QUOTE(lašas jūroj @ 2017 01 09, 09:00)
Man kažkodėl nesuveikia jis vakare, nepasigamina joks melatoninas, atvirkščiai visą naktį nuo jo neužmiegu, veikia kaip kofeinas.
Tai gal tau netrūksta melatonino, jo paprastai seniems žmonėms trūksta. Gal stresą ar nerimą reikia pamažinti? Tiktų magnis + B vitaminai, raminačios žolelės. Man šitas kompleksas padėjo
Cal-Mag-Stress-Formula tik jis neveikia kaip migdomieji, bet kas dieną geriant po kelių dienų poveikis pasijaučia.
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 09, 10:00)
Kiekvienas organizmas skirtingas ir ypatingas. Jei zmogus naudojo vaistinius preparatus miegui, triptofanas gali ne taip veiksmingai suveikti, bet mano tevams jis padedavo uzmigti, nors pries tai vartojo stiprus vaistus. Jei buvo vartojamas melatoninas, triptofanas irgi gali neiskart suveikti, nes reikia pripratinti organizma paciam gaminti hormona.
Aš anytai iš pradžių melatoniną siunčiau, prieš tai gėrė visokius migdomuosius, suveikė iš karto, atisdžiaugt negalėjo, paskui paskaičiau, kad už melatoniną daug saugiau 5-HTP, tai irgi nereikėjo nieko pratintis, veikė lygiai taip pat.
Papildyta:
Gavau gruodžio 27 d. siuntinį. Užsakinėjau gobal mail siuntimu, atėjo registuotu iki mano pašto su DHL, nors siuntimo numeris rodo kad nuo gruodžio 31 d. UNITED STATES.