Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(rasosrasotos @ 2017 01 10, 01:16)
Pasiskaiciau apie 5-HTP, sudomino, reiks paimt mamai, nes daznai del nieku pergyvena, jaudinasi, nakti blogai miega. Tik va perskaiciau iherbe tas nurodytas geriamas tusciu skrandziu, o LT radau toki, didesnes koncentracijos, aprasyme nurodyta gerti valgio metu.
Triptan
Tai kazin kaip teisingai ji reikia gerti. Su maistu ar tusciu skrandziu? Geriau ryte ar vakare?
O glicina tuo pat metu ar galima?
Dekui atsakysiancioms  4u.gif

Iherbe yra dar didesnės koncentracijos L- Tryptophan. Net 500 mg. Vakare veikia kaip migdantis. Atsiliepimai geri. Ir kaina dabar gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 10 sausio 2017 - 07:54
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 01 10, 00:16)
Pasiskaiciau apie 5-HTP, sudomino, reiks paimt mamai, nes daznai del nieku pergyvena, jaudinasi, nakti blogai miega. Tik va perskaiciau iherbe tas nurodytas geriamas tusciu skrandziu, o LT radau toki, didesnes koncentracijos, aprasyme nurodyta gerti valgio metu.
Triptan
Tai kazin kaip teisingai ji reikia gerti. Su maistu ar tusciu skrandziu? Geriau ryte ar vakare?
O glicina tuo pat metu ar galima?
Dekui atsakysiancioms  4u.gif

Visas amino rugstis geriau gerti ant tuscio skrandzio, greiciau ir geriau pasisavina, tik kai kurios gali dirginti gleivine, tai raso pas mus, kad apsisaugoti. Mes jei reikia vartojam be maisto. Ryte jei yra depresija, bloga nuotaika, irzlumas, vakare, jei reikia miega pagerinti. Glicinas visada vartojamas po liezuviu pries miega. Nakty organizme vyksta atsinaujinimo procesai, glicinas padeda atsistatyti visai nervu sistemai, triptofanas -parasimpatikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 10 sausio 2017 - 08:02
Triptofaną dabar kaip tik bandau. Kas jautrūs, atsargiai, išgėrus geriau po kiek laiko kažko užvalgyti, nes gali supykinti. Ir apie pykinimą rašo prie šalutinių reiškinių informacijos internete. Šiaip tikrai, man bent sukelia malonią euforiją... Pakelia serotoniną. Bet vieną kartą buvo ryškus pykinimas. Tada pasieškojau,nu ir tikrai čia nuo jo.
Turiu šitą triptofaną . Miegui ypatingai poveikio nepamačiau, bet mano miegas nėra sutrikęs. Geriu ryte, atsikėlus, prieš pusryčius. Bet toliau gersiu turbūt nepastoviai. Galima dalinti 100 mg per pusę, nes kitur jo rekomenduojama po 50 mg. Kitur po daugiau. Priklauso nuo poveikio, kurį norima pasiekti.
Vakar užsisakiau dar kelis dalykus, kurie sudomino. Baiginėjasi juodasis afrikos muilas, juo plaunu veidą, tai paėmiau muilo su jūros druska ir siera. Šie dalykai turi poveikį į uždegimus linkusiai odai. Kaina tokia pati, dar pridėta eterinių aliejų ir negyvosios jūros mineralų. Plaunu jais veidą, na arba bus kažkam dovanų, jei prireiks:
muilas, vitaminai mano krepšyje
Dar taukų paėmiau, daug kas vertina juos čia, o kartais reikia turėti dovanėlių po ranka. Ir vitaminų vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 sausio 2017 - 08:48
Labai aciu uz sampunu rekomendacijas, nes dabar kai oras namie ziauriai sausas, sunaus galvoje ten sluoksniais balta doh.gif, o galvos plauti, ne megejas, primenu, tai sako, kad jam nesvarbu...jau tie paaugliai, tai noriu, kad jei jau plaus galva, tai bent veiksmingai. Naudojo Head and Shoulders, padejo, bet noretusi kazko naturalesnio.
Bandysiu Jason, jei kvapas labai netiks, as sunaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 10, 10:08)
Labai aciu uz sampunu rekomendacijas, nes dabar kai oras namie ziauriai sausas, sunaus galvoje ten sluoksniais balta doh.gif, o galvos plauti, ne megejas, primenu, tai sako, kad jam nesvarbu...jau tie paaugliai, tai noriu, kad jei jau plaus galva, tai bent veiksmingai. Naudojo Head and Shoulders, padejo, bet noretusi kazko naturalesnio.

Aš po to kvapnų kondicionierių panaudoju biggrin.gif . Pas mane irgi žiemą problemos su pleiskanom prasideda, tai jau išmėginus daugybę ir tas tikrai veiksmingiausias.
Atsakyti
Sunus kondicionieriaus nenaudoja, bet tikiuosi, kad jei eis i pirti su tevu, tai po pirties to kvapo nesijaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kokį geriamą liziną pūslelinės profilaktikai patartumėt? Tabletėm ar milteliais?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 09, 21:30)
Oi kaip gerai, kad paraset apie tai. O sakykit, ar galima gerti ta 5-HTP kartu su plecianciais kraujagysles vaistais? mano mamai labai reiktu to melatonino unsure.gif

Jokiais būdais nebegalima vartoti tada antidepresantų, veikiančių serotoniną.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2017 01 10, 09:08)

Įsigykit namų drėkintuvą ir baigtos bėdos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2017 01 10, 09:30)
Sveikos, kokį geriamą liziną pūslelinės profilaktikai patartumėt? Tabletėm ar milteliais?

Pati svarstau imti vaikui milteliais, kuriam kartais tai iškyla. Tai tyras lizinas:
http://www.iherb.com...red-200-g/36783
krepšelyje laukia kol kas. Jį galima padozuoti kaip nori. Talpa didesnė nei konkurento.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 10 sausio 2017 - 09:43
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 10, 08:34)
Triptofaną dabar kaip tik bandau. Kas jautrūs, atsargiai, išgėrus geriau po kiek laiko kažko užvalgyti, nes gali supykinti. Ir apie pykinimą rašo prie šalutinių reiškinių informacijos internete. Šiaip tikrai, man bent sukelia malonią euforiją... Pakelia serotoniną. Bet vieną kartą buvo ryškus pykinimas. Tada pasieškojau,nu ir tikrai čia nuo jo.
Turiu šitą  triptofaną . Miegui ypatingai poveikio nepamačiau, bet mano miegas nėra sutrikęs. Geriu ryte, atsikėlus, prieš pusryčius. Bet toliau gersiu turbūt nepastoviai. Galima dalinti 100 mg per pusę, nes kitur jo rekomenduojama po 50 mg. Kitur po daugiau. Priklauso nuo poveikio, kurį norima pasiekti.

Čia jūs šiaip sau imate ir geriate eksperimentui? unsure.gif
Juk tai gana rimtas papildas, skiriamas su rimtais sutrikimais galvelėje ar po sakykime kokių baisių išgyvenimų, netekčių, arba seniems ir nualintiems žmonėms. O jūs, sveikuolė neva, gerai valganti, teigianti, kad prisižiūrite, šiaip sau jį bandote? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 10, 09:44)
Čia jūs šiaip sau imate ir geriate eksperimentui? unsure.gif
Juk tai gana rimtas papildas, skiriamas su rimtais sutrikimais galvelėje ar po sakykime kokių baisių išgyvenimų, netekčių, arba seniems ir nualintiems žmonėms. O jūs, sveikuolė neva, gerai valganti, teigianti, kad prisižiūrite, šiaip sau jį bandote? blink.gif

Atsiprašau, bet man neurologė išrašė neseniai xanaxo įtampai nuimti, priežasčių nevardysiu. O šis papildas yra tikrai natūralesnis už bet kokį xanaxą, kad ir nedidelėmis dozėmis, beto juk rašau, kad geriu nepastoviai. Jį galima gerti mažomis dozėmis, jį galima gerti ir ilgesnį laiką, ir įpratimo jis nesukelia. Kas čia per sarkazmas dabar. Juk nesame pažįstamos. Man atrodo, tai jūs esate sveikuolė. Vegetarė. Ir aš nesuprantu, ką šalia šių papildų pati veikiate.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 10, 09:52)
Atsiprašau, bet man neurologė išrašė neseniai xanaxo įtampai nuimti, priežasčių nevardysiu. O šis papildas yra tikrai natūralesnis už bet kokį xanaxą, kad ir nedidelėmis dozėmis, beto juk rašau, kad geriu nepastoviai. Jį galima gerti mažomis dozėmis, jį galima gerti ir ilgesnį laiką, ir įpratimo jis nesukelia. Kas čia per sarkazmas dabar. Juk nesame pažįstamos. Man atrodo, tai jūs esate sveikuolė. Vegetarė. Ir aš nesuprantu, ką šalia šių papildų pati veikiate.

Čia ne sarkazmas. Čia buvo nuostaba. Juk visos jau čia jus žinome šioje temoje, kad esate bandytoja, eksperimentuotoja, todėl pasitikslinau. Aš gi nekalta, kad jūs neparašėte, kad net xanax jums buvo rekomenduotas. Kitą kartą parašykite ir klausimų nekils. Kitus papildus juk pati sau išsirašinėjate, tai iš kur žinoti kaip su šiuo? mirksiukas.gif
Kada aš kur rašiau, kad sėdžiu šioje temoje tik dėl savęs? Pirmiausia čia sėdžiu dėl pagyvenusio amžiaus žmonių, kuriems padedu gydytis ax.gif
Atsakyti