Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(wetriuke @ 2017 02 28, 19:43)
merginos,o ka perkate organizmui valyti?

Šita Triphala rašė, kad stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2017 02 28, 19:43)
merginos,o ka perkate organizmui valyti?

Margaini http://www.iherb.com...histle-Silymari
Acetilcisteina http://www.iherb.com...Acetyl-Cysteine
Siera http://www.iherb.com...sulfonylmethane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 28 vasario 2017 - 21:18
QUOTE(ivetacom @ 2017 02 28, 22:17)

visus tris iskart gerti?
Atsakyti
Ateinančios savaitės akcijos 4u.gif
Puracy -10%
K-Beauty -15%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 28 vasario 2017 - 22:37
QUOTE(Biancca @ 2017 02 28, 20:18)
QUOTE(Linni @ 2017 02 28, 18:45)

Gal esat bandžiusi tą Jason dezodorantą ir galėtumėt pakomentuot, ar gerai apsaugo nuo prakaito kvapo?

Ir apskritai, moterys, kokie jūsų dezodorantai favoritai iš iherb'o? 4u.gif

Jason si esu kazkada turejus, bet tik tiek ir atsimenu. Itariu, kad nelabai buvo. Savo laiku is Iherb'e esanciu brandu Kiss My Face 'liquid rock' rutulinis patikdavo, dar 21st Century "sport" (tik rodos nera simtaprocentine jo sudetis) ir Nature's Gate.

Bet man nei vienas is ju nebudavo, kad 100% visada pasitiket galeciau, t.y. vistiek kartais ir kvapo nesulaikydavo tobulai, o vasara ypac, tai ir prakaito nesulaikydavo. Na aisku jie ne antiperspirantai, bet na tiesiog nebuvo ramu iki galo. Esu atradus Meow Meow Tweet firmos dezodoranta - va sitas buvo 100% patikimas del kvapo ir kai ji isbandziau, tai daugiau jokio kito naturalaus ne nebeieskojau 4u.gif Velgi prakaitavimo nestabde, bet su juo drasiai ir per karscius budavau, nes zinojau, kad bent nesmirdu. Geda pasisakyt, bet siuo metu nuo vasaros naudoju Secret stipraus veikimo - reikejo i vestuves einant, kad butu 100% apsauga ir jokiu prakaito demiu, tai kai uzsikabinau, taip ir likau prie jo visa vasara.... ax.gif Reiketu vel ta Meow Meow Tweet nusipirkt - geris jis.

QUOTE(nieko_sau @ 2017 02 28, 21:09)
Visų sudetis tobula  4u.gif
Nr 1 Real Purity, Roll-On Deodorant
Perku ir sau dukrai paauglėi, nepaveda.

Nr 2 Schmidt's Natural Deodorant
šis pakaitom su Nr1

Nr 3 Thai Deodorant Stone, Crystal Deodorant Mist
Šis labiau vasarai tinka, lengvas, jokio kvapo neturi, kaip vandenukas, bet veismingas.

O man tie visi akmenukai visiskai neveiksmingi - cia gal tiem, kurie visai neprakaituoja ar minimaliai prakaituoja. Na nemanau, kad as is daug prakaituojanciu, manau normaliai, bet akmenukai (bandziau ivairiu firmu, tiek kietus, tiek purskiamus, tiek rutulinius) man nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2017 03 01, 00:28)
Ateinančios savaitės akcijos  4u.gif
Puracy -10%
K-Beauty -15%

papildau
Mega-Food - 15%
Plum-organics -10%
Frontier-natural-products-Bulk -10%
Gat -10%
Quality-of-life-labs -10%
Ultima-health-products -20%
Shea-baby -10%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 01 kovo 2017 - 07:04
QUOTE(wetriuke @ 2017 02 28, 22:15)
visus tris iskart gerti?

Acetilcisteinas ir msm veikia panasiai. Sieros junginiai varo gleives is visu lasteliu. Tikrasis margainis palaiko kepenis, o tai pagrindinis organizmo detoksikatorius. Galite dar vartoti chlorofila, ivairius prieskonius (ciberzole, cinamona), aluvuogiu aliejus padeda sugerti toksinus ir tap palengvinti kepenu darba. Reikia valgyti daug darzoviu ir zoliu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 01, 08:27)
Acetilcisteinas ir msm veikia panasiai. Sieros junginiai varo gleives is visu lasteliu. Tikrasis margainis palaiko kepenis, o tai pagrindinis organizmo detoksikatorius. Galite dar vartoti chlorofila, ivairius prieskonius (ciberzole, cinamona), aluvuogiu aliejus padeda sugerti toksinus ir tap palengvinti kepenu darba. Reikia valgyti daug darzoviu ir zoliu.

cinamonas koks butu gerasis?smile.gif nes turiu paprasta is parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 01, 05:51)
Bet man nei vienas is ju nebudavo, kad 100% visada pasitiket galeciau, t.y. vistiek kartais ir kvapo nesulaikydavo tobulai, o vasara ypac, tai ir prakaito nesulaikydavo. Na aisku jie ne antiperspirantai, bet na tiesiog nebuvo ramu iki galo. Esu atradus Meow Meow Tweet firmos dezodoranta - va sitas buvo 100% patikimas del kvapo ir kai ji isbandziau, tai daugiau jokio kito naturalaus ne nebeieskojau  4u.gif Velgi prakaitavimo nestabde, bet su juo drasiai ir per karscius budavau, nes zinojau, kad bent nesmirdu. Geda pasisakyt, bet siuo metu nuo vasaros naudoju Secret stipraus veikimo - reikejo i vestuves einant, kad butu 100% apsauga ir jokiu prakaito demiu, tai kai uzsikabinau, taip ir likau prie jo visa vasara.... ax.gif Reiketu vel ta Meow Meow Tweet nusipirkt - geris jis.
O man tie visi akmenukai visiskai neveiksmingi - cia gal tiem, kurie visai neprakaituoja ar minimaliai prakaituoja. Na nemanau, kad as is daug prakaituojanciu, manau normaliai, bet akmenukai (bandziau ivairiu firmu, tiek kietus, tiek purskiamus, tiek rutulinius) man nieko nedaro.

Individualu labai viskas, aišku, kad vienas tas pats netiks visiems, nes poreikiai skirtingi. Vieni prakaituoja labai stipriai, kiti mažiau, vienu kvapas labai aitrus, kitu vos vos.
Akmenukai ir man nelabai tiko, o tas purškiams - geris. Dėl aitraus kvapo, galima "vidaus dezodoranto" pabandyti - chlorafilo.
Atsakyti
K Beauty ne visai kategorijai duoda 15% tik K-Beauty Special - 15% Off (Selected Items) (šiek tiek mažiau prekių) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 01, 07:27)

Margainio kompleksą su kitomis žolelėmis kepenų detoxikacijai nusprendžiau po naujųjų panaudoti, tai manau kad tik reklama veikia. Vat dabar pradėjau naudoti šitą Chlorophyll -ą iš šilkmedžio lapų, tai labai greita toks lengvumas pasijautė. Nežinau ar jis tikrai tuos sunkiuosius metalus, kaip žada ir visą brudą išvalo, bet sureguliuoja žarnyno veiklą ir kvapus tikrai panaikina. Vienas minusas, kad liežuvį žaliai nudažo tongue.gif skaičiau, kad jį dar naudoja kaip natūralią dažymo priemonę maisto produktams - ledams, košėms, žodžiu tinka visur, nes skonio nesijaučia tik švelnus mėtinis kvapas. Kažin tabletėmis tas pats poveikis būtų? Norėjau mamai nupirkti, bet siuntimas šito brangokas..
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 03 01, 09:32)
Margainio kompleksą su kitomis žolelėmis kepenų detoxikacijai nusprendžiau po naujųjų panaudoti, tai manau kad tik reklama veikia. Vat dabar pradėjau naudoti šitą Chlorophyll -ą iš šilkmedžio lapų, tai labai greita toks lengvumas pasijautė. Nežinau ar jis tikrai tuos sunkiuosius metalus, kaip žada ir visą brudą išvalo, bet sureguliuoja žarnyno veiklą ir kvapus tikrai panaikina. Vienas minusas, kad liežuvį žaliai nudažo tongue.gif skaičiau, kad jį dar naudoja kaip natūralią dažymo priemonę maisto produktams - ledams, košėms, žodžiu tinka visur, nes skonio nesijaučia tik švelnus mėtinis kvapas. Kažin tabletėmis tas pats poveikis būtų? Norėjau mamai nupirkti, bet siuntimas šito brangokas..

Na čia kaip kam, nenuvertinčiau margainio poveikio tikrai. Ypač, jei normaliai miligramų formulėje buvo. Kiek aš stebėjus, tai kaip tik chlorofilo poveikis silpnesnis.
Vadinai, kiekvieno organizmas labai individualiai reaguoja ir vieningos nuomonės negali būti, reikia tiesiog bandyti.
Atsakyti