Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

As daugybe dezodorantu isbandzius, tai galiu pasakyti, kad 100% sulaikyti kvapa ir buti sausa galiu tik su driclor.. Kritiniam atvejams padeda, karta i pora savaiciu patepi ir ramu. Is tu naturaliu, tai visi pusetini, turiu dabar 21st century, Real purity man nieko gero, akmenukai irgi..
Vasara, kai rubai be rankoviu, tai svarbu, kad kvapo nebutu. O jei kokia proga, rubai su rankovem, ir matytusi demes, tada jau reikia kazko drastiskesnio smile.gif Nebent tuos paketus i pazastis kistis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 kovo 2017 - 10:00
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 01, 11:32)
Margainio kompleksą su kitomis žolelėmis kepenų detoxikacijai nusprendžiau po naujųjų panaudoti, tai manau kad tik reklama veikia. Vat dabar pradėjau naudoti šitą Chlorophyll -ą iš šilkmedžio lapų, tai labai greita toks lengvumas pasijautė. Nežinau ar jis tikrai tuos sunkiuosius metalus, kaip žada ir visą brudą išvalo, bet sureguliuoja žarnyno veiklą ir kvapus tikrai panaikina. Vienas minusas, kad liežuvį žaliai nudažo tongue.gif skaičiau, kad jį dar naudoja kaip natūralią dažymo priemonę maisto produktams - ledams, košėms, žodžiu tinka visur, nes skonio nesijaučia tik švelnus mėtinis kvapas. Kažin tabletėmis tas pats poveikis būtų? Norėjau mamai nupirkti, bet siuntimas šito brangokas..

Baigiu šį chlorophyl kapsulem Now Foods, Chlorophyll, 100 mg, 90 Veg Caps tai poveikis tas pats kaip aprašet. Žarnyno veiklą superine patapo, lengvumas atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 03 01, 09:40)
Na čia kaip kam, nenuvertinčiau margainio poveikio tikrai. Ypač, jei normaliai miligramų formulėje buvo. Kiek aš stebėjus, tai kaip tik chlorofilo poveikis silpnesnis.
Vadinai, kiekvieno organizmas labai individualiai reaguoja ir vieningos nuomonės negali būti, reikia tiesiog bandyti.

Tai taip, skirtingus dalykus pravalyti gal reikėjo bigsmile.gif Tikriausiai pas mane sunkiųjų metalų prisikaupę, o tai vaikystėje su iš termometrų švino rutuliukais žaidžiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 01, 10:02)
Baigiu šį chlorophyl kapsulem Now Foods, Chlorophyll, 100 mg, 90 Veg Caps tai poveikis tas pats kaip aprašet.  Žarnyno veiklą superine patapo, lengvumas atsirado.

Tai gerai, nes ir siuntimas šito žmoniškas smile.gif Po kelias kapsules gėrei, nes iki 3 parašyta? To skysto tai trim mėnesiams užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 01 kovo 2017 - 10:11
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 01, 12:09)
Tai taip, skirtingus dalykus pravalyti gal reikėjo bigsmile.gif Tikriausiai pas mane sunkiųjų metalų prisikaupę, o tai vaikystėje su iš termometrų švino rutuliukais žaidžiau blink.gif
Papildyta:
Tai gerai, nes ir siuntimas šito žmoniškas smile.gif Po kelias kapsules gėrei, nes iki 3 parašyta? To skysto tai trim mėnesiams užtenka.

Geriu rytais ant tuščio skradžio po 1 kapsule su stikline vandens, man pakanka. Kapsulės gerai tuom, kad galiojimas visad ilgesnis.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 01, 11:02)
Baigiu šį chlorophyl kapsulem Now Foods, Chlorophyll, 100 mg, 90 Veg Caps tai poveikis tas pats kaip aprašet.  Žarnyno veiklą superine patapo, lengvumas atsirado.

Ikalbejot, ir as pabandysiu biggrin.gif

Gal esat ir sita bande? http://eu.iherb.com/...180-Tablets/799
noriu dar isideti i krepseli ko nors plaukams nagams odai. Kolageno deze baigiu sugerti, biotina bandzius esu, didelio poveikio nepastebejau. Galvoju sita pabandyti, atsiliepimai neblogi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 kovo 2017 - 10:40
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 01, 12:39)
Ikalbejot, ir as pabandysiu biggrin.gif

Gal esat ir sita bande? http://eu.iherb.com/...180-Tablets/799
noriu dar isideti i krepseli ko nors plaukams nagams odai. Kolageno deze baigiu sugerti, biotina bandzius esu, didelio poveikio nepastebejau. Galvoju sita pabandyti, atsiliepimai neblogi..

Ne, šį nebandžiau. O man patiko biotinas, bet poveikį tik plaukams pastebėjau, žymiai mažiau slenka.
Irgi Now foods brando.
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus dėl dezodorantų, kažką išsirinksiu 4u.gif

Apie chlorofilą kalbat. Esu sugėrusi ChlorOxygen buteliuką, nepajautau absoliučiai jokio poveikio. Tai nežinau, ar firma ne ta, tinkama, ar tiesiog organizmui jo nereikėjo biggrin.gif

O aš aną savaitę pagaliau gavau sausio 30 siuntinuką. Skin food kaukė jau porą kartų išbandyta, bet, turiu pripažinti, pranoko absoliučiai visus lūkesčius. Poras valančios kaukės man beveik visada labai sausina veido odą, o šita atrodo, kad ne tik, kad nesausina, bet ir padrėkina. Oda švelni kaip kūdikio bigsmile.gif Ir poros akivaizdžiai švaresnės. Skelbsiu metų atradimu turbūt. Panašaus poveikio kaukę jau buvau atradusi, bet pastaroji buvo cheminė ir brangesnė. Skin food dar su sieteliu pirkau už neidelį siuntimą, nežinau, kiek dabar jos siuntimas kainuotų, bet tikiuosi, kad ne milijonus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 03 01, 08:31)
cinamonas koks butu gerasis?smile.gif nes turiu paprasta is parduotuves.

Ceilono. Turiu sita http://www.iherb.com...6-oz-50-g/35483
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 01, 09:32)
Margainio kompleksą su kitomis žolelėmis kepenų detoxikacijai nusprendžiau po naujųjų panaudoti, tai manau kad tik reklama veikia. Vat dabar pradėjau naudoti šitą Chlorophyll -ą iš šilkmedžio lapų, tai labai greita toks lengvumas pasijautė. Nežinau ar jis tikrai tuos sunkiuosius metalus, kaip žada ir visą brudą išvalo, bet sureguliuoja žarnyno veiklą ir kvapus tikrai panaikina. Vienas minusas, kad liežuvį žaliai nudažo tongue.gif skaičiau, kad jį dar naudoja kaip natūralią dažymo priemonę maisto produktams - ledams, košėms, žodžiu tinka visur, nes skonio nesijaučia tik švelnus mėtinis kvapas. Kažin tabletėmis tas pats poveikis būtų? Norėjau mamai nupirkti, bet siuntimas šito brangokas..

Jei turejote bedu su skrandzio, ar zarnynu, visai naturalu, kad pajutete lengvuma. Chlorofilas labai gerai gerina ju darba. O margainis veikia tyliai, bet efektingai. Jis nuo seniausiu laiku naudojamas kepenu veiklai gerinti. Pvz. vaistas Carsil, tai ne kas kitas, o paprastasis margainis ir nieko daugiau. Tik man patogiau sukramtyti sauksteli seklu ir buti tikrai, kad visos jose esencios medziagos dar neoksiduotos.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2017 03 01, 10:59)
As daugybe dezodorantu isbandzius, tai galiu pasakyti, kad 100% sulaikyti kvapa ir buti sausa galiu tik su driclor.. Kritiniam atvejams padeda, karta i pora savaiciu patepi ir ramu. Is tu naturaliu, tai visi pusetini, turiu dabar 21st century, Real purity man nieko gero, akmenukai irgi..
Vasara, kai rubai be rankoviu, tai svarbu, kad kvapo nebutu. O jei kokia proga, rubai su rankovem, ir matytusi demes, tada jau reikia kazko drastiskesnio smile.gif Nebent tuos paketus i pazastis kistis biggrin.gif

Man irgi padeda tik driclor. Kiti tikrai nėra tokie veiksmingi.
Įdomu, o radote kas nors iherb kažką panašaus į driclor? Gal pigiau išeitų nei LT.
Atsakyti
Mergaitės, gal kas bandėt veidui Benton Fermentation Essence ? Įdomu, ar toks jau geras.
5 žvaigždučių įvertinimas, 15 proc. nuolaida dabar ir nemokamas siuntimas...
Beje, visus Benton produktus siunčia nemokamai ir mažina siuntimo kainą su kitom prekėm, tik nelabai ką įdėsi, kad tilpt į 22 eur ribas.
Atsakyti
Patarkit, ar galima duoti ir kaip dozuoti liziną 10 metų vaikui? Baisi pūslelinė išsikėlė per visą smakrą. Jau turbūt nebepadės esant pūslėms, bet gal apsaugos ateityje, nes gan dažnai kartojasi ir vis didesnį plotą pažeidžia.
Turiu šitą liziną
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 02 28, 20:43)
merginos,o ka perkate organizmui valyti?

Aš gėriau SILIMARINĄ. Gėriau kaip ir rekomenduoja du kartus dienoje. Dabar mamai tokį užsakiau prasivalyti kepenim.

Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 03 01, 14:08)
Patarkit, ar galima duoti ir kaip dozuoti liziną 10 metų vaikui? Baisi pūslelinė išsikėlė per visą smakrą. Jau turbūt nebepadės esant pūslėms, bet gal apsaugos ateityje, nes gan dažnai kartojasi ir vis didesnį plotą pažeidžia.
Turiu šitą liziną

Geras tas jūsų lyzinas. Mb labai padėjo nuo pūslelinės. Tuo metu kai jis gėrė, truputį buvo pradėjusi kilti. Tai porą dienų pagėrė dvigubą dozę. Ir tikra padėjo. Tai jūs panašiai paskaičiuokite pagal vaiko svorį ir duokite. Gal išeitų pusė tab per dieną.
Atsakyti