Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Mergaitės, ar kas bandėt šitą nimbamedžio aliejų. Noriu pirkt grybeliui naikint pakaitom su arbatmedžio aliejum. Iš visų populiariųjų nimbamedžio aliejų jį pigiausiai siunčia. Kaži ar geras ?
Ir dar klausimas, kur randate pigesnių prekių su besibaigiančiu galiojimu pasiūlymus ? Nu niekaip nerandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 vasario 2017 - 19:10
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 26, 17:57)
Anksčiau iš viso niekas iš jokių nuorodų negaudavo, tik iš kodukų ir viskas buvo po lygiai, visų kodukai surašyti priekiniame puslapyje ir naujokai burtų tvarka panaudodavo arba panaudodavo tos narės, kuri atsakė į naujoko klausimus.
O jei atsirado nuorodos su kodukais, tai ir reikia rinkti savo nuorodas, o ne kopijuoti kitų. Gerai tada, kad jus pagėdino ax.gif

Kol jūs tikėdavotės to burtų keliu, maja siuntinėdavo į a.ž žinutes visoms naujai užklydusiom narėm ir siūlydavo savo kodą. Taip kad ji susirinkdavo po tuos 5 dol. Man šiaip tikrai negaila buvo, kol manęs nei iš šio, nei iš to nepradėjo užkliūti.

Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 26, 19:07)
Mergaitės, ar kas bandėt šitą nimbamedžio aliejų. Noriu pirkt grybeliui naikint pakaitom su arbatmedžio aliejum. Iš visų populiariųjų nimbamedžio aliejų jį pigiausiai siunčia. Kaži ar geras ?
Ir dar klausimas, kur randate pigesnių prekių su besibaigiančiu galiojimu pasiūlymus ? Nu niekaip nerandu...

Turiu išsisaugojusi nuorodą tų besibaigiančio galiojimo nuolaidų pasiūlymų: http://www.iherb.com/short-dated-sale
Arba reikia ieškoti suvedus į google. Tiesiog ten suvesti: iherb short dated sale. Per telefoną jeigu žiūrite, reikia eiti iš kairės pusės žalio meniu, ten - deals, ir tada - spausti ant short dated sale. Ar panašiai parašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 26 vasario 2017 - 19:21
O tas pirmo apsipirkimo kodas, kurį atsiunčia po pirkimo, tai ar juo gali tik vienas žmogus pasinaudoti, ar visi norintys? T.y. ar apsimoka jį platinti?
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 02 26, 19:13)
Turiu išsisaugojusi nuorodą tų besibaigiančio galiojimo pasiūlymų: http://www.iherb.com/short-dated-sale
Arba reikia ieškoti suvedus į google. Tiesiog ten suvesti: iherb short dated sale. Per telefoną jeigu žiūrite, reikia eiti iš kairės pusės žalio meniu, ten - deals, ir tada - spausti ant short dated sale. Ar panašiai parašyta.

Ačiū, išsisaugojau nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 26, 18:19)
Taip, anksčiau rewards duodavo tik už pakviestą naują narį, todėl jei kažką pakonsultuodavai, pasiūlydavai savo kodu pasinaudoti, o paskui pradėjo už nuorodas, per kurias kas nusiperka, duoti, kaip tik tada ir atsirado minima narė. Aš pati kartą jos pakonsultuota tą DIM nusipirkau ax.gif , tsakant ant kabliuko užkibau biggrin.gif . Jei taip padeda tas DIM tai kam jį pirkt ir pirkt, pradedi galvot, kad jis nė velnio nepadeda. Daugiau atsirenki, kieno nuorodas atidarinėti, kieno ne.
Ale tokia protinga esat ir su iherbo taisyklėmis nesusipažįstat bigsmile.gif. O jos karts nuo karto keičiasi. Ir seniau temoj ne kartą kalbėta kaip du ar daugiau accountus  susikurti. Dauguma narių tai darė. Dabar nebeapsismoka, nes nebeduoda 5 usd už pakviestą narį ir naujai perkančiam tik kartais taiko pirmo apsipirkimo kodą ir jis ne kažkurios narės, o puslapy skelbiamas, taip kad temos pradžioj dedami kodai prarado prasmę.

Tingėdavau skaityti, patvirtindavau ir tiek smile.gif Kadangi tai ne kokia banko sąskaita, tai nesukau galvos smile.gif Nemaniau, kad jie ten taip smarkiai kažką keičia ax.gif
Atsakyti
Beauty & bath special duoda vėl 10% nuolaidą 4u.gif

Ends Wednesday, March. 1st, at 10:00 am Pacific Time. Extra discount will be seen in the shopping cart.

Bet tai geras, šitam silikonui taiko nuolaidą, o šitam netaiko. Siunčia tai abu nemokamai.

Tai kuris iš jų geresnis ? Nes sudėtis skiriasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 vasario 2017 - 20:38
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 26, 20:26)
Tingėdavau skaityti, patvirtindavau ir tiek smile.gif Kadangi tai ne kokia banko sąskaita, tai nesukau galvos smile.gif Nemaniau, kad jie ten taip smarkiai kažką keičia ax.gif

Šita nuorodų sistema jau daug metų galioja. Nežinau tik kiek, nes aš anksčiau irgi nežinojau apie jokias nuorodas, tik ateidavau čia ir pirkdavau, domėdavaus. (Pagrinde dėl spuogų, odos, plaukų teko domėtis, nes reikėjo sau, išmokti odą prižiūrėti, save mylėti, išlaikyti sveika.) Tik irgi seniau nežinojau to. Pakako pažiūrėt temas senas. Ne šitą, bet ir kosmetikos visokias, apie chlorofilą geriamą, nuolaidas ekologiškos kosmetikos priemonėms. Moderatoriai tik jau pratrynė biškį jas. Ir žinutes. Ypač gal kai pamatė, kad jungiasi vis "nauji' nariai. Bent jau 2012 metų mačiau tai tikrai smile.gif Nueikite, pati įsitikinkite. Pasivaikščiokite. Į iherb temą atėjau tik praėjusį gal pavasarį ar žiemą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 26 vasario 2017 - 21:13
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 26, 20:36)
Beauty & bath special duoda vėl 10% nuolaidą  4u.gif

Ends Wednesday, March. 1st, at 10:00 am Pacific Time. Extra discount will be seen in the shopping cart.

Bet tai geras, šitam silikonui taiko nuolaidą, o šitam netaiko. Siunčia tai abu nemokamai.

Tai kuris iš jų geresnis ? Nes sudėtis skiriasi...

isidejau sampuno buteliuka tai siuntimas 8 eur uz ji, ne aciu biggrin.gif visiska nesamone. O pirkti kazka tam kas man nereikalinga o sumazina siuntimo kaina tai irgi prasmes nematau.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 02 26, 20:54)
isidejau sampuno buteliuka tai siuntimas 8 eur uz ji, ne aciu  biggrin.gif visiska nesamone. O pirkti kazka tam kas man nereikalinga o sumazina siuntimo kaina tai irgi prasmes nematau.

Aš siųsčiausi su nimbamedžio aliejum, tai abiejų su tuo pigesniu silikonu siuntimas 0,96 eur. Abu man reikalingi, nereikalingų prekių neperku biggrin.gif
Tai ir galvoju ar tuos abu siųstis ar nuolaidos proga pabandyti tą brangesnį silikoną jei jis geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 vasario 2017 - 21:08
QUOTE(Jolancike @ 2017 02 26, 21:07)
Aš siųsčiausi su nimbamedžio aliejum, tai abiejų su tuo pigesniu silikonu siuntimas 0,96 eur. Abu man reikalingi, nereikalingų prekių neperku  biggrin.gif
Tai ir galvoju ar tuos abu siųstis ar nuolaidos proga pabandyti tą brangesnį silikoną jei jis geresnis  smile.gif

as tai su akcijom prisipirkus buvau ir viska mamai poto atiduodu, ta net nezinau ar naudoja biggrin.gif zodziu pinigu metimas i bala.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 02 26, 21:28)
as tai su akcijom prisipirkus buvau ir viska mamai poto atiduodu, ta net nezinau ar naudoja  biggrin.gif zodziu pinigu metimas i bala.

Smalsu ką čia papirkot, kad išmetėt pinigus į balą ? unsure.gif
Aš iš iherb spiruliną jau antrą kartą pirkau, pernai kai vartojau 8 mėnesius po 3 tabletes, nu tikrai nesirgau, po pertraukos geriu vėl. Tai nemanau kad pinigai į balą. Kai išbandysiu kitus papildus, bus matyt ką pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 26 vasario 2017 - 21:32