QUOTE(Biancca @ 2017 02 28, 20:18)
QUOTE(Linni @ 2017 02 28, 18:45)
Gal esat bandžiusi tą Jason dezodorantą ir galėtumėt pakomentuot, ar gerai apsaugo nuo prakaito kvapo?
Ir apskritai, moterys, kokie jūsų dezodorantai favoritai iš iherb'o?
Jason si esu kazkada turejus, bet tik tiek ir atsimenu. Itariu, kad nelabai buvo. Savo laiku is Iherb'e esanciu brandu Kiss My Face 'liquid rock' rutulinis patikdavo, dar 21st Century "sport" (tik rodos nera simtaprocentine jo sudetis) ir Nature's Gate.
Bet man nei vienas is ju nebudavo, kad 100% visada pasitiket galeciau, t.y. vistiek kartais ir kvapo nesulaikydavo tobulai, o vasara ypac, tai ir prakaito nesulaikydavo. Na aisku jie ne antiperspirantai, bet na tiesiog nebuvo ramu iki galo. Esu atradus
Meow Meow Tweet firmos dezodoranta - va sitas buvo 100% patikimas del kvapo ir kai ji isbandziau, tai daugiau jokio kito naturalaus ne nebeieskojau
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Velgi prakaitavimo nestabde, bet su juo drasiai ir per karscius budavau, nes zinojau, kad bent nesmirdu. Geda pasisakyt, bet siuo metu nuo vasaros naudoju Secret stipraus veikimo - reikejo i vestuves einant, kad butu 100% apsauga ir jokiu prakaito demiu, tai kai uzsikabinau, taip ir likau prie jo visa vasara....
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Reiketu vel ta Meow Meow Tweet nusipirkt - geris jis.
QUOTE(nieko_sau @ 2017 02 28, 21:09)
Visų sudetis tobula
Nr 1
Real Purity, Roll-On Deodorant
Perku ir sau dukrai paauglėi, nepaveda.
Nr 2
Schmidt's Natural Deodorant
šis pakaitom su Nr1
Nr 3
Thai Deodorant Stone, Crystal Deodorant Mist
Šis labiau vasarai tinka, lengvas, jokio kvapo neturi, kaip vandenukas, bet veismingas.
O man tie visi akmenukai visiskai neveiksmingi - cia gal tiem, kurie visai neprakaituoja ar minimaliai prakaituoja. Na nemanau, kad as is daug prakaituojanciu, manau normaliai, bet akmenukai (bandziau ivairiu firmu, tiek kietus, tiek purskiamus, tiek rutulinius) man nieko nedaro.