria. Ir būna toks šalutinis poveikis. Nes geriant kai kuriuos vaistus, dažnai pasitaiko visokių šalutinių poveikių.
O jeigu nevartoja tokių vaistų, tai siūlyčiau šitą MAGNĮ. Aš pati jį gėriau. Sugėriau pusė buteliuko. T.y. 2 savaites. Kitą pusę atidaviau mamai. Nes manau kad jai reikia pagerti magnio. Kadangi senesnio amžiaus žmogui iš organizmo yra išplaunamas magnis.
O aš gėriau, kaip ir rašo, po 2 tab. du kartus dienoje. Pasijutau geriau. Nes jis veikia ir raminamai. Mėšlungių kol kas nėra. Šitas magnis yra lengvai įsisavinamas. Ir sujungtas su glicinu ir lyzinu. Magnis organizme padeda gaminti ląstelėms energiją, palaiko nervų sistemos funkciją, padeda raumenims atsipalaiduoti ir užtikrina širdies ritmą. O glicinas atsakingas už mineralų pernešimą organizme, gerina medžiagų apykaitos procesus smegenų audiniuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 11 kovo 2017 - 18:52
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 11, 18:39)
Jūs visų pirma pažiūrėkite ar tas žmogus gal kokius vaistus geria. Ir būna toks šalutinis poveikis. Nes geriant kai kuriuos vaistus, dažnai pasitaiko visokių šalutinių poveikių.

Be abejo, kad geria (nuo spaudimo ir dar kažką - reik pasitikslint, ačiū).

Asmeniškai aš Doctor's Best nusivyliau. Turėjau hialuroną - nulis sveikų (ėmiau prieš gerus metus žiemą, kai siaubingai sausėjo delnai; baigės šildymas, baigės ir sausėjimas, bet DB hialuronas niekuo nepadėjo; kaip bebūtų keista, šią žiemą nieko panašaus nebuvo - nesausėjo delnai, nors jokio hialurono ir apskritai jokių papildų negėriau, o maitinausi taip pat). Po to pasiėmiau protinei veiklai pagerint DB ginkgo - taip pat absoliučiai jokio poveikio.
Gal čia tik su manim DB nedraugauja, nežinau biggrin.gif Bet dar ką nors imt iš DB, jau bijau.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2017 03 11, 20:00)
Be abejo, kad geria (nuo spaudimo ir dar kažką - reik pasitikslint, ačiū).

Asmeniškai aš Doctor's Best nusivyliau. Turėjau hialuroną - nulis sveikų (ėmiau prieš gerus metus žiemą, kai siaubingai sausėjo delnai; baigės šildymas, baigės ir sausėjimas, bet DB hialuronas niekuo nepadėjo; kaip bebūtų keista, šią žiemą nieko panašaus  nebuvo  - nesausėjo delnai, nors jokio hialurono ir apskritai jokių papildų negėriau, o maitinausi taip pat). Po to pasiėmiau protinei veiklai pagerint DB ginkgo - taip pat absoliučiai jokio poveikio.
Gal čia tik su manim DB nedraugauja, nežinau  biggrin.gif Bet dar ką nors imt iš DB, jau bijau.

Gal jums ir netinka.
Aš buvau pirkusi ginko DB firmos tik kitą. Nu kažkoks poveikis jaučiasi. O magnis šitas man tikrai labai patiko. Prie progos sakysiuos vėl. Nes kas kažkiek laiko man reikia magnį pagerti.
Ir reikia suprasti, kad papildai, tai ne vaistai ir taip greitai jie nesuveikia. Kai kada reikia ir ilgesnio jų vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 11, 19:12)
Aš buvau pirkusi ginko DB firmos tik kitą. Nu kažkoks poveikis jaučiasi.

Kuo jūsiškis skyrės nuo maniškio, ir būtent kokį poveikį jautėt? 4u.gif
QUOTE(Minutėlė @ 2017 03 11, 19:12)
Ir reikia suprasti, kad papildai, tai ne vaistai ir taip greitai jie nesuveikia. Kai kada reikia ir ilgesnio jų vartojimo.

Ir suprantu, ir žinau mirksiukas.gif Bet kai po 3 mėn. vartojimo nesijaučia absoliučiai jokio poveikio, tai dar ilgiau vartot ir kažko tikėtis nežinau, ar kas nors gali rolleyes.gif

Atsakyti