Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Gavau meila, kad iki pirmadienio vakaro (Moters dienos proga :-))

-10 proc moterims skirtiems multivitaminams http://www.iherb.com...OL?rcode=Rrz719

-10 proc korejietiskai kosmetikai http://www.iherb.com...ty?rcode=rrz719
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 08, 19:20)
Su mūsų švente visas 4u.gif

...
Būtina sąlyga būtų tik nesukčiauti, reikėtų pirmame puslapyje įrašyti informaciją, kad naujokės ar kitos narės paviešintų tas, kurios bando "persitempti" kitų nuorodas sau, pakeisti kodukus ar pan.
Ką manote? smile.gif  ax.gif

Tik del sios priezasties ir kildavo visos bangos. Aisku, kad taip geriau butu.
Atsakyti
Jau 100-ą kartų įsitikinau, kad pirmos žinutės niekas neskaito, o be to jos dabar keisti negaliu, galima būdavo keisti, kai naują temą kurdavau, o dabar temose tikriausia neribojamas puslapių skaičius.
Atsakyti
Aš visom keturiom už. Tik kažin, o jungtis kitais nikais galima bus? Nes kai 1 asmuo turi tris ir rašo čia su visais, tai irgi kurioziška... Aš tik tylėjau, nieko nesakiau. Buvo ir sutvarkyta tyliai. Pirmoje žinutėje kodų jau seniai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 03 09, 08:45)
Aš visom keturiom už. Tik kažin, o jungtis kitais nikais galima bus? Nes kai 1 asmuo turi tris ir rašo čia su visais, tai irgi kurioziška... Aš tik tylėjau, nieko nesakiau. Buvo ir sutvarkyta tyliai. Pirmoje žinutėje kodų jau seniai nėra.

Bet jei tie kodai tam žmogui priklauo, tai neuždrausi gi juk. Jei žmogus daugiau nieko gyvenime nedirba, gal tie rewardsai jam labai svarbūs? Nu tegu deda tas nuorodas, nebūtinai gi visiems jų prireiks. Man pvz. galima dėti kiek nori nuorodų su parabenine ar kitokia kenksmingesne kosmetika, vistiek nepirksiu smile.gif Man puikiai prancūzų natūrali pasiteisina ir kaip įdomu pačiai miksuoti, gali kiek nori to hialurono ar elastino piltis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 09, 08:53)
Bet jei tie kodai tam žmogui priklauo, tai neuždrausi gi juk. Jei žmogus daugiau nieko gyvenime nedirba, gal tie rewardsai jam labai svarbūs?

Puikus humanistinis požiūris smile.gif tik manau, taisyklės turi būti vienodos visiems. Forumo taisyklės draudžia tai. Man nebemalonu kurį laiką jau čia lankytis.
Atsakyti
Gal kas naudojate ricinos alieju? Esu turejusi labai seniai, pamenu, kad tirstas.. Ar imanoma su juo kazin valytis akiu makiaza? Plaukus tepti pries plovima? I kondicionieriu ilasinti, palaikyti ant plauku ir nuplauti? Ar jis uz argana tirstesnis ir nieko gero?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 09, 09:37)
Gal kas naudojate ricinos alieju? Esu turejusi labai seniai, pamenu, kad tirstas.. Ar imanoma su juo kazin valytis akiu makiaza? Plaukus tepti pries plovima? I kondicionieriu ilasinti, palaikyti ant plauku ir nuplauti? Ar jis uz argana tirstesnis ir nieko gero?

Jis labai tirštas. Aš naudoju jį karpoms naikinti. Nepakeičiamas tam yra. Fantastika. Plaukams nežinau, man per lipnus būtų. Nėra jo maloni konsistencija. Alyvuogių man makiažui daug geriau. Valau juo kai negalima nusiplauti. O ricinų - kas turi nenaikinamų karpų, papilomų visokių, tai puikus. Na reik tai pamatyti. Dingo kur jokie vaistai nepadėjo. Netikėjau kaip jis padėt gali. Pirkau čia, iš vaistinės. Ne kosmetinį.
http://www.vlmedicin...o-daugelio-bedu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 kovo 2017 - 09:58
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 09, 09:37)

Ricinos kaip akiu valiklio tikrai nerekomenduoju, gali sudirginti akis. As net ant blakstienu jo netepu
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 03 09, 10:58)
Ricinos kaip akiu valiklio tikrai nerekomenduoju, gali sudirginti akis. As net ant blakstienu jo netepu

O aš ant blakstienų jį tepu ir esu patenkinta rezultatu. Išbandžiau daug visokių priemonių, kurios buvo tikrai brangios, bet ricinų aliejaus geriausi rezultatai. O kaina visai juokinga.

Jis tikrai labai tirštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 09 kovo 2017 - 10:07
Blakstienas tepat turbut su senu tuso sepeteliu? Kazin imanoma issiplauti tuso indeli ir ten susipilti ricinos alieju? smile.gif Del karpu ir papilomu net nebuvau girdejusi, reikes pabandyti bigsmile.gif

Gavau as ta silikono aktyvatoriu. Parasiau jarrows patiems, paklausiau kaip ir su kuo ji naudoti. Tai sake, kad jei norim kazko odai, plaukams, nagams, jie rekomenduoja kita dalyka http://www.jarrow.co...il_Hair_&_Nails
ka daryti su mano turimu taip ir nepasake biggrin.gif Sakau gal imsiu ir sugersiu taip, dar turiu vitaminu hair+nail+skin is vitacost, gal juo kartu ir gerti, blogiau nebus..? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 09 kovo 2017 - 10:15
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 09, 10:37)

As skiedziu 1:5 su migdolu ar vynuogiu seklu aliejum. Puikiai nuvalo, nedirgina
Atsakyti